ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
- This topic has 209 replies, 55 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
-TANK-.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2007 at 10:28 e.l. #107680
Creek
MemberKas saan õigesti aru, et kes valima ei lähe on ebanormaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Ütle mulle mida kuradit peab minema inimene valima, kes pole teemaga kursis? Nagu juba varemgi mainisin, et neid on väga palju, kes ei tea kõiki erakondasidki nimetada. Veel vähem nende eesmärkidest, saavutustest ja tõekspidamistest. MILLEKS PEAB MINEMA SELLINE KODANIK VALIMA? KEDA JA MILLE JÄRGI TA VALIB? Ajuvaba jutt, et kõik peaksid valima jne.Noh, see on vaid minu arvamus, kuid leian, et normaalne inimene peaks ka teadma keda ta oma riigikokku tahab.
veebruar 25, 2007 at 10:30 e.l. #107681veinikaarija
MemberYleeile jagasid v2ikesed keskerakonna tydrukud Olde Hansa ees pakikesi Edgari pildiga… Ytlesid, et kingitus keskerakonnalt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Minge kindlasti valima! Rohelised annaks vist mingi tasakaalu v6imum2ngudesse??
Rohelised keskenduvad väga palju just energeetikale, nende sotsiaal-poliitiline külg ei ole eriti tugev.
Loomulikult on energeetika väga tähtis teema, aga jääb võib olla tavainimesele pisut kaugeks, lihtsad inimesed tahavad teada, mida erakonnad suudavad just nende heaolu parandamiseks ette võtta.
Ja valima peab kindlasti minema või tõesti järgmised 4 aastat valitsuse tegusi mitte kommenteerima.
veebruar 25, 2007 at 6:13 p.l. #107733stainless
MemberEga kõik ei peagi valima minema, aga need, kes ei lähe ei tohiks ka hiljem kurta valimistulemuste üle. Nagu president oma kõnes eile ütles:“Need, kes ei hääleta jäävad neljaks aastaks hääletuks.”
Tänapäeval on ikka iga mees ise oma õnne sepp olenemata, kes on võimul, on see keskerakond või keegi teine. Tõsistele patriootidele ma küll jah selle väitega vastu ei saa, küll aga nendele noortele (pean silmas mitte pensionäre), kes oma elu nigeluses (sh. vaesuses) süüdistavad valitsust.
veebruar 25, 2007 at 8:46 p.l. #107745johann
MemberTänapäeval on ikka iga mees ise oma õnne sepp olenemata, kes on võimul, on see keskerakond või keegi teine. Tõsistele patriootidele ma küll jah selle väitega vastu ei saa, küll aga nendele noortele (pean silmas mitte pensionäre), kes oma elu nigeluses (sh. vaesuses) süüdistavad valitsust.Issanda loomaaed on kirju. On inimesi, kes süüdistavad teisi oma vigades. On inimesi, kes löövad alati igal pool läbi, kus nad osa võtavad. On inimesi, kes lihtsalt jäävad elu hammasrataste vahele.
Ma nõustun, et igaüks peaks olema oma õnne sepp, aga vahest tuleb ka endale kahjutoovaid otsuseid langetada. Kui igaüks hoiaks ainult oma nahka, siis me ei jõua ju kuhugi. See, et olla võimul, olenemata valitsejast, on ju ehtne “semupoliitika” ja minu meelest näitab see nende inimeste usaldamatust ning maailmavaate puudumist.
