ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
- This topic has 209 replies, 55 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
-TANK-.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2007 at 1:06 p.l. #107286
daemonium
MemberKõige hullem nende valimiste juures on veel see minu arust, et kui valid reformi – saad tahes tahtmata kesikud ka kaasa. Siiani ma alati reforme valind, aga sel aastal seda enam küll ei julge teha – kuna siis kesikud jälle platsis.Aga valima lähen kindlasti ja soovitan seda ka teistele – iga hääl kellegi muu poolt tõmbab maha ühe tibla hääle kesikute poolt. KÕIK VALIMA!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin.
Polegi keda valida nagu enam.
Ansip=savisaar=putin
Ja mitte valida kah ei saa – äkki tulebki muidu võimule end “keskerakonnaks” nimetav kollaborantide bande.
btw,maisaaru,miks “keskerakonda” üldse erakonnaks kutsutakse.Tegemist ju “Ühtse Venemaa” Eesti filiaaliga.No nagu KOMINTERN koondas omal ajal kommunistlike “parteisid”,keda juhiti Kremlist ja kes tegutsesid Mosvka huvides,nii on tänapäeval “Ühtse Venemaaga”.
Neil igal pool oma “rakuke”:Lätis “Za Prava Cheloveka”,Ukrainas “Partia Regionov”,Eestis “keskerakond” …
veebruar 22, 2007 at 5:20 p.l. #107338stainless
MemberMa just mõtlesin, et kes selline kivipallur võiks olla, kes valimisreklaami järgi valima läheb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga üldiselt: ära mine jah. Inimesed tehku ikka seda, mida nad mõistavad ja oskavad.
Pakun välja, et Andreazi, kui sellise mõtteviisiga kodanikku pole olemas. Keegi lihtsalt lahutab enda (ja ka teiste) meelt. Kus juures sellised vahepalad panevadki muigama. Kas kellegil on olnud au kohtuda Andreaz nime all figureeriva kodanikuga?
veebruar 22, 2007 at 5:48 p.l. #107341Marielito
MemberPakun välja, et Andreazi, kui sellise mõtteviisiga kodanikku pole olemas. Keegi lihtsalt lahutab enda (ja ka teiste) meelt. Kus juures sellised vahepalad panevadki muigama. Kas kellegil on olnud au kohtuda Andreaz nime all figureeriva kodanikuga?Mul on kuri kahtlus, et Andreaz on meile tegelikult vana tuttav. Omal ajal esines ta biic50 kasutajanime all. Juba siis oli kõigil nalja nabani, kui ta siin noortele seahormoone soovitas ja muude jaburustega silma paistis. Järsku kadus mees nagu tina tuhka, kui Kalmus teda solvamise eest kehalise karistusega lubas kostitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 6:40 p.l. #107358stainless
MemberJa kuna paljud noored arvavad, et valimised pole nende asi, siis ongi selline seis, et Tallinnas Keskerakonnal ainuvõim. Võibolla siiski “viitsiks” valima minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suur enamus nendest mitteviitsijatest ei ole kursis ühegi erakonna eesmärkide, saavutuste ega tõekspidamistega. Paljud ei tea kõikide erakondade olemasolustki. Ja keda nad siis valivad? Selle järgi,mis telekas/raadios kõrva on jäänud?
Arvan just, et neil, kes sel teemal end kodus ei tunne pole mõtet ka valida.
veebruar 22, 2007 at 7:28 p.l. #107366tonic
MemberMa tunnen neid, kes valivad Keski, ja muidugi on nad vene rahvusest. Ei ole viitsind nendega vaidlema hakata sellel teemal, osad neist normaalsed inimesed, aga jah, nii see eluke on. Loodan, et see aasta vähemalt valimisprotsent kõrge on.
veebruar 22, 2007 at 7:56 p.l. #107370Madis232
Memberaga mina hääletan IRL-i ja Mardi poolt. ainult tema on tõiselt Eesti edu eest väljas, teised lihtsalt tahavad võimu või ma ei tea mida..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mart on tõsine Eesti mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 9:43 p.l. #107391Hummer
MemberHirmsad poliitikud ikka siin koos! Kahjuks tundub, et ENAMUS jookseb lihtsalt jutuga kaasa, teadmata ja omamata ENDA arvamust.Kas keegi on ka peale lahmimise tutvunud mõne erakonna valimisplatvormiga lähemalt??? Vastus on arvatavasti ei.Enne kui kedagi halvustada või kiita, tuleb endale selgeks teha millest jutt. Ja ma arvan, et see foorum pole küll koht, kus selliseid teemasid arutada. Punkt.
NB! Allan aka klubikas-kui vana Sa oled? Pakun 13?
Mis see valimisplatvorm siia puutub? LUBADUSED!
Tegelik eesmärk on lihtsalt võimule saada.
Sealt edasi on juba erakondade enda sihid ja ideoloogia.
Ja ülejäänud polegi oluline.
veebruar 23, 2007 at 6:55 e.l. #107398TANK
MemberVenelaste vastu pole mul midagi. Tiblad on hullud.
