Maailma väikseim kulturist :)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Maailma väikseim kulturist :)
- This topic has 28 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 12 months tagasi by
Ahha.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2008 at 5:29 p.l. #140464
Hellboy
Membermai ei tea aga minumeelest pole midagi naljakat ka…ja s88giisu kadus ka 2ra…
Oi, my bad, nüüd ma olen terve nädal hästi kurb ja ei söö ka midagi, tahan ka nii väikseks saada. Njah sorri, kui teile ei tee isegi natuke nalja näha sellist väikest mehikest laste riietes jõusaalis, aga jah mai hakka ennast siin teile põhjendama, oi ja huvitav, kas ma olin siis ainuke, siin teemas, kellele see natuke nalja pakkus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Njah selliseid inimesi on maailmas palju(ültse on erinevaid inimesi erinevate “probleemidega”), aga jah sellepärast ma ei hakka nende kõigi pärast nutma, nii või naa saavad paljud naerda kunas ta ju esineb igalpool, siis võite te kõigile kätt südamele panna ja öelda, kui te ise sellised oleksite…..
veebruar 12, 2008 at 5:36 p.l. #140467LB
MemberNojah minu meelest oli ikkagi naljakas tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 5:41 p.l. #140469Hellboy
MemberKui 90,7 kilone mees surub 15 kiloseid hantleid, kas tema on ka siis jube loom?Ei. Thänx, et sellele tähelepanu pöörasid maximus89, ei osanud kuidagi kiiruga hinnata seda jõudu, sellise väikse mehe kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 5:45 p.l. #140470Hellboy
MemberNojah minu meelest oli ikkagi naljakas tüüp
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kle äkki nüüd aitab onju, muidu varsti ei söö enam keegi või hüppab katuselt alla ja mis siis saab kulturismist, mõtle natuke!
veebruar 12, 2008 at 5:48 p.l. #140473Samakamees
MemberKle äkki nüüd aitab onju, muidu varsti ei söö enam keegi või hüppab katuselt alla ja mis siis saab kulturismist, mõtle natuke!
Mmm… ma ei tea mul on täna kuidagi kahtlaselt suur isu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 5:55 p.l. #140474Hellboy
MemberMmm… ma ei tea mul on täna kuidagi kahtlaselt suur isu.
Hmmm…kuidagi kahtlane on jah, sa vist ka naersid, selle väikse õnnetu mehikese üle, need kes ei naernud nendel ka täna söögiisu ei ole, vat nendest inimestest on mul tõesti kahju…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 7:43 p.l. #140496iq_zero
Memberei, ma samal hetkel v2gistasin makarone sisse ja siis n2gin pilti.
mul on sellistest v2ikestest inimestest kahju kyll vahest. samuti on kahju inimestest kes on vaesed. ja seet6ttu vinguvad koguaeg.a see selleks
veebruar 12, 2008 at 8:03 p.l. #140502JACKO
MemberNo on alles vennike! Et meil on kuhu poole areneda…. nalja mõttes:)))
veebruar 12, 2008 at 8:44 p.l. #140513mario20031
Memberma anersin päris kõvasti,kui ma neid pilte nägin sellest kutist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 8:56 p.l. #140518Hellboy
Memberei, ma samal hetkel v2gistasin makarone sisse ja siis n2gin pilti.mul on sellistest v2ikestest inimestest kahju kyll vahest. samuti on kahju inimestest kes on vaesed. ja seet6ttu vinguvad koguaeg.a see selleks
Mul ka vahest kahju, kui kuskil siin Eestis juhtub, aga kõigile ei saa kaasa kahjuks tunda ja aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pigem tahtsid öelda, et sulle käib närvidele, et nad vinguvad, aga jah sina pole selles süüdi ja ei saa neid vb ka aidata, aga need kes saaksid, need ei tee seda. Me ainult inimesed ja selline on juba elu.
veebruar 12, 2008 at 9:14 p.l. #140524V.K
Membertartusgi põlve pikkuseid kääbuseid, ainult vaja ka hantlid kätte anda ning saaks samuti üle eesti tuntud vennikesteks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2008 at 9:45 p.l. #140530Alexander Andrusenko
ModeratorMeil on ülikoolis ka 2 sellist, aga keegi nende üle ei naera. Ilmselt selle tõttu, et ülikoolis on üldiselt intelligentsemad ja targemad inimesed.
veebruar 12, 2008 at 10:02 p.l. #140537Hellboy
MemberMeil on ülikoolis ka 2 sellist, aga keegi nende üle ei naera. Ilmselt selle tõttu, et ülikoolis on üldiselt intelligentsemad ja targemad inimesed.Jah olen täiesti nõus, et kari lolle on need, kes siin teemas teda mõnitasid, solvasid, naersid ta üle, alandasid teda, ma ei tea mida veel(fantaasial ei ole piire) lausa jube, mis siin tehti, et ta “sellinne”(/Meil on ülikoolis ka “2 sellist”/) on. Uskumatu, et selliseid teemasid ültse siia foorumisse tehakse.
Ja ültse, kui teile midagi nalja pakub, siis olge vait või hüppake katuselt alla, kui muud moodi ei saa, mitte ärge tulge siia Vaba foorumis teemasse seda kirjutama, mis te arvate, et Teile on kõik lubatud?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>veebruar 12, 2008 at 10:48 p.l. #140540Ahha
Membertartusgi põlve pikkuseid kääbuseid, ainult vaja ka hantlid kätte anda ning saaks samuti üle eesti tuntud vennikesteks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vähemalt tuli üks korralik post kah
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.