Ning kui keegi kedagi enam ei usaldaks, siis inimesed hävitavad ise üksteist ära.(Polegi vaja mingit katastroofi nagu uus jääaeg)
veebruar 25, 2007 at 8:57 p.l. #107749Skini
MemberPaistab,et enemy on siin ainus kes asjast midagi jagab.Teistele röökuritele teadmiseks,et erinevalt Savika tegemistest võtaks M.Laari sigaduste üleslugemine küll terve igaviku aega.Head inimesed,võtke aega ja tehke endale teema ikka selgeks enne kui lahmima hakkate!
veebruar 25, 2007 at 9:38 p.l. #107751FitMan
Memberei ole ju meelest läinud kui laar käis pumppüssiga savisaare pildi peale märki laskmas, ühed mustad lambad kõik
veebruar 25, 2007 at 9:38 p.l. #107752stainless
MemberÜks “röökur” jälle juures
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2007 at 9:54 p.l. #107754argonaut
MemberTänapäeval on ikka iga mees ise oma õnne sepp olenemata, kes on võimul, on see keskerakond või keegi teine. Tõsistele patriootidele ma küll jah selle väitega vastu ei saa, küll aga nendele noortele (pean silmas mitte pensionäre), kes oma elu nigeluses (sh. vaesuses) süüdistavad valitsust.Initsiatiiv ja järjekindlus peaks üldjuhul sihini viima.
Äsja lõppenud ETV saates Aeg luubis oli juttu riigikogu loiust seadusloomest, sundparteistamisest… kas on normaalne, eetiline, õigemini seaduslik, et kui erakonda vahetad, saad endale soodsalt korteri kesklinnas? Meenutagem näiteks selle nädala Pealtnägija avalugu Lasnamäel keldrikorrusel tegutsevast hambaraviteenuse osutajast, kel puudub litsents, kuid tema tegevust ei saa kinni panna, sest seadus ei lase seda teha: litsentsi ei saa ära võtta kuna litsentsi lihtsalt ei ole ning seadus ei luba seda omaalgatuslikku äri kinni panna, kuigi sanitaartingimusi eiratakse + lisaks oli veel midagi… see, kes selle loo üles võttis, on ise juuratudeng, seega igati sobiv praktika, ainult, et selle eest tuleb endal kinni maksta (enda kulunud aeg ja vastavad telefonikõned, mis selleks oli vaja teha nt).
Milleks valida riigikokku inimesi, kes ei suvatse midagi ära teha või tegelevad vähemoluliste pidepunktidega antud sfääris (näit. haridusminister, sotsiaalminister), vaid lähevad liugu laskma sinna… kuna isiklikult ei tunne kedagi kandideerivatest piisavalt ja ei usalda kedagi, siis huupi mina ei vali. Kui aga näiteks valida mingi jalg- või korvpallur, kelle puhul kahtlen, et ta üldse on teadlik poliitika alustõdedest, siis… andkem andeks…. inimene peab olema selleks välja koolitatud, kasvõi mingi eelkursus selles osas, et mõista süsteemi (kuigi see võib olla minu enda stereotüüpne, eelarvamuslik suhtumine, ent andkem andeks, kuid paraku on nii, et inimene peab olema ennast varasemalt tõestanud selles valdkonnas, kuhu ta pürgib – näiteks mõelgem, et personaaltreeneriks oleks keegi, kes ei ole ise isiklikult kokku puutunud jõusaalitreeninguga, vaid on selle kohta lugenud ja seda näiteks ainult kõrvalt jälginud – kas see inimene teab, õigemini on tal aimu, kuidas kehalised harjutused mõjutavad organismi, peale selle, mida ta on lugenud ja näinud? Isiklik kogemus on üldjuhul oluline, samas võiks tuua näite võõrutusravi arstist – kas ta peab ikka tingimata olema ise eelnevalt näiteks morfiinisõltlane olnud ja läbinud võõrutusravi, selleks, et osata ravida patsiente? (Kahvli saatest on meelde jäänud see lõik) Kas mitte ei saa sõltuvuse puhul tõmmata paralleeli muude sõltuvustega? Rääkides sõltuvusest… igaüks meist on sõltlane, igaüks meist teab, et vastupandamatule järgi anda on ääretult ahvatlev…).