Mul on ka endal paar venelasest sõpra. Aga näiteks nemad ei lähegi valima. Nad ütlevad et neile pohhui.
Ja minu austus. Vähemalt ei lähe Keskerakonda valima.
veebruar 23, 2007 at 7:11 e.l. #107399hehee
MemberVenelaste vastu pole mul midagi. Tiblad on hullud.Mul on ka endal paar venelasest sõpra. Aga näiteks nemad ei lähegi valima. Nad ütlevad et neile pohhui.
Ja minu austus. Vähemalt ei lähe Keskerakonda valima.
Siis ärgu oiaku ka hiljem, kui niigi palju ei viitsi, et valimissedel täita.
veebruar 23, 2007 at 7:25 e.l. #107400triplekix
MemberÜhe korraliku vanalinna korteri vastu vahetaks ka oma hääle, kuid kes see lihtinimesele ikka korterit pakub:(
Aga kui nüüd naljata rääkida, siis kas oskab mõne KE pooldaja tuua välja mõne teise erakonna kus lokkaks selline tohutu korruptsioon??
KE oma palgareformiga tahab teha täpselt sellist asja nagu tehti kunagi portugalis, aga mis on saanud portugali majandusest nüüdseks??
Kes viitsib uurib selle välja ja taipab, mis meid eess ootaks.
veebruar 23, 2007 at 7:49 e.l. #107405enzo
Memberaga mina hääletan IRL-i ja Mardi poolt. ainult tema on tõiselt Eesti edu eest väljas, teised lihtsalt tahavad võimu või ma ei tea mida..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Endalegi üllatuseks hakkan järjest rohkem sinuga nõustuma….
veebruar 23, 2007 at 8:44 e.l. #107412Creek
MemberArvan, et iga normaalne inimene peab oma moraalseks kohustuseks valida.
Seda keda ta valib ei ole minu otsustada, mina saan vaid loota, et see pole Keskerakond.
Ka mulle hakkab Mart järjest rohkem meeldima, tõsine tüüp, teab mida teeb.
veebruar 23, 2007 at 9:13 e.l. #107413MEE
Memberall aside… aga valitsuse valib ikkagi rahvas. Kui KE-l on selline fanclub siis peab midagi ikka õieti olema( no igale häälele, ei saa ju asju jagada )
Mis puutub valmiste vajadusse siis see on minu arust kahe otsaga asi…. valimine on puhtalt demokraatlik aspekt, mis peaks näitama inimese valikut. See on põhimõtteliselt volitus, millega Sa volitad oma valitut tegema enda eest otsuseid ( põhiliselt siis mida teha maksudega ja mis peaks olema siseriiklik signaal ja välisriiklik signaal ) Ok, peab tõdema, et prageu Eesti riik ei saaks kurta, majandus on hea ja eelarve ainult kasvab. Idee poolest “i would give more credit” Savisaarele, mees pole lollide killast ja asju ajada oskab. Ja mis põhiline, selle ta täidab mis ta erakonna siseselt lubab ( eriti tugev argument minu jaoks on see, et ta hoolitseb vanurite ning ka invaliidide eest, kus teised ei teinud midagi peale rääkimise ) Ma ei laida ega kiida heaks KE-d vaid püüan vaadata asja objektiivselt ( no kohe mitte ei viitsi siin 60% lambaga kaasa minna kes pläkutab puhtalt sellepärast, et meedia arvab nii – get an opinion ok?!? )
Mis puuutb Aljošasse siis üldselt ma ütleks “fuck him” aga vot see krt “hauarahu” aspekt ei anna mulle asu…. kuna see sümbol seal on siis las ta olla… mis tast ikka torkida ( bad blood ) ja pealegi sümbolid kujunevad meie endi jaoks meie endi seest. Ärge olge silmakirjalikud ja demagoogid – üks ütles MÄÄ ees ja teised MÄÄ järgi… paljudel teist ikka on otsene seos “Aljošaga” Jätke see sümbol kus see ja teine, selle juures käivad ju vaid need kelle on otsene seos või mälestus.
Ja üldsegi… annate liialt võimu erakondadele oma elus, tehke ise otsuseid ning muutke oma elu ise. ( erakonnad saavad seada ainult raame, mida hulluks ei saa ajada kuna ühiskond tõstab kohe kisa ) seega pole ju millegi üle väga muretseda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> poliitika on poliitika… see vajab rohkem oskusi kui Te arvate. Andke rohkem respecti… nende “musta pesu” pestakse avalikult, a kui Te enda musta pesu üle vaataks – palju meist siis oleks “puhtad poisid” – VÄHEM SILMAKIRJALIKKUST !veebruar 23, 2007 at 9:42 e.l. #107419hehee
MemberIdee poolest “i would give more credit” Savisaarele, mees pole lollide killast ja asju ajada oskab.Polnud ka Päts loll mees, aga vabadus läks mühinal.
veebruar 23, 2007 at 9:46 e.l. #107420MEE
MemberPolnud ka Päts loll mees, aga vabadus läks mühinal.see võrdlus oli küll väljaspool konteksti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> a) meeste positsioon b ) aeglammas ja zebra kõrvuti ei käi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.