ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
- This topic has 209 replies, 55 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
-TANK-.
-
AutorPostitused
-
veebruar 22, 2007 at 8:45 e.l. #107241
Rambo vend
MemberMinu laste lasteaia arved tuli korrutada kahega, kui kesikud tallinnas võimule said. Oti jutt on elav näide sellest “semukapitalismist”, mis keskerakonna kohta liigub. Seal ei liigu ükski raha ilma vastuteeneta.
veebruar 22, 2007 at 9:00 e.l. #107242Capricorn
MemberMa just mõtlesin, et kes selline kivipallur võiks olla, kes valimisreklaami järgi valima läheb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille muu järgi ikka valida kui ilusate lubaduste vms (neid ju reklaamis esitatakse) põhjal, ega me ju ei tea kunagi kas ja kui palju neid lubadusi tegelikult täita suudetakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 9:07 e.l. #107243Creek
MemberMille muu järgi ikka valida kui ilusate lubaduste vms (neid ju reklaamis esitatakse) põhjal, ega me ju ei tea kunagi kas ja kui palju neid lubadusi tegelikult täita suudetakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige paremad on minu meelest debatid. Erakondade esindajad esitavad argumente oma lähenemisest eestlaste heaolu parandamiseks.
veebruar 22, 2007 at 9:09 e.l. #107244Marielito
MemberÕige vastus on see, et Kiivikas ei kuulu ühegi erakonna nimekirja ega ole ka ühegi erakonna liige. Siin on kõvad poliitkud koos ma vaatan, mingist emotsioonist ei ole mõtet kedagi maha teha ja ülistada, igal ühel on õigus teha oma otsusesed ise ja mitte õhutama kedagi takka mitte hääletama kellegi poolt. Kas te sõbrad teate ka, et keskerakond – ehk Tallinna linnavalitsus on toetanud ka sporditegemist, seda et see linnavalitsus toetab pearahadega ka noortesporti – fitness ja kulturism, et teie lapsed saaksid soodsamalt sportida ja ei jõlguks niisama tänavatel, seda et ta toetas ka Eesti kulturismi 40 juubeli korraldamist ja sellega seoses Euro Elite touri võistlust ja oli seal peasponsor. Hammustage toitja kätt ja pärast nurisege miks mitte midagi ei toimu ja miks keegi kulturismi ei arenda ega tegele kui teie lemmikerakond võimule saab.Vaata Ott, kaks väikest vahemärkust.
1) Kõige-kõige ohtlikum tendents poliitikas ongi see, kui kodanikud annavad hääle parteile, kes lubab toetada just sellele valijale olulisi protsesse. See on kõige ehedam äraostmine. Valimisotsust ei tohi langetada selle põhjal, mida MULLE antakse, vaid millist tulevikku mu RAHVALE kujundatakse. Keskerakond on äärmiselt ohtlik fenomen Eesti poliitikas ja mul tõesti ei ole viitsimist seda pikalt ja põhjalikult siinses foorumis selgitada. Ära arva, et siinsed foorumikülastajad ei hooli spordist ja rahva tervisest, aga need asjad on palju keerulisemad.
2) Veelgi tähtsam on rahvasaadikute usaldusväärus. Kui rahvaga manipuleeritakse, kodanikele valetatakse, eiratakse seadusi ja õõnestatakse ühiskonna normaalse funktsioneerimise alustalasid nende endi poolt, kes selle eest hea peaks seisma, siis ei ole siin rohkem midagi kommenteeridagi. Kui valijal on eneseväärikust, siis teeb ta oma valiku riigi turvalise tuleviku nimel, mitte selleks, et saada 200 krooni jõulupreemiat. Mida sa Ott arvad kohukese saagast? Kui tunnustad Edgari väiteid, et nemad pole sellega kuidagi seotud, siis pead olema küll tõeline naiivitar ja just sellistele inimestele K valimistel panustabki. Kui aga möönad, et tegu oli seaduserikkumisega ja seejärel rahva peale sülitamisega, siis tekib mul küsimus, et mis inimene sa üldse oled, et seda normaalseks pead.