Tulles tagasi poliitika teemale, fitness.ee foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldse, miks minnakse poliitikasse? Kui palju on neid, kes lähevad sinna tõelise aukartlikkusega rahva ja riigi ees? Neid on vähe, kes lähevad sinna mitte selleks, et ainult endale head äraolemist tagada….Mina võrdleksin seesugust valimiseelset promo nende inimestega, kes tahavad suveks vormi ennast ajada, et siis rannas vastassugupoolele muljet avaldada. Neid on ju küllaga inimkonnast, kes elavad sellises rütmis, et jõulude ajal leiab aset jõhker süsivesikute ületarbimine ja vähene kehaline aktiivsus ning kevadel hakatakse tekkinud liigseid kilosid ära kulutama, ja seda just eeskätt hästi kiiresti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – seesugune mõtte- ja teguviis on iseenesest juba täielik lollus, silmakirjalikkus. Einoh, tore kui inimene enne suve tahab vormi ajada (olgu selleks kasvõi väline motiveeritus – meeldida vastassugupoolele), parem ikka kui ta seda üldse ei tee (kasvõi Savipäts
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui poliitikutest tuua näiteid, meenub üks varasem artikkel ühe päevalehe lisast, kus oli ära toodud mitmete poliitikute pikkus, kehakaal ning erinevad hobid…. poliitikute seas on üsna harilik nähe, et 1,70 m pikkune kaalub 100+ kg, ja seda mitte lihasmassi arvelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Spordist on hea paralleeli tuua seesuguse kiire vormi tagaajamise osas: näiteid tegelikkusest on küllaga, kus noorsportlasest pigistatakse noorte klassis kõik välja ning täiskasvanute seas jäävad suuremad saavutused tegemata… ühesõnaga võetakse kiiresti dividendid välja, ilma, et investeeritaks pikemas perspektiivis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kiiresti ja odavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üldiselt on kõik kiire jura (fast food, fast sex
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), kuid samas jällegi… vastuväiteid on kohe varnast võtta (fast car, fast thinking
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)… seda loetelu võiks jätkata pikalt, ei kahtlegi, et selle kommentaari lugejal ei hakkaks mõte jooksma….Vaat siis seesuguseid mõtteid, arvamusavaldusi ühe noore inimese poolt. Keskendugem neile mõtetele, mitte ärge mõelge sellele, milline antud ütleja ise on või siis teisalt, mõelge, milline võib olla antud kirjatüki autor ise oma olemuselt ja tegumoelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mina igatahes olen oma arvamuse avaldanud, ei hakka enam isiklikule tasandile laskuma. Asjalikku kriitikat on aga alati meeldiv kuulda, lugeda, sest siis tead, mida edaspidi parandada! Elu on protsess. Protsess kulgeb regressi-progressi teljel. Igaüks meist teeb omad valikud, mis suunas ta kulgeb, kas seest-välja või väljast-sisse, ollakse proaktiivne või reaktiivne inimene.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle kohta on aga kirjandust küllaga…. kasvõi too sama Covey raamat “Väga efektiivse inimese 7 harjumust” näiteks.—
Endapoolne retsensioon selle (oma) postituse osas:
“Oi kui ilus imal populistlik mula, stiil annab soovida, ent mõtted (enda arusaamad) on head, isegi konkreetsust leiab sellest kohati hüplikust tekstist. Lugejale võib see peale minna küll, kuid alati on vastu olijaid, isegi siis kui ei olegi milleski vastu olla, siis kasvõi põhimõtteliselt selle pärast, et keegi vastu ei ole, ollakse vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (nagu näiteks meeleavaldajad, kes ei oska isegi öelda, miks nad meelt avaldavad kui reporter nende käest mikri nina alla toppides küsib; vastuseks tuleb midagi sellist, et “sõbrad tulid, et mõtlesin tulen ka…”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)”—
Endapoolse retsensiooni retsensioon
