ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda!
- This topic has 209 replies, 55 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
-TANK-.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2007 at 7:54 p.l. #107956
FitMan
Memberkõik on jube suured teoreetikud ma vaatan a paljudel teist sotsioloogias haridus üldse on
“>kui sa seda kolm aastat juba õppinud oled ja ikka halligi aru ei saa siis ehk oled vale eriala valinud
veebruar 27, 2007 at 8:26 p.l. #107962MEE
Memberkui sa seda kolm aastat juba õppinud oled ja ikka halligi aru ei saa siis ehk oled vale eriala valinudno kisa kisaks- a äkki põhjendada ka lõpuks?

PS! arvamusi on alati huvitav lugeda, “faktid” võiks aga küll nimetamata jätta.
PEACE! jumala eest, ärge mind ära sööge – jõusaali testosteroon jõuab isegi foorumisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>veebruar 27, 2007 at 10:07 p.l. #107972Xero
Memberkui oled sügavalt usklik siis võid solvuda allpool kirjutatu tõttu … vabandan….kuid alustame hea tooniga:)
Kristlik partei keelaks homoparaadi <--- see on nende poolt täista mõistlik idee
“> …. keskmine toon…
samas nad sunnivad peale koolis religiooniõpet….. see aga on minu arvates küsitav ….. nagu et kui seal räägitakse religioonist üleüldse … erinevate maade erinevatest religioonidest ja moraali koodeksist jne … siis on lahe … sellest on maailmapildi laiendamise mõttes palju kasu ….
negatiinne toon …
kuid kui nad laskuvad detailidesse ala üleval pilve peal istub valge habemega mees käed laiali siis on see mega jahu ajamine ja arvan et sellise muinasjutu rääkimine kooli tunnis on lapse aja raiskamine … selle asemel võiks olle kehaline kasvatus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … ma loodan et ma ei solvanud kedagi selle eelmise lausega … nimelt on olemas hulk inimesi kes pimesi usuvad jumalat… ja see hirmutabki mind selle religiooniõppe juures … ma usun et midagi kusagil on (selline imaginaarne asjandus) … ala mingi kaalukauss stiilis et teed head saad head ja teed halba saad halba vastu … aga see selleks …Nojah..
aga tegelikult mul polnud plaaniski ja ei tahtnudki reklaamida ega valima sundima EKD.
Ma lihtsalt tahtsin näidata tsiteerides kirjas mis sain, mida nemad valimisest ja poliitikast arvavad. Ja seeongi tegelt kõik. Et siis minge vähemalt valima ja kui ei tea keda valida, rikkuge valimissedel ära
veebruar 28, 2007 at 6:59 e.l. #107979Aile
MemberPilve peal istuva mehikese pilt oli ainult n6uka ajal kirikus k2ivatel mammidel ettekujutuses…
Religiooni6ppe puudus, nagu n2ha.
Te v6ite mind pilduda, kui tahate, kuid mina valisin juba 2ra. Puht juhuslikult elame Ameerikas yhe kandidaadi l2heduses. Teistesse ei olnud usku ja kandideerib ta just sellesama Kristlike Demokraatide ridades…
Loomulikult Aarand Roos… (Aile teeb valimispropagandat…
veebruar 28, 2007 at 11:37 e.l. #107994greenu
Memberkibestunud ?
“>ära pahanda … kuid …
mix ? … tal oli tuline õigus ….. selliseid on palju kes ütlevad et ma olen tark ja ma tean et see pole nii nagu teine ütleb samas ei paku ise “õigemat” lahendust välja …..
nagu et kui sa ütled et sul on suured teadmised teemal siis jaga neid teistega …. mitte ära tembelda teiste juttu valeks …
lihtne soovitud … ära karda oma arvamust välja öelda …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2007 at 11:39 e.l. #107995greenu
Memberno kisa kisaks- a äkki põhjendada ka lõpuks?
PS! arvamusi on alati huvitav lugeda, “faktid” võiks aga küll nimetamata jätta.
