Maailma tugevaim poiss
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Maailma tugevaim poiss
- This topic has 46 replies, 35 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
märts 1, 2006 at 10:18 e.l. #73043
Raul1
Memberolen alberdiga nõus
märts 1, 2006 at 11:44 e.l. #73064vend vähk
Moderatorto OldMan: Tõsi see on, et võimlejad on enne 20 aastaseks saamiseni tavaliselt elu parimas vormis, aga ega siis asjata ei öelda, et kulturism on “Vananade inimeste” spordiala
??:”>märts 1, 2006 at 4:00 p.l. #73136kossar2
Memberjõhker vend pole midagi muud öelda
märts 1, 2006 at 5:44 p.l. #73156märts 1, 2006 at 6:16 p.l. #73169MuskulaarKobras
Memberminu meelest pole ju sellel kutil miskit viga ega üleliia? pistab välja nagu suvaline kutt, ning ei ole väga usutav, et vanemad tal piitsaga trenis järgi käivad?las laps teeb mis tahab, peaasi et ei karju!
ja pealegi pole ju ta tervisel miskit häda?
keegi tarkpea teadis rääkida, nooremalt kui 14a ei tohi kangi poole vaadatagi, no mis jutt see veel on, keegi ei käsegi ju sul teha teab mis raskustega trenni, lapsed ei jaksagi nii suuri raskusi tösta, et end vigastada miskit moodi, asi on pigem tehnikas, ja kui tehnika juba maast madalast selgeks saada on ka tulemused tulevikus paremad, mitte see mida me tänapäeva saalides näha vöime, kangide silitamist ja igast vingerdamist.
rumal jutt suhu tagasi!
Mina arvan, et see asi on haiglane, ja muide reedel kell 20:00 kanal 2’es näitab jälle seda sama poissi ja teemaks on hoopis see, kui peppu ta keerati selle trenniga.
märts 1, 2006 at 7:16 p.l. #73187Helmps
MemberNo kui süda on korras, ega siis pole midagi…
märts 2, 2006 at 12:08 p.l. #73291Alberd
MemberNuuh tegijad (Ott, Marek, Imre, jt, ütelge selgelt välja – poolt või vastu?
märts 2, 2006 at 1:02 p.l. #73326Annika Pärtel
MemberEinoh, sport spordiks, aga oma lapsel laseks ikka lapseksolemise rõõme kah nautida, mitte ei suunaks teda pulbritoidu poole..
märts 2, 2006 at 1:16 p.l. #73330BULDOOSER
MemberPaanika , paanika , maailmas on miljoneid lapsi, kes on vanemate poolt seaks söödetud ja keegi ei ähvarda lastekaitsega. Ma usun , et väike kutt ise ka natuke naudib seda , et ta on eriline.
märts 2, 2006 at 1:51 p.l. #73337veinikaarija
MemberNuuh tegijad (Ott, Marek, Imre, jt, ütelge selgelt välja – poolt või vastu?Ma pole Ott, Marek ega Imre, kuid sinu loogika ja väidetega ma küll ei nõustu.
märts 2, 2006 at 2:54 p.l. #73365Alberd
MemberNuuh tegijad (Ott, Marek, Imre, jt, ütelge selgelt välja – poolt või vastu?Ma pole Ott, Marek ega Imre, kuid sinu loogika ja väidetega ma küll ei nõustu.
Ma ei ütlegi et minu väited on kõige õigemad, seepärast ma tahangi et kompetentsed inimesed ka sõna sekka ütleks, ka Fred, OldMan jne on teretulnud. Mul ajas harja punaseks see üldistamine – a-la lastekaitse värk, värdid vanemad jne. Ilma nimeta on siin foorumis jah hea lahmida.. Minul ei ole nimest kasu – mind ei tunne niikuinii keegi, aga jaburdusi püüan suust mitte välja ajada. Tahaks asjalikku vestlust. Ja enne tuleks ka saade korralikult ära vaadata….
märts 2, 2006 at 3:14 p.l. #73383Alberd
MemberVeel lisaks – mul on endal sõber keda varakult nii öelda mõjutati trenni tegema: kutt hakkas vanema venna mõjutusel, võiks isegi öelda sunnil tegelema jõutrenniga esimeses klassis, ja ka jooksmise ja suusatamisega. Kooli lõpuks oli paras koll. Kusjuures juttu ei saa olla heast kehatüübist ega headest geenidest, vähemalt ta lähisugulased küll nii välja ei näe. Kutil peened kondid ja ega õlgade laius pole ka kiita. Praeguseks hakkab meie vanus kippuma neljakümne piirimaile ja kutil on ikka hea lihaskond hoolimata sellest et ta pole teinud trenni keskkoolist alates. Alus inimese tervisele pannakse ikka lapsepõlves. Mina aga olen niiöelda tavaline laps, keda ei suunatud ja kes ise ei taibanud, tegelikult huvi ehk oligi – sai natuke alustatud kuid asi jäi oskuste taha.. Huvi musklite kasvatamise vastu tuli hiljem, nii kolmekümneselt, kui tervis hakkas tuksi minema. Kuid see on hoopis midagi muud kui noores eas treenimine.
märts 2, 2006 at 3:56 p.l. #73398LendurLeo
MemberOotab huviga…. tahaks näha kui tugev on siis maailma tugevaim poiss
märts 2, 2006 at 4:05 p.l. #73400sazzix
MemberVaatasin siis selle tugeva poisi koduka üle ja nu paistab, et tal ajakava jah vist päris täis. Kas ta seda kangi üldse nii palju tõstab tal seal videod tantsimisest ja tasakaalu poolest saaks ta küll igasse tsirkusesse tööle, ilmselt tegeleb poiss ka aktiivselt võitluskunstidega, sest käte löögi kiirus minu arust Bruce Leele alla ei jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kes on näind ta filme teab millest ma räägin) ….. aga kas see (üle)treenimine ka õigustatud on
??:”> ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga maitse üle ei vaielda
märts 3, 2006 at 3:03 p.l. #73592Alexander Andrusenko
Moderatorkas keegi saab seda saadet lindistada?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.