veebruar 22, 2007 at 9:30 e.l. #107248matti
MemberKeskerakonna valimispeol Saaremaal jagati mõnedele tasuta televiisoreid.Kui see pole pistis,siis mis on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 9:32 e.l. #107250Aile
MemberVaata Ott, kaks väikest vahemärkust.1) Kõige-kõige ohtlikum tendents poliitikas ongi see, kui kodanikud annavad hääle parteile, kes lubab toetada just sellele valijale olulisi protsesse. See on kõige ehedam äraostmine. Valimisotsust ei tohi langetada selle põhjal, mida MULLE antakse, vaid millist tulevikku mu RAHVALE kujundatakse. Keskerakond on äärmiselt ohtlik fenomen Eesti poliitikas ja mul tõesti ei ole viitsimist seda pikalt ja põhjalikult siinses foorumis selgitada. Ära arva, et siinsed foorumikülastajad ei hooli spordist ja rahva tervisest, aga need asjad on palju keerulisemad.
2) Veelgi tähtsam on rahvasaadikute usaldusväärus. Kui rahvaga manipuleeritakse, kodanikele valetatakse, eiratakse seadusi ja õõnestatakse ühiskonna normaalse funktsioneerimise alustalasid nende endi poolt, kes selle eest hea peaks seisma, siis ei ole siin rohkem midagi kommenteeridagi. Kui valijal on eneseväärikust, siis teeb ta oma valiku riigi turvalise tuleviku nimel, mitte selleks, et saada 200 krooni jõulupreemiat. Mida sa Ott arvad kohukese saagast? Kui tunnustad Edgari väiteid, et nemad pole sellega kuidagi seotud, siis pead olema küll tõeline naiivitar ja just sellistele inimestele K valimistel panustabki. Kui aga möönad, et tegu oli seaduserikkumisega ja seejärel rahva peale sülitamisega, siis tekib mul küsimus, et mis inimene sa üldse oled, et seda normaalseks pead.
Suured t2nud!
Sellega sai vist i le punkt peale.
Lugesin ja tundsin, et eestlane olla on uhke ja h22… ja et k6ik ei ole veel kadunud.
veebruar 22, 2007 at 9:35 e.l. #107251Alexander Andrusenko
ModeratorFitnessi foorumis poliitiline propaganda? Kas sellist foorumit me tahtsimegi? Tegelege spordiga parem. Masendav vaadata. Ühes teemas käib rahvusvaenu õhutamine, teises teemas poliitiline propaganda. Varsti hakkate siia valimisreklaame postitama? Ma mõtlesin, et vähemalt fitnessi foorumisse sellised jutud ei jõua, aga ei – eksisin. Kas tõesti ei saa kusagil mujal selliseid jutte ajada?
veebruar 22, 2007 at 9:39 e.l. #107252vend vähk
ModeratorSeda valimiseelset jama oleme sunnitud ilmselt telerist vaatama veel 10 päeva ning arvata on, et see mudaga loopimine läheb järjest inetumaks. Arvatavasti on selle nädala lõpuks ka mõni suurem skandaal valmimisel, mis ikka erakondade vahelises materdamises õli tulle valab. Mina erakondadesse ei kuulu ja püüan lihtkodanikuna omale asjad selgeks saada. Täna lähen kindlasti eelvalimisele ja teen oma valiku ning soovitan seda teha ka kõigil siinviibijatel.
veebruar 22, 2007 at 9:51 e.l. #107255matti
MemberSeda valimiseelset jama oleme sunnitud ilmselt telerist vaatama veel 10 päeva ning arvata on, et see mudaga loopimine läheb järjest inetumaks. Arvatavasti on selle nädala lõpuks ka mõni suurem skandaal valmimisel, mis ikka erakondade vahelises materdamises õli tulle valab. Mina erakondadesse ei kuulu ja püüan lihtkodanikuna omale asjad selgeks saada. Täna lähen kindlasti eelvalimisele ja teen oma valiku ning soovitan seda teha ka kõigil siinviibijatel.Täna kahjuks ei saa,põlv on jube valus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 9:57 e.l. #107257wildlife
MemberSee et Tartus valimiskast välja vahetati… arvasin, et see on lihtsalt provokatsioon KE vastu kuni ise selle inimesega kohtusin, kelle pärast see tehti.
