Maailmameistri tõde ja õigus!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Maailmameistri tõde ja õigus!
- This topic has 213 replies, 81 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2006 at 2:01 p.l. #72886
TANK
MemberOli aasta 1998. Viljanis peeti järjekordne “Mulgimaa RAMMUMEHE” võistlus kus ka osalesin. Alade vahel tuleb minu juurde noormees nii 16-17, sihuke piibuork, ja räägib-küsib.Näed ostsin Otilt metaani ja see soovitas võtta nii ja nii, aga tunne on kuradi kehva. Mida ma tegema peaks või mida juurde võtma metaanile?
Pean ütlema, et kogus millest jutt oli ehmatas päris ära.
Minu sõnad olid talle, et kui tahad elada poiss viska need tabletid üldse minema. Söö korralikult ja tee trenni.
päris karm…. äkki ütled täpsemalt mis kogusest jutt…
veebruar 28, 2006 at 2:05 p.l. #72888muc
MemberTank, on sul katus ikka omal kohal?
veebruar 28, 2006 at 2:09 p.l. #72890TANK
MemberTank, on sul katus ikka omal kohal?ei ega mul polegi katust…
??:”> elan 5-korruselise kortermaja 4-dal korrusel… seega ei tea katusest midagi….
??:”> katus vist on ühistu oma…veebruar 28, 2006 at 2:28 p.l. #72902zwen
MemberSiin ka lugemist
veebruar 28, 2006 at 2:35 p.l. #72903Churka
MemberRebane: mis neil yhe-postituse-meestel siis viga on?
Ei usu, et sellest k2rast midagi kasulikku tuleb. yle-yldse on siin suurem osa kylastajaid abstraktse m6istusega, st tokko on kyll dopinguga tegelenud, aga kas siis saab unustada seda k6ike mida ta kulturismi heaks on teinud Eestimaal (endale ka kahjuks/6nneks kyll see mees ei meeldi, aga s6nu pilduma ma siin ka ei hakka ja eriti nii julgete kommentaaridega nagu m6ned siin, tolerantsust on ka vaja).
aga kui presidendi valimiseks l2heb, siis ma julgeks nimetada kandidaatideks nt. Fred Antsonit (tal on t6esti v2ga palju aimu sellest, millega ta tegeleb) v6i Gert Koovitit (kes kyll praegu on v2ljamaal, aga samuti hea suhtleja, teoreetik ning praktik).
veebruar 28, 2006 at 2:38 p.l. #72905phonkypapa
MemberRebane: mis neil yhe-postituse-meestel siis viga on?Sa said valesti aru. Antud juhul oli tegemist blokitud kasutajaga, kes tegi vastamiseks uue konto.
Aga…
..palju on neid, kes foorumit loevad, aga kontot ei oma. Kui juhtub olema teda huvitav teema, eks siis tehakse ka konto, et vastata saaks.
veebruar 28, 2006 at 2:43 p.l. #72906Penzo
MemberAitäh, Arnold, Kui Oti proovid on negatiivsed, siis see teeb ainult rõõmu, mida puhtam on sport, seda tervemad on inimesed, eks. Aga tahan siinkohal, et hajutada igasuguseid kahtlusi, küsida ka järgmist:
Kas sa saaksid palun panna siia ka nii nende 13 proovi kui ka muude korraliste EKFL-iga seotud proovide andmise protseduurilise kirjelduse:
– mida kontrollitakse (uriin, veri)
– kuidas ja kelle kaudu liigub prooviks antud vedelik: kas sportlaselt otse Eesti või maailma dopinguagentuuri agendi kätte või annab selle üle kas sportlane, liidu tegevjuht vms.
Nii võistlusvälise kui võistlusaegse testimise protseduurid.
Ühesõnaga EKFL -ga seotud sportlase dopingutestimise täpne protseduuriline kirjeldus, kus, kes kuidas ja kellele. Ilmselt on olemas ka dopinguagentuuri-poolse testija isikuandmed, kes sealtpoolt on tegelenud proovi võtmisega.
