Skip to main content

madal vererõhk 70/107

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » madal vererõhk 70/107

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    greenu
    Member

et iga hommikul käin jõusaalis 45 minutit intensiivselt split tüüpi trenn juuni algusest saati ….. iga nädal tuleb umbes 3 aeroobset ka …. võrkpall või siis rulluisutamine ….

kuid vererõhk mul 70/100 kanti viimased 3 kuud olnud … et kas madal vererõhk võib kuidagi ka tervisele mõjuda… maan 8 h ja toitun korralikult ….

ROtter
    Member
    greenu
    Member

tänud postituse eest … väga hea põhjalik artikkel oli … kuid samas pärilik mul pole sest emal on kõrge vererõhk isal on normis …. minul on olnud vererõhk selline niikaua kui ma mäletan …. praegu olen 23 kuid arvan et juba 10 aastat tagasi oli mul vererõhk selline 60-80/100-120 et sellises vahemikus….

9-15 eluaastal sõitsin päevas 50-100 kilti jalgrattaga suviti maal …. et sellest pidi mul olema tugev süda … koormustestil ei võtnud süda tuure üles enne kui tehti lisa koormuse aste juurde ja südamest väljuv põhi veresoon on 3,2 cm läbimõõduga… ja kui mulle masin külge pandi mis siis registreeris 24 h minu südame siis magades oli löökide arv minutis 24 ja harva tõusis väga kõrgele …..

et allpool olevatest põhjustest on võimalikud ainult vähene soola söömine ja massazi puudud …. et kas peaksin leppima sellega et mul on loodulikult madal vererõhk …. sest see nagu ertiti ei sega mind … ühtegi artiklis olevat sümptomit mul pole … kiire püstitõusmine või siis pea valu või nii neid mul pole …

* Kui vererõhk on madal, tuleks sagedamini süüa ja mitte unustada hommikusööki.

söön siis enne trenni hommikul … ja kohe pärast tenni … mõlemad korrad natukene …. lõunal korralik praad tööl sööklas … 3 paikku söön veel natuke ja õhtul siis jälle korralik praad seega vähese söömise või harva söömise viga ei tohiks olla …

* Jooge rohkem vedelikku, sealhulgas vett.

päevas joon 2-3 liitrit vett

* Vererõhku võib tõsta füüsiline treening. Kes hommikuti pead muidu klaariks ei saa, võiks teha hommikuvõimlemist.

hommikul veedan 45 minutit jõusaalis ja teen suht intensiivselt trenni …. 5 min enne ja pärast trenni jalgratast ja seeriad teen nii et üle minuti pausi vahet pole

* Abi on massaažist ja füsioteraapia protseduuridest.

massaaži olen tõesti elus vaid paar korda saanud

* Magada tuleks kõrgema peaalusega, paras on padi, millele pea toetub 20-kraadise nurga all.

mulle meeldib magada kõvemate patjadega seega arvan et pea on suht kõrgel ja see 20 kraadi nurk on suht reaalne

* Vereringet parandavad spetsiaalsed sukad ja sukkpüksid.

see jääb vist ära:)

* Kui veres on naatriumipuudus, siis saaks seda korvata rohkema keedusoola lisamisega toidule. Enamasti on aga vastupidi – soola on toidus üleliia, mistõttu vererõhk on liiga kõrge ja võivad varitseda südamehaigused. Normaalselt toitudes ei ole vaja soola toidule juurde panna.

võin proovida soolasemaid toite süüa …

* Kui madala vererõhu põhjus on nakkus- või külmetushaigus, siis läheb rõhk paranedes ise normi.

ja haige pole ma pikka aega olnud …

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.