Skip to main content

Maailmameistri tõde ja õigus!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Maailmameistri tõde ja õigus!

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 214 total)
  • Autor
    Postitused
    p6kk666
    Member

HAGU JUURDE RAHVAS!

Foorumil käib juba nii tihe andmine, et ma lihtsalt ootan juba selliseid jutte, et “Noh, nägid mind viru keskuses, seal ei öeld kyll midagi”

Või korraldaks koos kõik ühe strelka, igaüks valib enda jaoks ühe-paar ebameeldivat lõusta ning andmine alaku. Need kes lebosse lüüakse enda suud siin enam ei pruugi, sest nende ütlemised said seal öeldud :???:”>)

atleet007
    Member

kaif:D

kalmus on õige mees täiega ja julgeb teistele vastu hakata:)

respect;)

vend vähk
    Moderator

to iluspoiss: Vabandan, enam nii ei tee ja lapsik ei ole. Arvad, et siin midagi sellest muutub? Loodan ka kunagi Eesti kulturismi tipuks saada :???:”>

Training
    Member

ma ei hakka tarka panema,aga teie laske aga edasi…väga huvitav on lugeda ja siin foorumis aega veeta :???:”>

noobie
    Member

Okei, tegelikult võiks Marek ka natukene maha rahuneda, las aeg teeb oma töö.

Teine asi on see, et Imre maa peale tagasi tuli.. sinu viimased kommentaarid olid ikka sutsu asjalikumad kui need salvokelgu naljad, võibolla natukene tõesti liiga lapsik oli see.

Kahju, et kogu asi hetkel nii persekukkunud on.. Iseenesest ju kõik meil siin tublid mehed ja kulturistid, aga ausõna ma ei saa eriti nendest Oti ja Tokko kummardajatest aru, on ju juba siililegi selge, et Tokko oli stero-parun ja Ott tarvitas keelatud aineid (ei süüdista kedagi milleski, lihtsalt kõikide postituste põhjal olen teinud oma isikliku otsuse).

Võibolla oleks targem see teema kinni panna ja lasta neil konkreetsetel inimestel, kes asjasse puutuvad seda teemat kusagil mujal käsitleda? Natukene liiga tooreks näkkusülitamiseks on läinud.

Siinkohal tervitan Rebast, kes ei maga :???:”>

savi_
    Member

Mina omaltpoolt ütleks ,et siin ei käi mitte kulturismitippude sõda, vaid sulaselge nõmetsemine. Vähe villa ja palju kära. Mõttetu sopaloopimine ! Sooviks kas eda teemat lukku, et saaks taas lugeda küsimusi “Protein No.1” kohta ja kuidas süüa Talleggi mune õigesti !

Vahue
    Member

Jah, kahetsusväärsel kombel sigineb siia ikkagi anaallüütikuid, kes hakkavad moraalitsema. Las asjamehed räägivad, mida teie hüplete siin. Niikuinii tuleb suust vaid paha haisu.

daemonium
    Member

Mina omaltpoolt ütleks ,et siin ei käi mitte kulturismitippude sõda, vaid sulaselge nõmetsemine. Vähe villa ja palju kära. Mõttetu sopaloopimine ! Sooviks kas eda teemat lukku, et saaks taas lugeda küsimusi “Protein No.1” kohta ja kuidas süüa Talleggi mune õigesti !

e-ee …

tähendab,lukku panna pole midagi vaja …

aga oleks äärmiselt kena,kui kodanikud tipud suure vaidlemise vahelt veidi aega leiaksid ja tõesti ka küsimustele vastaksid …, :???:”>

Ma saan aru,keegi pole millekski kohustatud etc aga ega võitlused sellest võitlemata jää,kui tipud ka “võitluse” ajal noori aitaksid.Me saab aru küll,et teil siin tähtsad asjad pooleli – aga noortel ka võitluse ajal teie nõuandeid vaja.

Jõudu kõigile.

LeBon
    Member

Kusjuures kõige rohkem räuskab ja sõimab siin Kalmus ise, mitte mõni niisama kiibitseja. Kes temaga nõus ei ole või julgeb pisut naljagi heita, nagu Vend Vähk, saab kohe nagu auruhaamriga. Olen ta seisukohtadega kohati täiesti nõus, ent nii labane ning segaselt ja vigaselt kirja pandud lärm ei mõju kulturismi mainele ilmselt palju paremini kui dopinguskandaalid.