Kuna administraator nägi palju vaeva mu suhteliselt tähtsusetule küsimusele vastamisega, siis vastan viisakusest, et mittevajalik kirjavahetus administraatoriga (kes on selle teema kontekstis äärmiselt ebaoluline figuur) lõpetada.
– Saidi administraatori intervjueerimiseks puudub põhjus, samuti ma ei vaja infot bani saanud inimeste kohta. See osa jäigi veidi arusaamatuks. Avaldasin lootust, et minu teemat kontot ei blokeeritaks, ja kui administraatori pika jutu mõte oli, et seda ei tehta, siis on kena ja võib selle osa teemast lõpetatuks lugeda.
– Ma ei hakka vastama eraldi “laimuga” seotud mõtetele, kuna need esinevad korduvalt, kuid soovitan tähele panna, et “laim” on mõiste, mille suhtes langetab Eesti Vabariigis lõppotsuse kohus, mitte keegi saidi administraatoritest. Kui saidi administraator eemaldab postitusi otsitud ettekäändel, et tegemist on laimuga, siis tegeleb see administraator tsenseerimisega ja varjamisega (Mis saidi haldajale seaduse järgi on täiesti lubatud tegevus). Kuna laimu või mittelaimu üle otsustab, nagu öeldud, vastav kohtuinstants.
Lisaks, kui saidi administraator pole kursis EV seadusandlusega, siis viin ta kurssi ses osas, et saidi administraator ega ka mitte omanikud EI VASTUTA saidil ilmuva laimu eest. Laimu eest vastutab ikka ja alati laimaja (peale seda, kui kohus on langetanud otsuse, et antud süüdistused on laim). Kõik need materjalid on õigusaktidena raamatukogudes ja mujal kättesaadavad, seega ma ei näe põhjust ka selle üle vaielda, ja selle teemaosa võiks ka lukku panna.
Viimane osa administraatori kirjast Kui nüüd, kallis härra Penzo, tulete välja väitega, et MINA olen manipuleerinud KELLEGI inimese olulist teksti antud alateemas, nõuaks ka nendele väidetele vastavat tõestust.
– Kui administraator kopeerib siia lõigu, kus ma süüdistasin administraatorit nimega Rebane mõne kasutaja olulise tekstiga manipuleerimises, siis võib sel teemal edasi aega raisata. Seni aga võib ilmselt sellegi osa lukku lüüa.
Loodan, et pean nii pikad seletused postitama vaid korra, kuna minu eesmärk oli nende seletuste abil vältida edaspidist tarbetut kirjavahetust saiti hooldava administraatoriga. Keskenduksin hea meelega olulisele, mis on välja toodud ülevalpool küsimusena hr. Tokkole.
veebruar 28, 2006 at 3:15 p.l. #72914noobie
MemberKõik on juba sama selge kui vesi. Tahaks nüüd tõesti teada, et mis edasi saab?
Iseenesest väga kahetsusväärne lugu.
veebruar 28, 2006 at 3:27 p.l. #72916p6kk666
MemberJou Hr. Rebane
Minu arvates ei pea SINA küll teisi kasutajaid hoiatama, kas võtta 1-postituse-poisse tõepähe või ei. Nemad kirjutavad, teised otsustavad ISE, kas on jutuga nõus või ei. Selline peakski foorumi põhimõte olema. Mitte, et kõik kirjutavad hooga hunniku teksti kokku ja sina siis sorteerid “sita” välja ning hoiatad teisi hellakesi…
veebruar 28, 2006 at 3:38 p.l. #72919Rihostern
Memberp6kkk , arvamust võib alati avaldada ( seda ei keela ükski reegel ) aga rebane sorteerib välja kirjavigadega ja mingid ühe-kahe sõnalised postitused , millel mõte konkreetselt puudub !
Ilma modede ja Rebaseta võib-olla oleksidki 1/3 postitustest sellised nagu ok , lahe ,lihtsalt mingi smile
??:”> vms…Kuigi see pole just õge teema , kus modede ja rebase tööd arutada !
veebruar 28, 2006 at 4:53 p.l. #72925erxs11
Member50 postitusest on 10% täiesti loetavad ka.