PEACE! jumala eest, ärge mind ära sööge – jõusaali testosteroon jõuab isegi foorumisse
“>fakte on väga palju toodud …. kui neid ei leia … siis klubikas tõi väga hea kogumiku keski hämaratest tegevustest …
veebruar 28, 2007 at 1:47 p.l. #108014MEE
Memberfakte on väga palju toodud …. kui neid ei leia … siis klubikas tõi väga hea kogumiku keski hämaratest tegevustest …Ma ei rääkinud üldse poliitikast
“> ma rääkisin teie lahkamistest @ sots probleemid ( a la narkomaania ja asotsiaalsus ning pensionärid vs noored )arvamust võib tõesti alati välja öelda – no doubt. Miks ma ise ei võta väga julgelt sõna, sest tean, et ühest vastust pole nendele probleemidele… kahjuks siis.
Lihtsalt võiks olla rohkem sallivust kõige suhtes… lasete end ärritada liiga lihtsalt IMHO
veebruar 28, 2007 at 1:50 p.l. #108017MEE
Memberära pahanda … kuid …mix ? … tal oli tuline õigus ….. selliseid on palju kes ütlevad et ma olen tark ja ma tean et see pole nii nagu teine ütleb samas ei paku ise “õigemat” lahendust välja …..
nagu et kui sa ütled et sul on suured teadmised teemal siis jaga neid teistega …. mitte ära tembelda teiste juttu valeks …
lihtne soovitud … ära karda oma arvamust välja öelda …

pole kedagi lolliks sõimanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pole end targaks ka tembeldanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mis puutub minu arvamustesse, siis vastus on eelmises postituses
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jah…. huvitavaid diskussioone leidub ikka, kahju vaid, et nad on nii laiali ühe teema all
“> võib 11 valesti mõista kahjuks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2007 at 2:13 p.l. #108025antonhansen
MemberTundub et Enemyga on raske vaielda, ta räägib ilusat ümmargust juttu nagu Edgar.
Muuseas, kus ülikoolis oled omandanud oma hea hariduse mis laseb sul teiste üle nalja visata?
Ärritunud ei tundu siin muidu eriti keegi peale sinu
veebruar 28, 2007 at 3:54 p.l. #108037MEE
MemberTundub et Enemyga on raske vaielda, ta räägib ilusat ümmargust juttu nagu Edgar.Muuseas, kus ülikoolis oled omandanud oma hea hariduse mis laseb sul teiste üle nalja visata?
Ärritunud ei tundu siin muidu eriti keegi peale sinu

Irwe, Edgariks pole mind veel oma üürikese elu jooksul sõimatud – i give u that
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>huvitav frukt oled ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> naljakas “mehehakatis” vähemalt ….. 15 ja nii südikas.. kus selliseid küll toodetakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma huumorimeelega inimene, ei pole tahtnud kellegi varvaste peal hüpata, kui tögamist ei kannata ära loe või tahad mulle veel midagi ilusat oma põhihariduse tasemega öelda?
“>Tartu Ülikoolis käin, mis siis?!
veebruar 28, 2007 at 6:38 p.l. #108050argonaut
MemberIrwe, Edgariks pole mind veel oma üürikese elu jooksul sõimatud – i give u that
“>
huvitav frukt oled ma vaatan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> naljakas “mehehakatis” vähemalt ….. 15 ja nii südikas.. kus selliseid küll toodetakse?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma huumorimeelega inimene, ei pole tahtnud kellegi varvaste peal hüpata, kui tögamist ei kannata ära loe või tahad mulle veel midagi ilusat oma põhihariduse tasemega öelda?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tartu Ülikoolis käin, mis siis?!
Varsti pannakse veel diagnoos: nartsissist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>TV3-s näitab hetkel saadet “3D Dokument: Egomaania” (Egomania, Inglise 2006)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2007 at 2:19 p.l. #108165Aile
MemberEi j6udnud vaadata, kas see tekst on siit juba l2bi jooksnud… Kleebin igaks jhuks…
Teeme KERAle kambaka!
