Madala süsivesikute ja kõrge proteiinisisaldusega dieedid..
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2009 at 6:19 p.l. #16628
f
MemberOleksin äärmiselt tänulik, kui keegi mind taoliste juurde juhatada oskaks…
veebruar 15, 2009 at 7:03 p.l. #183940asdfghjkl
MemberOtsid infot, et mida sedalaadi dieet endast kujutab?
Ma soovitaks lugeda kõigepealt seda artiklit:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2294
Seal on parim mõte minuarvates see:
Dieedid on trendikad ja ebatõhusad. “Jah, ebatõhusad,” ütleb ta. “Uuringud avaldavad ja eksperdid nõustuvad, et dieedid ei toimi. Miks? Sest inimesed jätavad dieedipidamise ja pöörduvad oma elustiili juurde tagasi.”Madala-süsivesikute sisaldusega dieedi ideed seletatakse päris selgelt lahti minuarust siin:
http://women.webmd.com/guide/high-protein-…bohydrate-diets
Atkins’i dieet on üks realisatsioon sedalaadi dieetidest.
Mis täpsemalt küsimuseks sul on? Kas soovid arvamusi selle kohta, miks sedalaadi dieet hea või halb on, või soovid infot, kuidas sedalaadi dieeti praktiseerida saaksid, mida ja millal süüa jne?
Oluline lähte-teadmine võiks olla see, et mõista, et kuidas ja millal ja mis tingimustel rasvarakku täidetakse. Siis nagu peaks olema päris hea baas juba, et uurida hõlpsamalt teemas olevat dieeti.
veebruar 15, 2009 at 7:55 p.l. #183943f
MemberOtsid infot, et mida sedalaadi dieet endast kujutab?Ma soovitaks lugeda kõigepealt seda artiklit:
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2294
Seal on parim mõte minuarvates see:
Madala-süsivesikute sisaldusega dieedi ideed seletatakse päris selgelt lahti minuarust siin:
http://women.webmd.com/guide/high-protein-…bohydrate-diets
Atkins’i dieet on üks realisatsioon sedalaadi dieetidest.
Mis täpsemalt küsimuseks sul on? Kas soovid arvamusi selle kohta, miks sedalaadi dieet hea või halb on, või soovid infot, kuidas sedalaadi dieeti praktiseerida saaksid, mida ja millal süüa jne?
Oluline lähte-teadmine võiks olla see, et mõista, et kuidas ja millal ja mis tingimustel rasvarakku täidetakse. Siis nagu peaks olema päris hea baas juba, et uurida hõlpsamalt teemas olevat dieeti.
Vabandust, et end veidi ebaselgelt väljendasin… Ühesõnaga, ma otsin siis jah sedasorti dieeti, st kuidas, millest ning millal ma toituma peaksin? Plaanis idee poolest järgmiseks (st aasta 2010) suveks rasva % võimalikult väikseks ajada ning mingil määral vormikad, kuid väikesed lihased saavutada. St, plaanis on end vormi ajada, kuid idee sellest, et toitumiskava eest ligi 1000 krooni välja käia paistab kuidagi totrana. Ehk on võimalik ka internetist miskit leida ilma, et mingeid summasi kulutama peaksin.
veebruar 15, 2009 at 9:49 p.l. #183957Capricorn
Memberkuid idee sellest, et toitumiskava eest ligi 1000 krooni välja käia paistab kuidagi totrana.500 kr ei ole ju “ligi 1000”?
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
Ikka üsna väike summa võrreldes nende kümnete tuhandetega (arvatavasti minimaalselt 50-60 000), mis sul näiteks mainitud 2010 suveks kokku söögi peale kulub.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 10:09 e.l. #183978Kevin de puta madre
MemberTäitsa võimalik on ka ise kava kokku panna aga see eeldab kõvasti uurimist ja artiklite lugemist jms.
veebruar 16, 2009 at 11:53 e.l. #183992asdfghjkl
MemberVabandust, et end veidi ebaselgelt väljendasin… Ühesõnaga, ma otsin siis jah sedasorti dieeti, st kuidas, millest ning millal ma toituma peaksin? Plaanis idee poolest järgmiseks (st aasta 2010) suveks rasva % võimalikult väikseks ajada ning mingil määral vormikad, kuid väikesed lihased saavutada. St, plaanis on end vormi ajada, kuid idee sellest, et toitumiskava eest ligi 1000 krooni välja käia paistab kuidagi totrana. Ehk on võimalik ka internetist miskit leida ilma, et mingeid summasi kulutama peaksin.No ega siin midagi keerukat minuarust pole, diiedi pealkiri ütleb ära juba, mida teha tuleb ju. Natuke võiks üle sirvida üks lektüür, ja siis pihta hakata. Pealkiri ütleb ju, et süsivesikuid tarbitakse vähe, mis siin siis nii keerukat mõista selles on, tuleks siis vähem tarbida, ja teada, mis on süsivesik, või siis kui ei tea, msi on süsivesik, siis jah soovitaks kopida netist mingi näidismenüü, kus on toiduainete nimed reas, kus süsivesikuid sees vähe või puuduvad üldse. Sa muidu tead, mis on süsivesik ja mis toidud seda sisaldavad või? Kui ei tea, siis võib seletada selle lahti. Aga mis siin sisi keerukat mõista tõepoolest on, diiedi pealkiri ju ütleb ära, mida teha- süsivesikuid vähe tarbida.
Aga võiks ikka lugeda ühe artikli ka läbi, et asja paremini mõista, dieedi pealkirja lugemisest siiski ei piisa. Ise ma pole palju uurinud, mistõttu võin eksida, aga hetkel oskan seda dieeti seletada/näitlikustada eesti riigiga 90ndate alguses, kus otsustati radikaalne kiire muutuste tee, muudeti kiirelt seadusandlust, poliitikat, reformiti, väga kiirelt, tulemused saavutati kiirelt, et sedalaadi on ka too Atkinsi dieet minu arusaamist järgi, et algus on selline radikaalne ja kiire, et sisuliselt me kõi keestlased olemegi nagu Atkinsi dieedi algusfaasi ses mõttes läbi teinud. Et osad arvavad, et radikaalne kiire tee on mõneti kehvem kui aeglasem tee, arvamusi on mitmesuguseid. Aga jah pärast radikaalset kiiret algfaasi, naasetakse inimsõbraliku(ma)le/normaalse(ma)le/aeglasema(le) teele, et süsivesikute kogust tõstetakse pärast seda kiiret faasi. Et siis võiks mõelda nii, et kui eesti rahvas on praegu atkinsi dieedi algfaasi läbinud, siis nüüd nagu hakkab nö sotsiaal-sektorisse riik rohkem panustama, üldisesse heaollu, igatsorti haigekassad, vanuritekodud jms luuakse vms, et asi nagu läheb sotsiaalsemaks. Et mulle meeldib nii näitlikustades seda dieeti kirjeldada. Aga võin eksida siiski, et pigem võiksid lugeda korralikult kuidas asi toimib, ja siia teada anda.
Minu arusaamine dieedist on nii nagu seletasin- radikaalne faas, sellele järgnev neutraalsem faas- et nagu arvan ,et võiksin päeva pealt sellega alustada, et saan asjast nagu aru, et mis sulle nagu arusaamatu tundub?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.