Maailma tugevam kulturist (video)
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Maailma tugevam kulturist (video)
- This topic has 37 replies, 21 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
september 22, 2009 at 1:21 p.l. #221166
Mr Fox
MemberLeht maas ?
september 22, 2009 at 1:23 p.l. #221167rennosport
MemberNagu ma aru saan, siis see vend oli tsirkuse artist.
Järgnevas videos loobib 80-seid sangpomme nagu ise tahab

Sellel vennal on ikka ropult toorest jõudu:)
september 22, 2009 at 2:25 p.l. #221194inside14
MemberNagu ma aru saan, siis see vend oli tsirkuse artist.Järgnevas videos loobib 80-seid sangpomme nagu ise tahab

Sellel vennal on ikka ropult toorest jõudu:)
Sama vana kes kükib 450kg, surub 260kg ja tõmbab 460kg.
september 22, 2009 at 2:27 p.l. #221195Capricorn
MemberSama vana kes kükib 450kg, surub 260kg ja tõmbab 460kg.Sama video mille lingi ma juba eespool postitasin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> “Huvitav”- “Fitness Tube” on ka see olemas.
september 22, 2009 at 2:29 p.l. #221196marko233
Member
mingi teema vist oli ju kunagi, kus Kalmus Corsas särki proovides sai juurde rinnalt surumises 60 kg v midagi sinnapoole. Aga 100+ tundub jah kergelt utoopiline.september 22, 2009 at 2:44 p.l. #221198Alexander Andrusenko
Moderator
mingi teema vist oli ju kunagi, kus Kalmus Corsas särki proovides sai juurde rinnalt surumises 60 kg v midagi sinnapoole. Aga 100+ tundub jah kergelt utoopiline.50 või 55, kui mälu ei peta. Aga Kalmus ei proovinud särki küll esimest korda elus tookord. Särk ei olnud ka IPF oma muidugi.
september 22, 2009 at 3:15 p.l. #221206Aimuu
Memberjõhker vend, mis muud, ja räägitakse, et kulturistidel pole jõudu
september 22, 2009 at 3:37 p.l. #221213Alexander Andrusenko
ModeratorSamahästi võiks suvaline kulturist nimetada ennast jõutõstjaks ja väita, et ta on maailma ilusaim jõutõstja.
september 22, 2009 at 4:03 p.l. #221218nuffer
Member50 või 55, kui mälu ei peta. Aga Kalmus ei proovinud särki küll esimest korda elus tookord. Särk ei olnud ka IPF oma muidugi.7 veebruaril said Võru jõusaalis Corsa GYM kokku kaks kanget, kulturist Marek Kalmus ja jõutõstja Marko Traks. Mehed said kokku, et proovida kumb surub rinnalt rohkem kg surumis särgiga. Mareki jaoks oli raudrüü selga ajamine esimest korda elus, aga hoolimata sellest tegi ta suurepärase tulemuse 280g (ilma särgita 210kg).
september 22, 2009 at 4:41 p.l. #221222Alexander Andrusenko
Moderator7 veebruaril said Võru jõusaalis Corsa GYM kokku kaks kanget, kulturist Marek Kalmus ja jõutõstja Marko Traks. Mehed said kokku, et proovida kumb surub rinnalt rohkem kg surumis särgiga. Mareki jaoks oli raudrüü selga ajamine esimest korda elus, aga hoolimata sellest tegi ta suurepärase tulemuse 280g (ilma särgita 210kg).Valeinfo. Hiljem tuli välja, et Marek oli tegelikult särgiga surunud ning leiti ka vastav pildimaterjal.
september 22, 2009 at 5:11 p.l. #221229kunnar
MemberSama vana kes kükib 450kg, surub 260kg ja tõmbab 460kg.460 jõutõmbes on rohkem kui kehtiv Andy Boltoni varustusega maailmarekord.
september 22, 2009 at 7:15 p.l. #221284belvedere
MemberEi tea kas see just rekord on, aga tasub vaadata:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõeline Vene karu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti huvitav on, kuidas mees keskendub. Samasugustes videotes kõik teised röögivad, peksavad rusikatega vastu rinda, teevad grimasse, kargavad ühelt jalalt teisele, aga see tüüp lihtsalt põrnitseb kangi sihukese näoga, et “bljaa, proovi sa mul ainult mitte üles minna…”.
september 22, 2009 at 7:20 p.l. #221285Alexander Andrusenko
ModeratorTõeline Vene karu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eriti huvitav on, kuidas mees keskendub. Samasugustes videotes kõik teised röögivad, peksavad rusikatega vastu rinda, teevad grimasse, kargavad ühelt jalalt teisele, aga see tüüp lihtsalt põrnitseb kangi sihukese näoga, et “bljaa, proovi sa mul ainult mitte üles minna…”.