Vaevalt et ma kunagi KE enam valiks. Ja minu arvates ei saa öelda, et KE või mis iganes erakond nüüd toetas sporti. Linnavalitsuses peab koostööd tegema ikka ka teiste erakondadega ning asi on rohkem koostöös kui ühes erakonnas või mis. Kui häälte saamiseks juba petetakse, siis mida peaks sealt veel ootama.
Kindlasti on teistes erakondades ka igasuguseid jamasid, kuid minu jaoks on nad palju usaldusväärsemad ja see loeb mulle palju rohkem.
veebruar 22, 2007 at 10:26 e.l. #107262FitMan
Memberkeskerakond lubab kõige rohkem ja ära teeb ta ka selle, miks ma pean teiste heaolu peale mõtlema, oma ###### on ikka kõige lähem
veebruar 22, 2007 at 10:55 e.l. #107267P-A-U-L
MemberHirmsad poliitikud ikka siin koos! Kahjuks tundub, et ENAMUS jookseb lihtsalt jutuga kaasa, teadmata ja omamata ENDA arvamust.Kas keegi on ka peale lahmimise tutvunud mõne erakonna valimisplatvormiga lähemalt??? Vastus on arvatavasti ei.
Enne kui kedagi halvustada või kiita, tuleb endale selgeks teha millest jutt. Ja ma arvan, et see foorum pole küll koht, kus selliseid teemasid arutada. Punkt.
NB! Allan aka klubikas-kui vana Sa oled? Pakun 13?
veebruar 22, 2007 at 10:56 e.l. #107268matti
MemberHirmsad poliitikud ikka siin koos! Kahjuks tundub, et ENAMUS jookseb lihtsalt jutuga kaasa, teadmata ja omamata ENDA arvamust.Kas keegi on ka peale lahmimise tutvunud mõne erakonna valimisplatvormiga lähemalt??? Vastus on arvatavasti ei.Enne kui kedagi halvustada või kiita, tuleb endale selgeks teha millest jutt. Ja ma arvan, et see foorum pole küll koht, kus selliseid teemasid arutada. Punkt.
Mina olen läbi lugenud enamuse erakondade programmid.
veebruar 22, 2007 at 12:43 p.l. #107283enzo
MemberKõige hullem nende valimiste juures on veel see minu arust, et kui valid reformi – saad tahes tahtmata kesikud ka kaasa. Siiani ma alati reforme valind, aga sel aastal seda enam küll ei julge teha – kuna siis kesikud jälle platsis.
Aga valima lähen kindlasti ja soovitan seda ka teistele – iga hääl kellegi muu poolt tõmbab maha ühe tibla hääle kesikute poolt. KÕIK VALIMA!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2007 at 12:59 p.l. #107285TANK
MemberKõige hullem nende valimiste juures on veel see minu arust, et kui valid reformi – saad tahes tahtmata kesikud ka kaasa. Siiani ma alati reforme valind, aga sel aastal seda enam küll ei julge teha – kuna siis kesikud jälle platsis.Aga valima lähen kindlasti ja soovitan seda ka teistele – iga hääl kellegi muu poolt tõmbab maha ühe tibla hääle kesikute poolt. KÕIK VALIMA!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda kah.
Õnneks tahab Ansip et see Jobannõi Aljoha sealt Tõnismäelt võimalikult kiiresti nahhui tõmbab.
Aga kaldun ise ka siiski IRL-i poole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.