Alberd
    Member

Kalmus oma õiguse eest ju valjas – tao rauda kuni veel kuum, Marek

Marek Kalmus
    Member

Kalmus oma õiguse eest ju valjas – tao rauda kuni veel kuum, Marek

Taongi, aga mitte siin foorumis enam, sest mõnele jääb tiba arusaamatuks mu sõnaseadmine. Saab omamoodi aru asjadest, hakka siis veel seletama uuesti.

Igaljuhul taon, seni taon kuni saan soovitud tulemuse. Ja saan ka kui mõni veel kahtleb.

kummar
    Member

Minagi nõustun eelpool mainituga, asi läheb käest. Kuna algul räägiti Tokko meediku karjäärist, siis juba tagsiastumisest, mis oli veel rahulik, kuid siis hakkas iga mees ütlema mida arvab ja igasugust, asjasse mitte puutuvaid mõttetusi loopima- noh oli vaja välja öelda… saite seda …. aitab. Teema ju kõigile selge, ainuke asi siin on see,et kalmus lavastati süüdi???……….. see kallid mehed ongi tähtis muu on jama, kuna siin saab kedagi süüdistada ja, kui see on, kas või mingil moel tõsi :???:”> tuleb hakata mõne mehe karikaid ja medaleid korjama. Kui reaalselt mõelda ja natuke seadust uurite, pole mingeid (hetkel) tõendeid, siis Kalmusel välja käia, et tokko müüs…. teiseks kuriteoaeg on juba aegunud, see, et kalmus ütles, et tokko pakkus— kohtus vett ei pea, kahjuks.Tokko ja tema punt võib asja lihtsalt lukku panna ja igasuguseid asju välja mõelda, et seda ümber lükata…peamine asi on see,et rahvas teab, mis edasi saab seda näeb. Igatahes palun mitte raevu välja elada siin, Marekule igatahes edu ja jõudu tõeotsingul. Loodame, kui tõde on olemas, et see kiirelt välja tuleks, ning, et saaks tegeleda edasi peamisega, mida me siin teeme, Eesti kulturismi arendamisega. Nb- see Vähi teema, tegelt oli hea. Vähk, kui sõjaväline juht üritas asjasse lihtsalt huumorit tuua ja mehi maha rahuldada, kes söjaväes, käis see teab. Edu .

kobras
    Member

to kummar

kuriteoaeg ei saa aeguda….kuritegu ei aegu kunagi….väärtegu aegub 1 aastaga :???:”>

crawe
    Member

Eks ma siis kirjutan ka natuke pikemalt, mida asjast arvan! Silmaring on suur, palju näinud, palju teinud… Mehed, aga omad asjad klaaritakse ikkagi laua taga ära, olgem demokraatsed! Saan aru sinust Marek, aga usu mind Eesti on nii väike riik ning see kõik teeb palju kahju kulturimile! Mis siis, et Tokko ise tunnistas. Osapooled peaksid ise kuidagi selle nüüd ära lahendama, mitte siin üks teist s*taga loopima! Vend Vähi viimases suuremas kommentaaris oli omamoodi tõde sees, ka minult küsite, et kuule sellepärast sa oledki nii suureks läinud jah, et sööd keelatuid aineid – kurb! Ise ma ei võta mitte kunagi mitte midagi keelatud! Aga eks erinevatel inimestel erinevad eesmärgid! Ja kui paljudele noortele see halavsti mõjub, kes on valinud spordialaks jõutreeningud ja kulturismi? Oleks väga hea kui te siiski saaksite oma lahkhelid kuskil laua taga ning omakeskis läbi arutada ning kül te ka kompromissini jõuate!

Mehed nii me kulturisimi ja fitness elustiili edasi ei vii… Loodan, et kõik laheneb hästi ning keegi kuskil tagasi astuma ei pea! Marek, edaspidi katsu ikka silmast silma sotid selgeks rääkida! Liiga väiksed oleme me kõik. . .

erxs11
    Member

…. teiseks kuriteoaeg on juba aegunud, see, et kalmus ütles, et tokko pakkus— kohtus vett ei pea, kahjuks…

ei taha si*asti öelda, aga loe enne teema läbi, kui midagi kirja paned. Tokko tunnistas ise üles, et pakkus aineid.

Viewing 15 posts - 166 through 180 (of 214 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.