Madalalaubalisus!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Madalalaubalisus!
- This topic has 145 replies, 55 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
arrow.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2009 at 4:52 p.l. #185545
Tohman
Member… mingisse valuvõttesse väänata ja sama rahulikult edasi rääkida. Küsida viisakalt, et kas ta nüüd ise ka nõustub, et pole mõtet tõmmelda jne. Sellise esineja eesmärk ongi ju šõu ja see oleks päris lahe šõu ta sõpradel vaadata, järgmine kord ikka mõtleks enne ülbama hakkamist, et kas see on ikka see sõu mida ma sõpradele näidata tahan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa küll nii sinisilmselt usud, et kui ta väänab ühe tüübi valuvõtesse ja räägib rahulikult, et ta sõbrad niisama seisavad ja kuulavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 4:56 p.l. #185548timo116
MemberMiks sa küll nii sinisilmselt usud, et kui ta väänab ühe tüübi valuvõtesse ja räägib rahulikult, et ta sõbrad niisama seisavad ja kuulavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks ongi kõige nõmedam veel see, et üks mats tuleb härga panema, siis tappa hakkab saama roomab sõbrakari kohale…
Edit: Kirjaviga:D
märts 8, 2009 at 4:57 p.l. #185551Tohman
MemberTäpselt, seega mina leian, et tuleks oma ego kokku suruda ja jooksu pista, kui tahab kakelda, tulgu ringi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 4:58 p.l. #185552QWE8
MemberMinu poolest tuleks kõik sellised ära kastreerida.
märts 8, 2009 at 5:05 p.l. #185557Vägivaldur
MemberMinu poolest tuleks kõik sellised ära kastreerida.Kui ikka inimesel on nii suured kompleksid, siis sa arvad, et on üldse midagi kastreerida?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 5:05 p.l. #185558timo116
MemberMinu poolest tuleks kõik sellised ära kastreerida.täitsa huvitav lähenemine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 5:09 p.l. #185559QWE8
MemberKui ikka inimesel on nii suured kompleksid, siis sa arvad, et on üldse midagi kastreerida?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on jah juba teine teema.
märts 8, 2009 at 5:11 p.l. #185560QWE8
Membertäitsa huvitav lähenemine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kastreerimine muudab kõik isased olendid leebeteks ja malbeteks.
märts 8, 2009 at 5:12 p.l. #185561timo116
MemberNo kastreerimine muudab kõik isased olendid leebeteks ja malbeteks.see on tõsi jah, proovida ju võib
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 8, 2009 at 6:37 p.l. #185576Mairomyyr
MemberOli siis niiet, ühe arvates ma lõin talt naise üle ja tal oli vaja peksa anda, mingi 2 kuud ähvardas telefonis(segi peaga) ja siis ma lihtsalt tegin nalja tema kui ka tema sõprade üle . kaks kuud hiljem istusin oma tüdrukuga, sõbraga ja sõbra tüdrukuga ja siis tulid nemad. Ninamees ja tema 13 sõpra , kes olid kõik venelase, hirm oli suur mul muidugi, tahtsid mulle kambagha peksa anda kuid kutsusin paar sõpra keda nad kartsid. See ninamees üritas põkki mängida ja hakkas tõmblema ja niisiis ma ütlesin et teeme 1 vs 1, algul polnud nõus kuid pika mõnitamise peale oli nõus, tahtsin ikkagi selle jampsi ära lõpetada ja sellised nagu nemad olid muud moodi nagu ei saanud. Kui ta oli mõnusalt peksa saanud, (endal oli ainult käsi paistes löömisest), tollest peale too vend kardab ja tema sõbrad venelased, nendega ma saan hästi läbi ja käin koos trennis.
Asi lahenes lõppude lõpuks:D
märts 8, 2009 at 7:07 p.l. #185584Heix89
MemberÄkki kedagi huvitab:
(karistusseadus)
§ 28. Hädakaitse
(1) Tegu ei ole õigusvastane, kui isik tõrjub vahetut või vahetult eesseisvat õigusvastast rünnet enda või teise isiku õigushüvedele, kahjustades ründaja õigushüvesid, ületamata seejuures hädakaitse piiri.
(2) Isik ületab hädakaitse piiri, kui ta kavatsetult või otsese tahtlusega teostab hädakaitset vahenditega, mis ilmselt ei vasta ründe ohtlikkusele, samuti kui ta ründajale kavatsetult või otsese tahtlusega ilmselt liigset kahju tekitab.
(3) Võimalus vältida rünnet või pöörduda abi saamiseks teise isiku poole ei välista õigust hädakaitsele.
Ja natuke nalja ka:
(Tsiviilseadustiku üldosa seadus)
Tsiviilõiguse (sh põhiseaduses sätestatud õigus vabadusele, vara puutumatusele, enesekaitsele jne) teostamise viisid:
§ 138. Hea usu põhimõte (
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )(1) Õiguste teostamisel ja kohustuste täitmisel tuleb toimida heas usus. (ka ründajat tümitades? või tuleb naeratades vastu minna ja loota, et sind, kui vastasel on nuga käes, siiski ei pussitata?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )(2) Õiguse teostamine ei ole lubatud seadusvastasel viisil, samuti selliselt, et õiguse teostamise eesmärgiks on kahju tekitamine teisele isikule. (seda võib ju mõneti hädakaitse põhimõttega vastuoluliseks lugeda?)
märts 8, 2009 at 7:19 p.l. #185586matroxx
Memberno ma arvan et üks igati normaalne inimene saab nendest seadustest aru ning ei hakka oma enda vaimukat nägemust õigustama.
fakt on see,et kui keegi sind ründab siis sinul ei ole õigus teda tappa ning hiljem kirvega raiuda.
ennast tuleb kaitsta see on selge,kuid igasugune kättemaks ning hiljem ründaja tahtlik vigastamine on kah minuarvates vale.
märts 8, 2009 at 7:44 p.l. #185590Sir
MemberMiks sa küll nii sinisilmselt usud, et kui ta väänab ühe tüübi valuvõtesse ja räägib rahulikult, et ta sõbrad niisama seisavad ja kuulavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitte, et sellist varianti soovitaks, aga väga paljudel juhtudel kui ninamees kohe otse kümpi saab, siis äkitselt ei ole ta sõpru enam kuskil näha.
peace
märts 8, 2009 at 7:56 p.l. #185594sigaloom
Member~~
märts 8, 2009 at 8:22 p.l. #185600FrodoB
MemberKahjuks on jah nii, Eesti Vabariigi õigussüsteem on üldse väga mööda kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtle ka mida ütled. Või põhjenda öeldut
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.