Palvetab äkki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 7:44 p.l. #221295Bonsuna
MemberValeinfo. Hiljem tuli välja, et Marek oli tegelikult särgiga surunud ning leiti ka vastav pildimaterjal.Mida sa siis üritad tõestada?
Tõsi Kalmus oli kunagi eelnevalt surunud särgiga. Ühel korral ja aastal kas 2002 või 2003 Robocup-l Tallinnas , oli vist mingi selline võistlus. Särk oli Tarmo Mitti oma mingi vana ja mulle suur. Varukad olid kitsad , rinnast aga lönts nagu tavaline T särk.
Juurde andis ehk null kg. Surusin tollel võistlusel 210kg Eelnavalt trennis tegin sama ilma särgita, tõsi, tollel aastal veel mitte just päris puhta tehnikaga. Lootsin neil võistlustel suruda selle lotendava särgiga 215kg. EI LAHE VÕISTLUS OLI
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tellisin algraskuseks 200kg läksin, et see kiirelt ära teha. Juba kangi kätte võttes tundsin et midagi on mäda, 200kg tundus kuidagi liiga raske. Ok surusin ja jäin suht napilt alla. Läksin löödult eemale. Hetk hiljem vaatasid kohtunikud minu tellitud algraskust ja kangil olevat… selgus et sõbrad kettapoisid olid mulle peale ladunud 220kg. Sain muidugi uue katse ja 200, lendas ülesse plaanitud. Kes ise kangiga kokku puutunud teavad, et suure tõenäosusega oleks eelnevalt teades kangi raskust võinud see 220 ülessegi minna, sest puudu jäi ikka tõesti imevähe. Aga jah, läks nagu külapeal ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teiseks katseks panin 210 ja sain sellegi vaevata ülesse. Tundus, et on ka jaksu veel 215kg jaoks. Polnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> usun, et esimene “soojenduskatse” 220kg võttsi mul`t võimaluse hiljem 215 ülesse saada. Olin lihtsalt väsinud sex hetkeks. JUHTUB.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See trikk mis talvel Võrus Traksi juures olles sai tehtud oli aga hoopis teine teema ja teine särk. Krt seda ma särgiks ei oskaks küll kuidagi enam nimetada. Ütlen ausalt, ma ei mõista miks seda selliselt tehakse. Selles turvises ei saa aru ei tunneta sa abs mida sa teed ja mida teevad sinu lihased, liigesed ja kõõlused kinnitused. Ülimalt ohtlik värk igaljuhul. Mis krdi liiga särgid ja asjad, ausalt mina neid ei jaga. Pidi olema PRO särk vms. Ei igaljuhul oli huvitav kogemus ja 280 surusin selles kestas ära, nagu Trakski tol korrral. 300 käis aga sel korral nii mulle kui ka Traksile üle jõu. Nüüd on ta teatavasti juba 300 ülesse lükanud, ehk isegi rohkem.
Mina aga päris kindlasti enam kunagi selliselt kangi suruma ei hakka, ei taha, ei meeldi, tundub mõtetu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellele aga meeldib, palun. Ma jään oma “liistude”, kõõluste ja lihaste juurde.
Ja palun ärge hakake siin vaidlema et kuidas on õigem parem ja turvalisem kangi suruda. Igale oma, tehke kuidas meeldib.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2009 at 7:46 p.l. #221298rennosport
MemberTõmbes oli niipalju näha, et kangi kettad olid mingi õhukese mati peal.
Seetõttu oli tõmbe punkt mingi 2-3 cm võrra kõrgemal.
See muidugi ei vähenda tema loomalikku jõudu, kuid on piisav selleks, et mitte rekordina kirja minna
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.