Fakt on see, et Tokko tunnistas üles, et andis keelatuid aineid. Minu arvates on ainus õige ja aus tegu lahkuda alaliidu juhi kohalt.
See, kas Ott midagi tarbis ja kui tarbis, siis mida, ei ole leidnud tõestust. See fakt ei muuda aga olematuks härra Tokko tegu.
Eks igaüks teeb nii nagu õigeks peab. Mina leian, et selline inimene alaliidu juhiks ei sobi.
Palun väga bännige, sõimake või mida iganes veel. See on MINU arvamus.
veebruar 28, 2006 at 5:46 p.l. #72930p6kk666
MemberKui tokko areenilt kaob siis on oodata “kogu kamba” allakäiku.
veebruar 28, 2006 at 6:26 p.l. #72939kame
Moderatortegu vististi ühe suurima Eesti spordi skandaaliga läbi aegade !
krt tõesti sõnatuks võtab kogu see pilt ja kuuldu!
mida veel nooremad mõtlevad ? – no loodan et mitte keemia poole!
veebruar 28, 2006 at 6:51 p.l. #72948joker
MemberNüüd siis saab vaene Rebane asja-eest-teist-taga. Lihtsalt sellepärast, et mõned pole viitsinud süüvida ja hakkavad aia asemel aiaaugust rääkima.
Kuskilt jookseb sõna bänn läbi ja juba hakkavad tulema postitused ja arvamused, mis ühele või teisele seda sõna meenutavad.
Teiseks oleks küll väga viisakas kui foorumlased, kes lausa nõuavad tõde ja õigust, “ähvardavad” kohtu ja ajakirjandusega, ka tutvustaksid end ilusti. Selline anonüümne sogamine on küll väga madal ja ebaviisakas. Ma isegi ei mõtleks sellele, et kellegile nii midagi vastata. Siin ei ole jälle küsimus, et “jätame-näo-meelde” vaid lihtsalt oleks viisakas.
Kasutajate profiile vaadata, siis kõige suuremate lahmijate ainus info ongi see, millal on ta end reganud. Ja lahmimine võrdub turumuttide jutuga ja teadagi, mis sealt päevast-päeva tuleb. Seda ei saa tõsiselt võtta.
Suur respect neile siinkohal, kes julgevad ka end esitleda. Omavad nime, kasutavad avatarina oma pilti, on Fitness.ee Rates või on lihtsalt end tutvustanud ja kõik Fitnesslased teavad ja tunnevad , kes ühe või teise nime taga.
Kolmandaks kui kedagi minu arvamus huvitab, siis Tokko tegu on muidugi väga taunitav, aga kui mõtelda laiemalt, kas kulturism kaotaks rohkem või kaotaks Tokko rohkem tagasiastumisega, siis saab ka isegi madalalaubaline aru, kumb variant on õigem. Ja see ,et mees ütles, et jah OLIN paha, tahan alustada uuelt lehel ja puhta südametunnistusega, tähendab ka midagi.
See , et isiklikust vihakiskumisest ja vimmast on saanud selline pardak, on ka omamoodi häbiväärne ja kui meie ühine eesmärk oleks nagu ala populariseerimine ja jätta hea mulje alast, siis siin tõmmatakse küll täiega vett kaela.
Meie ühiskonna suurim probleem ongi lahmimine ja odava kuulsuse tagaajamine. Kaine mõistus jääb kahjuks tahaplaanile.
PS! Ma pole ka dopingut kasutanud ja kutsun noori olema ka mitte kelgunöörid, kes iga tuulemuutuse peale pead keeravad ja “kergele” teele lähevad.
Ah-jaa. Kle p6kk666, ega su perekonnanimi juhuslikult Joala pole?
veebruar 28, 2006 at 8:02 p.l. #72954erxs11
MemberPatu kahetsemine ei muuda pattu olematuks. Eriti, kui eelnevad aastad on teiste peale hoogsalt viibutatud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.