Maailma tugevaim tüdruk
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Maailma tugevaim tüdruk
- This topic has 21 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 1 month tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2007 at 6:05 p.l. #9302
inside14
MemberHetkel kanal 2 käib saade maailma tugevaim tüdruk.
Rabav Reporteri dokumentaalfilm maailma kõige tugevamast tüdrukust. Muuhulgas suudab 14-aastane Ukraina tüdruk Varja terve oma perekonna üles tõsta. Tema vanemad töötasid tsirkuses ja treenivad nüüd oma lapsest olümpiasangarit. Filmis näeme teaduslikke katseteid, millega Varja peab oma ebainimlikke võimeid tõestama. Ja kas Varja kaheksa-kuust õde võib juba nimetada maailma kõige tugevamaks titaks?
Eks siis avaldage oma arvamust sellest loost!
jaanuar 5, 2007 at 6:49 p.l. #100727builder
Memberheh vaatasin ja mina oma last küll selliselt ei kõnetaks. seda va varajasest treeningut ei hakkagi kommeteerima,sest seda tehakse igal pool,üsna levinud nähtus. lapsed isepäini isegi võivad selja ära lõhkuda.pigem parem kui lapsed selliseid asju ikka isa ema järelvalve all teevad,kui salaja
jaanuar 5, 2007 at 7:09 p.l. #100728shreku
MemberIsa teostamata unelmad… ja loomulikult hea geneetika ning tugev töö. Võibolla isegi liiga suur koormus.
jaanuar 5, 2007 at 7:13 p.l. #100731-aron-
MemberHästi ta seda väikest 3 kuust seal loopis,kuigi see nuttis…
jaanuar 5, 2007 at 7:35 p.l. #100734matti
MemberPäris normilt tegi ikka.Kui oled nii kaua teinud,on loomulik,et muutud väga tugevaks.
jaanuar 5, 2007 at 7:43 p.l. #100735FitMan
Memberhaige mees – oma alaväärsuskompleksi püüab tütarde kaudu välja elada, alla kolme kuust last juba treenida (nii seal öeldi) see pole normaalne
jaanuar 5, 2007 at 7:47 p.l. #100736matti
Memberhaige mees – oma alaväärsuskompleksi püüab tütarde kaudu välja elada, alla kolme kuust last juba treenida (nii seal öeldi) see pole normaalnenõustun sinuga.
jaanuar 5, 2007 at 8:08 p.l. #100738trennineiu
MemberKahjuks ei saanud vaadata, aga kunagi oli analoogne saade -Maailma tugevaim poiss. Seal ka, tundus mulle, elasid vanemad oma komplekse välja.
jaanuar 5, 2007 at 8:10 p.l. #100739Bonsuna
MemberTänapäeva füüsiliselt lõdvas maailmas, aga nii see on. Autod, internet, mobiilid jne. Pole ime, et mõnele siin tundub see ebanormaalne. Peamine on see , et lapsele meeldib siis on kõik ok. Ja 3 kuusele oli see pigem lõbus mäng, nutmas ma küll teda seal ei näinud. Usun , et vanasti olid enamus maatüdrukuid selliseid. Jah geenid on meil veel ehk alles, aga neid kasutatakse vähe ja ajapikku muutub kogu inimkond füüsiliselt nõrgemaks.
Muide ka meil Eestis on selline perekond olemas, kes oma lapsi juba varajasest noorusest treeninud. Venitanud ja painutanud. Tõsi kangi nad ei tõsta, see pere on rohkem võimlemise suuna austajad.
Nimi ei tule kahjuks meelde. IGATI NORM , POOLDAN. KUI KASVÕI POOLEDKI VANEMATEST OMA LASTEGA NATUKENEGI TEGELEKSID JA NEILE TÄHELEPANU PÖÖRAKSID, KASVAKS JUBA UUEM PÕLVKOND VAIMSELT JA FÜÜSILISELT NORMAALSEM KUI SEDA ON PRAEGUSED MIKUD MANNID.
AGA NEED SAMAD MIKUD JA MANNID ON EESTI RAHVA TULEVASED MINISTRID , ARSTID, JURISTID JNE. MÕELGE SELLE ÜLE. TEGELEGE OMA LASTEGA, KASVÕI NATUKENEGI. VANEMAID EI ASENDA EI LASTEAIA KASVATAJAD, EGA KOOLIS ÕPETAJAD JA TRENNIS TREENERID.
jaanuar 5, 2007 at 8:18 p.l. #100740matti
MemberPean sinuga nõustuma,inimene pöörab liiga vähe tähelepanu füüsisele.Varem sellele eraldi ei pidanud sellele tähelepanu pöörama,see kuulus elu juurde.Jah,inimene on füüsiliselt alla käinud.On isegi selliseid,kes ei suuda 100 m joostagi.Ennemuiste,kui inimene elas veel vabalt,olid kõik suurepärases vormis,kuna sellest sõltus ellujäämine. Iga põlv on üldises plaanis füüsiliselt halvemas vormis,kui seda oli eelmine.Ma ei mõtle siin sportlasi,need loomulikult lähevad aina tugevamaks.
jaanuar 5, 2007 at 8:18 p.l. #100741V8
MemberMarek presidendiks!
jaanuar 5, 2007 at 8:20 p.l. #100742Biitseps
MemberMa pooldan ka ,aga minu arust võiks alustada trenniga natuke hiljem ,mitte nii vara .Ja tüdruk ju ise ütles et talle meeldib raskejõustik ning tahab seda teha
jaanuar 5, 2007 at 8:33 p.l. #100745matti
MemberSiis on kõik parimas korras.Mul on ka vahest jõusaalis tunn,et nüüd ma olen oma soone leidnud,see on õige asi.
jaanuar 5, 2007 at 8:42 p.l. #100747Annika Pärtel
MemberMeie peres kasvab pisike poiss, kellele meeldib ka vahel nalja pärast isa moodi biitsepseid näidata peegli ees;) Samuti on laps pea alati trennis kaasas, külll enamasti lastetoas, aga on olnud ka saalis, kui tuba suletud–ta näeb, mismoodi issi treenib ja olen kindel, et temast ei kasva spordikauget inimest. Seega- tervislik eluviis ja sporditegemine algavad kohe kindlasti nn maast madalast ja suurt rolli mängivad seejuures lapsevanemad, kes on ju esmaseks eeskujuks lapsele. See, kas lapsest kasvab sportlane või ei, sõltub aga siiski lapsest endast, sest arvestatavate tulemusteni ei jõuta ju sellises eas, kus laps veel ise otsustada ei suuda.
jaanuar 5, 2007 at 8:42 p.l. #100748Kuup
MemberEndal jäi kahjuks vaatamata. Kui tugev ta siis lõpuks oli? Jõunäitajaid ja värke ka räägiti?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.