Maailmameistri tõde ja õigus!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Maailmameistri tõde ja õigus!
- This topic has 213 replies, 81 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
crawe.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2006 at 7:29 p.l. #72566
conan
MemberEesti kulturismis valitseb täielik korruptsioon. Alaliit ja amazon team on samamoodi läbi põimunud nagu jalgpallis koondis ja flora…
Siit ka küsimus: Kes, kuidas ja kui tihti määrab selle liidu liikmed, juhataja jne?
veebruar 26, 2006 at 7:30 p.l. #72567PulseR
MemberTäiesti p****s!
Sellised need meie eesti eeskujud on..
Liidu president pakub dopingud ja kaks tipptegijat võtavad vastu …
absurdne..
veebruar 26, 2006 at 7:32 p.l. #72569Eastsider
MemberTäiesti p****s!Sellised need meie eesti eeskujud on..
absurdne..
Kusjuures vaid üks tipptegija saab karistada
??:”>veebruar 26, 2006 at 7:33 p.l. #72570Kzma
MemberAnnetagu see raha dopingu vastasese võitlusesse, või vanemateta lastele, sellest oleks rohkem kasu.Sul on süda õigeskohas.
Tõde lugedes, pole ma arvatavasti ainuke, kelle maailm kokkukukkumas on
veebruar 26, 2006 at 7:37 p.l. #72573zwen
MemberTäiesti p****s!Sellised need meie eesti eeskujud on..
absurdne..
Kusjuures vaid üks tipptegija saab karistada
??:”>Ära siit maailmast küll õiglust otsi.
veebruar 26, 2006 at 7:54 p.l. #72580Rihostern
MemberNo ma vaatan ,et siin on täitsa põrgu selle arnoldi ümber lahti !!!
Ainus kahtlane asi on see , et Marek jäi vahele ja Ott pääses puhtalt
??:”>veebruar 26, 2006 at 8:07 p.l. #72584Arnold
MemberNüüd hakatakse jällegi tõel valest nurgast paista.
Lugege palun hoolega teema algust ja pange asjad oma peas kronoloogiliselt ja faktiliselt paikka – kes mida võttis, kes mida pakkus, kus ja keda kontrolliti ja millal keegi vahele jäi – seejärel tulistage palju kulub !
Sellega ma lõpetan oma avameelse sõnavõtu.
Toredaid kirglike kommentare !
Tõde tõuseb, vale vajub !
veebruar 26, 2006 at 8:13 p.l. #72571Eastsider
MemberNüüd hakatakse jällegi tõel valest nurgast paista.Lugege palun hoolega teema algust ja pange asjad oma peas kronoloogiliselt ja faktiliselt paikka – kes mida võttis, kes mida pakkus, kus ja keda kontrolliti ja millal keegi vahele jäi – seejärel tulistage palju kulub !
Kui Mareki Postitus on puhas tõde (mida ma loomulikult ei tea) siis ei ole keegi ju midagi valesti öelnud.
loogiline.
Marek ei tahtnud teha koostööd, ning peale seda tekkis põhimõtteliselt tüli ja vimm tema vastu, ning mõne aja pärast tuligi positiivne proov.
Samuti ma ei tea, kuidas olid lood selle teise korraga, kus Marek väidab, et tema rohud seda sisaldasid. Kuid kui olid nii nagu tema väidab, siis ei ole see asi õige.
Muidugi, siin ei tea enam, keda kui palju uskuda saab.
veebruar 26, 2006 at 8:16 p.l. #72586Marek Kalmus
MemberNüüd hakatakse jällegi tõel valest nurgast paista.Lugege palun hoolega teema algust ja pange asjad oma peas kronoloogiliselt ja faktiliselt paikka – kes mida võttis, kes mida pakkus, kus ja keda kontrolliti ja millal keegi vahele jäi – seejärel tulistage palju kulub !
Rääkisidki juba liiga palju, ega sa ei kahetse ometi?
veebruar 26, 2006 at 8:29 p.l. #72591joker
MemberTeema paistab ikka kuum olevat,
Foorumis 94 külastajat korraga 26 Feb 2006, 22:04
Arnold ja Marek. Tubli töö. Avaldan tunnustust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit hea üleskutse. Mehed jutukasse … või ee saame raekojaplatsil kokku. Klaarime asjad selgeks
??:”>veebruar 26, 2006 at 8:38 p.l. #72593Marek Kalmus
MemberTeema paistab ikka kuum olevat,Foorumis 94 külastajat korraga 26 Feb 2006, 22:04
Arnold ja Marek. Tubli töö. Avaldan tunnustust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siit hea üleskutse. Mehed jutukasse … või ee saame raekojaplatsil kokku. Klaarime asjad selgeks
??:”>see viimane laine ka, vajub amazon ka merre nagu kunagi atlantiski…
veebruar 26, 2006 at 9:49 p.l. #72610taf
Membertavai tartu vennad, võtame kamba kokku, lähme teeme tlna meestele tuupi… mida nad härplevad seal vanad persevestid
??:”>veebruar 26, 2006 at 9:52 p.l. #72611TANK
Memberei tea ei julge enam… nad ju kõik nii suured (söövad metaani ja kurat teab mida veel nagu välja tuli ja vahele ka raisad ei jää) äkki saame peksa….
veebruar 26, 2006 at 10:39 p.l. #72613MEE
Memberja siis imestatakse, MIKS peetakse kulturismiga tegelejaid rumalateks. üks loll mää ees ja teised lambad mää järele. Sõnu jääb väheks või, et rusikaid vaja? minge kooli või tehke endaga midagi – häbiväärne !!!
veebruar 26, 2006 at 10:42 p.l. #72614bohemianrhapsody
MemberEi mina ikkagi arvan ka, et peaks kaklema minema. Aga siis teeks äkki hoopis Tartu Raeplatsil? Mis arvate?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.