Ma sülitaks sellele spetsialistile näkku!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Ma sülitaks sellele spetsialistile näkku!
- This topic has 27 replies, 21 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
icebrker.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2006 at 6:54 p.l. #93119
Raivo Piiber
MemberNB! natuke pikantne !Õ: Kala 200 g, õliga porgand
Kala, ma saan aru, aga kuhu see õliga porgand käib ?

Kasuta kujutlusvõimet
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2006 at 6:56 p.l. #93120ROtter
MemberNB! natuke pikantne !Õ: Kala 200 g, õliga porgand
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riivitud porgand on õliga paremini söödav kui terve porgand.
oktoober 23, 2006 at 4:59 e.l. #93150kame
ModeratorH: Porgand sidrunimahlaga ja vahepeal must kohv – see vist uus mao šokeerimis meetod!
oktoober 23, 2006 at 3:21 p.l. #93190Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis siis dieedil viga on? Kui ma ükskord naistelehe ostsin, et Otist ja Nataljast lugeda, oli seal sees ka üks “eriti karm dieet, mõjub kahe nädalaga, -8 kilo” umbes samasugune oli. Hommikul ainult kohvi, lõunal 200g loomaliha ja õhtul puuvilju.
Selles mõttes, et ma usun, et sellega saab päris hästi kaalust alla. Mina siin venitan kolm kuud võistlusdieediga, kui sama kaalunumbri saaks saavutada ka nädalaga- ei mingit närveerimist ega tundidepikkust aeroobset trenni. Oh mind lolli.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 23, 2006 at 4:24 p.l. #93210Bonsuna
Member:
NB! natuke pikantne !Õ: Kala 200 g, õliga porgand

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2006 at 4:30 p.l. #93212rambo vennapoeg
Member:

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu rikkumata mõistus ei osanud sellist seost algul nähagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis pole naisterahval õiges konditsioonis seda õli sinna porgandi juurde vajagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2006 at 5:17 p.l. #93220daemonium
Member
Minu rikkumata mõistus ei osanud sellist seost algul nähagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis pole naisterahval õiges konditsioonis seda õli sinna porgandi juurde vajagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>naisterahval õiges konditsioonis pole porgandit kah vaja.Ilmselt on õliporgand antud tjeedi otsene tulem …,
oktoober 24, 2006 at 7:02 e.l. #93268greenu
Memberjup sellise dieediga saavutad oma “ideaal” keha …kuid kuna see on ideaal ainult selle inimese arvetes siis peabki edaspidi ainult porgandit manustama … sest midagi muud enam ei saagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …oktoober 24, 2006 at 11:15 e.l. #93297younger
MemberNo krt nälgimisel ja kaalust mahavõtmisel on ikka väga väga suur vahel. Ei kujuta ette, mille najal see inimene peale 3 nädalat liigub.Samas ei tea me ju õli kogust, äkki hoopis 1600kCal nii nagu nohiseb ilma süsivesikuteta:)

Ei jah. Lapsed- Narkootikumid on pahad.
november 17, 2006 at 7:59 e.l. #95281rambo vennapoeg
MemberTänased uudised toovad meieni veel ühe kurva lõpuga lookese:
november 17, 2006 at 8:36 e.l. #95061BrigitteXoXo
Memberõliga porgand!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sellest meenub üks tuttav,kes mingil ajal kaalujälgijates käis. ta avastas,et kapsas on see,mida “lõputult võib süüa”…ise oli paari päevaga näost roheline selle peale,aga käsi käis kapsakotist suhu üha kiiremini…
olen siiski täheldanud,et kõikväimalikud imedieedid mõjuvad ilma trennita väga lühikest aega ja paljudel ei ole püsivust,ega viitsimust,et oma elustiili muuta ja treeningut oma päeva kaasata…
soovitan soojalt kõigile meesterahvastele,kellele naise kaal ei meeldi, paluda neil teiega tantsukursustele minna…mõjub iga kord ja kardioks sobib väga hästi (pealegi saab plusspunkte selle eest,et nii macho ei ole,et ei kõlbaks tantsida!)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 17, 2006 at 8:45 e.l. #95389gmaster
Membervähemalt on mõnes päevas 200g liha ja samapalju kala v pool kilo kana
tihti on just uute “kulturistide” seas tähtsamal kohal valgupulber kui liha
november 18, 2006 at 3:54 p.l. #95538icebrker
Membermiks nii endast väljas. 100% mööda nüüd küll ei ole. ära palun sülitama hakka.
las vaatab, kuidas toimib. anna talle aega ja kui ei toimi võid enda kava soovitada.
ps. kuivik jäi silma. ise ei võtaks. seal pole ju vitamiine ega muid vajalikke ained. ainult tühjad süsivesikud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.