Maailmameistri tõde ja õigus!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Maailmameistri tõde ja õigus!
- This topic has 213 replies, 81 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2006 at 12:18 p.l. #72853
Alexander Andrusenko
Moderatorno oli ikka p6hjust karjuda kyll.
veebruar 28, 2006 at 12:25 p.l. #72854Madis232
Membertorm veeklaasis…
veebruar 28, 2006 at 12:27 p.l. #72856Marek Kalmus
MemberMarek , kui sa ütled ,et Arnold ei ole õige inimene presidendi toolil , siis kes võiks seal toolil Arnoldit asendada `?!Arnold, ei olegi õige mees sellel kohal, igaüks kel aru peas peaks sellest aru saama. Ka MM võiks mõelda natuke laiemalt. Mul ükskõik kes, kasvõi Ergo Metsala näiteks kui ta sooviks.
TOKKO, KES KURAT VALIMATULT MÜÜS KEELATUID AINEID IGALE NOLGILE KES TAHTIS EI KÕLBA ALALIIDU ETTEOTSA! ! !
Oli aasta 1998. Viljanis peeti järjekordne “Mulgimaa RAMMUMEHE” võistlus kus ka osalesin. Alade vahel tuleb minu juurde noormees nii 16-17, sihuke piibuork, ja räägib-küsib.
Näed ostsin Otilt metaani ja see soovitas võtta nii ja nii, aga tunne on kuradi kehva. Mida ma tegema peaks või mida juurde võtma metaanile?
Pean ütlema, et kogus millest jutt oli ehmatas päris ära.
Minu sõnad olid talle, et kui tahad elada poiss viska need tabletid üldse minema. Söö korralikult ja tee trenni.
KÜSIMUS? Kui palju võib olla praegu Eestis noori mehi kes tänu nendele kahele idioodile, kes tollal keemiat müüsid, oma tervise ###### panid?
Pakun et mitte üks või kaks. Seega Kalmus ei kisenda siin nagu mingi üleminekueas vanamutt vaid ütleb Teile kallis foorumi rahavas, et TOKKO koht ei ole presidendi kohal.!
Kahetsegu oma pattu kirikus kui soovib, aga mitte sellel “toolil oma perset nühkides”
Juhatuse asi on valida uus mees ja oleks minu otsustada, paneks ma Tokko Tallinna jõusaalide peldikuid nükima. Paras amet ja koht sellisele patu kahetsemiseks.
veebruar 28, 2006 at 12:33 p.l. #72859katsi
MemberJa nüüd kukuvad foorumlased mõtetult vaidlema, kellel õigus ja siis lõppude lõpuks milles…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja jaa, kõige targem ole ikka see, kes kellegi kolmanda käest kuulis ehk … naised saunas rääkisid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks igaüks sööb oma suppi, hoolimata siis keetjast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ärge unustage, et võitjaks tuleb see, kel rohkem pappi … hea näide on meie KOHUKE !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuningaid ja ainuvalitsejaid tuleb ja läheb …mina hoian pöialt spordile
??:”> … puhtale spordile! Kõigile kena pikka vastaliugu ja mokk vahukooreseks …
me kelgule, me kelgule võib tulla veel üks laps
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2006 at 1:00 p.l. #72869blokitud
MemberJah Kalmus räägib tõesti õiget juttu, ise olen ka Viljandi inimene ja käisin ka CRJG koolis kus all on jõusaal. Ja seal võis vabalt osta metaani! Õnneks mina ennem uurisin ikka misasi see on aga mu klassivend ostis juba selle ära. Tänu jumalale ma seda ise ei ostnud aga imelik ongi see, et kuidas said need asjad nii käest ära olla , see ei mahu mulle pähe!
veebruar 28, 2006 at 1:04 p.l. #72870Rebane
KeymasterJap. Need ühe-postituse-mehed on need kõige õigemad mehed, kes sõna võtavad ja asja jagavad.
Ja oi mida ma vaatan – kasutaja nimega ‘blokitud’ on just uus liituja/registreeruja. Mis sa ikka oskad öelda.
Edit: ja IP on kah tsipa väljamõeldute killast nii et – puhta kullana ei tasuks kah kõiki selliseid ‘vanasid kasutajaid’ võtta
veebruar 28, 2006 at 1:06 p.l. #72871blokitud
MemberKallis rebane sina see oled kes blokib konto ju ära!!!!! Ja siis lähen sisse ja vaatan ennäe , sinu konto blokeeritud kuni 2008 aastani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
veebruar 28, 2006 at 1:08 p.l. #72872Rebane
KeymasterKallis rebane sina see oled kes blokib konto ju ära!!!!! Ja siis lähen sisse ja vaatan ennäe , sinu konto blokeeritud kuni 2008 aastani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kui inimene on vaimsete puuetega ning ei oska normaalse inimese juttu puhuda, mida siis teha?
palju õnne
EDIT: Oled juba korra bannitud? Jäi midagi arusaamatuks, et uue kasutaja tegid ning sama orgi otsa kukkusid? Kui on isu laimata ja tatti pritsida siis palju õnne – sisekorra eeskirjad sellist asja kahjuks meil ei luba.
veebruar 28, 2006 at 1:31 p.l. #72874Penzo
MemberSiin Tokko rääkis, et Ott on andnud aastast 2001 kolmteist negatiivset dopinguproovi.