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (oh kui hea restsensioon tuli , ainult, et võiks pikem ja põhjalikum olla, teisalt aga… milleks oma uneaeg kulutada… üleüldse, milleks näha vaeva ja kirjutada… milleks üldse mõelda, milleks avaldada oma arvamust, milleks seda (arvamust avaldada) teha (siin) foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) jne jne……………. Protsess (elu) jätkub Maal, veel….. (hoolimata sellest, sellest jpm), pole ju tarvidust mõelda järgnevatele põlvedele, “naudime” elu ehk siis selle all mõeldakse ikka kiiresti kõikide ressursside ärakasutamist nagu näiteks pidutsemine seostub alkoholiga… suveks vormi, suveks vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inimkonna rumalus…. (ning mina tegelen rumalusega, õigemini olen reaktiivne inimene, kes teeb kõigest sellest, mis ümberringi toimub, tunde, probleemi enda jaoks…. näen vaeva edastamaks sõnumit, mis on iseenesest siiras ja puhas soov… ent see ei ole minu mõjuulatusring. Seega, head aega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …kuni järgmise korrani
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Seni kuni inimene ei tekita sellest endale probleemi, siis probleemi ei ole, kuid aeg, mis on selleks kulunud… selle postituse vorpimiseks… seda ei saa iialgi tagasi… see on minevik, tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (nagu kõlab üks “hea” valimisloosung – tehtud said odavad maatehingud, raudtee tagasiost…… jpm), homme uue hooga edasi, nagu Laisalaul kõlas….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Kõike paremat, ärapanijad ja muidu “panijad”….
HEAD ÖÖD, spordilembesed, keha ja vaimu väärtustavad foorumlased!
“röökur” Argo
veebruar 25, 2007 at 10:21 p.l. #107758Capricorn
MemberRohelised annaks vist mingi tasakaalu v6imum2ngudesse??Muidu jah, aga riiklik automaks poleks just asi, mida tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2007 at 7:48 e.l. #107767Aile
MemberMuidu jah, aga riiklik automaks poleks just asi, mida tahaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunnen kaasa!
Kas neil veel eksisteerivatest maksudest kyllalt ei ole? Tehku valitsusaparaat 8konoomsemaks.
Samas…oleks vist t6esti vaja rohkem motiveerida inimesi kasutama yhistransporti, s6itma rattaga, k2ima jala jne.
veebruar 26, 2007 at 8:29 e.l. #107769daemonium
MemberOleks küsimus “keskerakonna” toetajaile:
mis päevaks teil on kästud korraldada miiting,kus põletatakse President Ilvese kuju ja selle peal tallatakse?
Teie Moskva seltsimehed tegid juba asja ära 24.02.,mis kuupäevaks on teile käsk antud?
veebruar 26, 2007 at 8:44 e.l. #107770greenu
Memberissanda vägi sellele, kes ütles, et majanduse koha pealt on penskarid mõtetud. Need on meie esivanemad, ilma kelleta meid polekski ja mis majandusest me siis räägiksime? Nende eest peaksid hoolitsema nende lapsed? Aga kui pole lapsi? Kui me ei austa ja ei tunne rõõmu sellest, et meie pensionärid oleksid õnnelikud ja elurõõm saabub õuele siis, kui saame uue auto, siis me ei austa iseennastki. Aga noh, lääne ülistamine on oma töö teind, kuigi seda nagu ei teata, et enamik lääne riiki on vasakpoolsed(euroopas) ja vanemate austamine on väga hinnas… aga kuna eestlane on 50 aastat elanud ilma imeliste väljamaa produktideta, siis, elagu coca-cola ja MTV!!!Ehk paarikümne aasta pärast saame sellest üle ja paneme ka teisi asju tähele, mis Euroopas hinnas.
mitte paha pärast aga kui inimene järglasi ilmale ei too siis mix ta üldse elas ? … kas selleks et makse maksta või ? …. et nagu tegu küll minu arvamusega kuid vähemalt 2 last võiks igal perel olla .. see tähendaks ka seda et iive oleks neutraalne 2 vanemat surevad kuid jätavad maailma 2 last … need 2 last peaksid olema enam kui küll et hoolitseda enda ja vanemate eest …. tähendab eeldusel et need lapsed on kasvatatud nii et ei hakka ühiskonna heidikuks ja riigi raha eest elajateks …. eeldusel et vähemalt 1 on meessoost jääb ka perekonna nimi edasi mitte ei hääbu … ja kui juhtub nii et oled üksikema kolme lapsega siis… ma ei tea küll tagamaid kuidas see juhtus seega raske on midagi spekuleerida kuid seda võin ma küll kindlalt öelda et kogemata see ei juhtunud ja kunagi pole süüdi ainult 1 osapool …. <--- saan aru et nii elada on väga raske kuid kas sa saad tagasi vaadata ja öelda et see kõik on kellegi teise süüa ...