Mul tekkis küsimus, arvestades, et Tokko tunnistas, et on dopinguainetega alaliidu juhina varemgi sahkerdanud:
Kus oleks võimalik näha listi nendest 13 antud dopinguproovist? Millal need kuupäevaliselt anti ja kellele anti: Kas Wada-le, Eesti Antidopingu Agentuurile või EKFLile? Ma mõtlen – konkreetset nimekirja, mitte üldsõnalist lauset?
(Ma loodan, et ka mind ei blokeerita siin foorumis, muidu peaksin hakkama ajakirjanduse vahendusel neid küsimusi küsima
??:”> Ja siis ma küsiksin seda ka, miks amazoni foorumi moderaator blokeerib kasutajaid, keda huvitab üles kerkinud dopinguskandaal, miks ta on huvitatud selle skandaali kinni mätsimisest.)veebruar 28, 2006 at 1:42 p.l. #72877bohemianrhapsody
MemberSiin Tokko rääkis, et Ott on andnud aastast 2001 kolmteist negatiivset dopinguproovi.Mul tekkis küsimus, arvestades, et Tokko tunnistas, et on dopinguainetega alaliidu juhina varemgi sahkerdanud:
Kus oleks võimalik näha listi nendest 13 antud dopinguproovist? Millal need kuupäevaliselt anti ja kellele anti: Kas Wada-le, Eesti Antidopingu Agentuurile või EKFLile? Ma mõtlen – konkreetset nimekirja, mitte üldsõnalist lauset?
(Ma loodan, et ka mind ei blokeerita siin foorumis, muidu peaksin hakkama ajakirjanduse vahendusel neid küsimusi küsima
??:”> Ja siis ma küsiksin seda ka, miks amazoni foorumi moderaator blokeerib kasutajaid, keda huvitab üles kerkinud dopinguskandaal, miks ta on huvitatud selle skandaali kinni mätsimisest.)Kes skandaali kinni mätsib? Kui keegi tuleb foorumisse sõimuga või ei oska kirjutada jne siis kustutatakse asi ära, ja kui on põhjust, pannakse ka bänn peale. Sorry, aga kõik näevad ainult asja ühtemoodi ning tavaliselt need kes siin kraaksuvad, ei tea asjast mitte tuhkagi.
veebruar 28, 2006 at 1:46 p.l. #72879Marek Kalmus
MemberSiin Tokko rääkis, et Ott on andnud aastast 2001 kolmteist negatiivset dopinguproovi.Mul tekkis küsimus, arvestades, et Tokko tunnistas, et on dopinguainetega alaliidu juhina varemgi sahkerdanud:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis ma küsiksin seda ka, miks amazoni foorumi moderaator blokeerib kasutajaid, keda huvitab üles kerkinud dopinguskandaal, miks ta on huvitatud selle skandaali kinni mätsimisest.)Kes skandaali kinni mätsib? Kui keegi tuleb foorumisse sõimuga või ei oska kirjutada jne siis kustutatakse asi ära, ja kui on põhjust, pannakse ka bänn peale. Sorry, aga kõik näevad ainult asja ühtemoodi ning tavaliselt need kes siin kraaksuvad, ei tea asjast mitte tuhkagi.
Ja mida sina siis tead väikemees?
??:”>veebruar 28, 2006 at 1:48 p.l. #72880Penzo
MemberKes skandaali kinni mätsib? Kui keegi tuleb foorumisse sõimuga või ei oska kirjutada jne siis kustutatakse asi ära, ja kui on põhjust, pannakse ka bänn peale. Sorry, aga kõik näevad ainult asja ühtemoodi ning tavaliselt need kes siin kraaksuvad, ei tea asjast mitte tuhkagi.Ma ei soovi vaielda lehe moderaatoritega ega rikkuda reegleid, ma soovin lihtsalt teada:
Kas on võimalik näha Tokko sõnade kinnituseks neid 13 negatiivset dopinguproovi: millal anti (kuupäevaliselt) ja millisele organisatsioonile anti igal üksikjuhtumil eraldi.
veebruar 28, 2006 at 1:48 p.l. #72881Rebane
KeymasterJa siis ma küsiksin seda ka, miks amazoni foorumi moderaator blokeerib kasutajaid, keda huvitab üles kerkinud dopinguskandaal, miks ta on huvitatud selle skandaali kinni mätsimisest.)Et mind interviueerida, ei pea üldse (kahjuks/õnneks) ajakirjanduse poole pöörduma.
Kui Teil, härra Penzo, on probleeme bannimise/läbukontrolliga seotud küsimustega, võite mulle vabalt erasõnumi saata või meilida. Võin seal KÕIGI banni saanud inimeste kohta üksipulgi aru anda, MILLE eest või MIKS on keegi saba saanud.
Isiklikult ei mätsi ma midagi kinni. Kes seda väita tahab, väitku. Eelmine postitaja sai vastu näppe? Miks?
Mina tõin välja fakti, et ei tasu 100% tõe pähe võtta inimesi, kes ennast registreeruvad ja siis oma ÜHES AINSAS postituses suudavad kirjutada ainult mingit hämarat ning laimavat juttu. Peale mida tuli välja kasutaja enda suust, et tema on juba KORRA banni saanud (suure tõenäosusega mingi analoogse teo eest).
Ei banni mina inimesi, keda huvitab üleskerkinud dopinguskandaal – foorum on KÕIGILE nähtav ning ei nõua postituste lugemiseks eraldi SISSELOGIMIST (mida võiksin ka vabalt teha). Lugege kõik ja arvake mis arvate, juurdepääsu antud teemale mina ei piira.
Järgmiseks.
MINA kui administraator vastutan ka (kas nüüd 100%, aga siiski vastutan) ka just sellesama jura ja laimu eest, mida siin inimesed postitavad (ning mitte enda nime all). ENAMUS postitusi selles dopinguskandaalijutus on jäänud puutumatu (välja arvatud paari intelligentse härrasmehe postitused ‘minge ######’ ning ‘XXXXXX on pede’ – kui te TÕESTI sellist foorumit soovite siis minge tehke ise – rõvedusi ja läbu ei pea ma kuigi heaks netiketi näidiseks).
Kui nüüd, kallis härra Penzo, tulete välja väitega, et MINA olen manipuleerinud KELLEGI inimese olulist teksti antud alateemas, nõuaks ka nendele väidetele vastavat tõestust.
On kellegi veel küsimusi/väiteid minu mittesobivusele Fitness.ee administraatorina? Palun väga. Foorum Fitness.ee on mõeldud soovituste tegemiseks.
EDIT: On olemas ka suisa kohtuasju, kus kahjusaajal POLE VÕIMALUST välja uurida foorumis sõna võtnud isiku pärisandmeid ning seega algatatakse kohtuasi ürituse administraatori kohta, kuna tema on süüdi, et selline situatsioon on toimunud. Nii et paluks vähem tatipritsimist teemal, miks utoopilised laimujutud/solvangud meie foorumist on kiired kustuma.
veebruar 28, 2006 at 1:51 p.l. #72882bohemianrhapsody
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja siis ma küsiksin seda ka, miks amazoni foorumi moderaator blokeerib kasutajaid, keda huvitab üles kerkinud dopinguskandaal, miks ta on huvitatud selle skandaali kinni mätsimisest.)Kes skandaali kinni mätsib? Kui keegi tuleb foorumisse sõimuga või ei oska kirjutada jne siis kustutatakse asi ära, ja kui on põhjust, pannakse ka bänn peale. Sorry, aga kõik näevad ainult asja ühtemoodi ning tavaliselt need kes siin kraaksuvad, ei tea asjast mitte tuhkagi.
Ja mida sina siis tead väikemees?
??:”>Kas ma olen siin midagi öelnud sinu või Arnoldi või Oti kohta? Ei ole. Mina ei topi oma nina siia, kuid enamus niisama lõugajaid topivad. Ja seepärast tulevadki kustutamised ja bännid.
veebruar 28, 2006 at 2:01 p.l. #72885Arnold
MemberToon siin algatuseks eelmisel, 2005. aastal Oti poolt antud dopingu info:
1. Mai 2005 EKV, Tallinn testija EADK ( Eesti Antidopingu Keskus ) – negatiivne
8. Mai 2005 EM , Brasov testija WADA – negatiivne
Juuni 2005 võistlusväline test EADK – negatiivne
15. Juuli 2005 World Games, Duisburg testija WADA – negatiivne
23. Okt. 2005 EMV, Tallinnn test EADK – negatiivne
Eelnevate aastate kuupäevad vajavad täpsustamist , sorry !
Info õigsust võib kontrollida EADK ( Eesti Antidopigu Keskus)
MTÜ Eesti Antidopingu Keskus
Narva mnt 11D
10151 Tallinn
Telefon: 6116010
Faks: 6116011
Moonika Viigimäe, MD,MS
Direktor
GSM: 53461442
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.