veebruar 26, 2007 at 8:52 e.l. #107771greenu
MemberSiinkohal mainiksin veel, et väga paljud kooliõpetajad, kes on mitukümmend aastat tublisid eesti majandusmehi kasvatanud, on pühendunud oma tööle ja tänu sellele neil ei ole lapsi. see eest on neil mitusada kasvandikku. Kas need jätame viru tänavale kerjama ja majandustõusu ootama?majandustõus on juba ammu kohal ja veel võga korge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise pole kooliõpetaja perest kuid sõber mul on … st nende peres ema on õpetaja koolis ja veel poole kohaga mingi kriminaalnõustaja …. neil peres 3 last … ei näe küll probleemi ….. nagu et õpetajal on ainult pool päeva kooli + suvel pikk puhkus ja talvel 3 korda puhus (mainin ka seda et tean et õpetaja peab mingi aeg kontrolltöid parandama ja kirjandeid lugema jne …. kuid see ei võta ka niipalju aega et lapsi ei peaks saama … )…. seevastu oma firmat omav noor inimene kes on firmaga seotud 12-18 h päevad ilma puhkusteta viimased 5-10 aastat ja ikka saab lapsi …. et see õpetaja näide oli väga halb näide ….
veebruar 26, 2007 at 8:55 e.l. #107773greenu
MemberKas saan õigesti aru, et kes valima ei lähe on ebanormaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Ütle mulle mida kuradit peab minema inimene valima, kes pole teemaga kursis? Nagu juba varemgi mainisin, et neid on väga palju, kes ei tea kõiki erakondasidki nimetada. Veel vähem nende eesmärkidest, saavutustest ja tõekspidamistest. MILLEKS PEAB MINEMA SELLINE KODANIK VALIMA? KEDA JA MILLE JÄRGI TA VALIB? Ajuvaba jutt, et kõik peaksid valima jne.see on juba inimese enda mure et ta enda ümber toimuvast mitte midagi ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … kui natukenegi täiskasvanum oled siis oleks hea ajalehti lugeda ja aegajalt ka telekast uudiseid vaadata …. tekib selline arusaam maailmast … ja siis ongi võimalik hääletama minna …. ja ikka suht kasulik oleks hääletada siis täidad oma kodaniku kohustust …veebruar 26, 2007 at 8:58 e.l. #107775greenu
MemberIssanda loomaaed on kirju. On inimesi, kes süüdistavad teisi oma vigades. On inimesi, kes löövad alati igal pool läbi, kus nad osa võtavad. On inimesi, kes lihtsalt jäävad elu hammasrataste vahele.Ma nõustun, et igaüks peaks olema oma õnne sepp, aga vahest tuleb ka endale kahjutoovaid otsuseid langetada. Kui igaüks hoiaks ainult oma nahka, siis me ei jõua ju kuhugi. See, et olla võimul, olenemata valitsejast, on ju ehtne “semupoliitika” ja minu meelest näitab see nende inimeste usaldamatust ning maailmavaate puudumist.
Ning kui keegi kedagi enam ei usaldaks, siis inimesed hävitavad ise üksteist ära.(Polegi vaja mingit katastroofi nagu uus jääaeg)
aga iga inimene ongi oma õnne sepp …. sest need kes jäävad elu hammasrataste vahele need jäävad sinna ikka ise …. prügikasti kõrvale istuma läheb inimene oma vabast tahtest ….. enne sinna minekut on tal veel mitu võimalust ..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.