Mille eest?
Keskerakond ja Rahvaliit on suutnud vähegi mõtleval inimesel ammu sapi keema ajada. Eesti demagoogia emeriitprofessor Savisaar kuulutab valimiste eel isegi kevade tuleku Keskerakonna töövõiduks, et hääli juurde saada. Samas:
Siiamaani ei ole avalikustatud kes ostis erakonna emiteeritud võlakirju, millega rahastati eelmist valimiskampaaniat (“Ärimehed?”, KGB??)
Keskerakond pole suutnud selgitada, mis eesmärgil sõlmiti koostöölepe Putini parteiga. (Pronkssõdur jääb paigale! Muidu algavad rahutused!! – Savisaar)
Keskerakond pole selgitanud miks kinkis Kruuda Savisaarele suvila ja miks selle järel Kruuda suhkrutrahv tühistati ning Kalevi kommivabriku hoone hirmkallilt politseimajaks renditi.
Keskerakond pole selgitanud miks kingitakse kortereid “sundüürnikele”, kes korteri kohe sada korda kallimalt maha müüvad.
Rahvaliit pole siiani selgitanud oma maadevahetuse tehingute tegelikke tagamaid. Samuti on suuri küsitavusi PRIA toetuste jagamisega “omadele jopedele” põllumajandusministeeriumis.
Ja see on ainult väike osa probleemidest, mis esimese hetkega meelde tuleb.
Kuidas?
Kõik valima!!!! SINA! Sinu sõbrad, Sinu tuttavad…
Ühe inimese hääl võib vähe lugeda. Aga kui meid on palju, siis see juba mõjub! Savisaar mängib osavalt sellele, et “mõtlev” osa eestlastest lööb lihtsalt käega ning avaldab oma protesti laisalt ja mugavalt: EI VALI! Seega kui SINA ei lähe valima, siis SINU hääle saab Savisaar!
Seekord teeme nii, et läheme kõik valima. Ja valime ükskõik keda. Pole oluline kui palju “patte” iga poliitik oma tegevuse jooksul on suutnud korda saata, siis ükskõik kes on riigikogus parem valik kui Savisaar!!!
Valimine on tehtud praegu piisavalt lihtsaks. Kui ei saa pühapäeval valima minna, siis on terve nädal eelhääletus. Ja seekord saab valida ka oma ID kaardiga! Otse internetist!!
Allpool on mõned soovitused nendele, kes ei oska oma valikut teha:
Rohelised on uus ja värske seltskond. Natuke keskkonnateadlikku mõtlemist kulub meie valitsejate sekka alati ära.
Rääkigu praegused poliitikud mida tahavad, meie tänane majandusedu baseerub kunagise kolmikliidu ja selle peaministri Mart Laari tehtud julgetel otsustel.
Kes soovib vasakpoolsemat maailmavaadet, siis sotsiaaldemokraatidel on oluliselt paremini läbi mõeldud tervishoiu ja sotsiaaltoetuste (sh. pensionid) ideed. Mitte nii, et kõigepealt ajab Keskerakonna minister arstid streikima, seejärel toetab Keskerakonna majandusminister streiki ning lõpuks hõikab keskerakondlik tohter telereklaamist, et MEIE andsime arstidele lisaraha!!!!
Vaevalt, et Kristlikud Demokraadid valimiskünnise ületavad. Aga iga hääl, mis on antud ükskõik kellele, võtab vähemaks hääli, mida saab KeRa!
Ja sama kehtib ka praeguse Savisaare puudli – Reformikate kohta. Parem juba olgu Reformil rohkem hääli, kui Keskerakond selle võrra vähem saab!
märts 2, 2007 at 5:40 p.l. #108176antonhansen
MemberEinoh, mis mehehakatis ikka, habe on väääga minimaalne mul, eriti lihases ka pole
“>Aga ma olen suht palju lugenud oma põhihariduse kõrvalt
märts 2, 2007 at 6:46 p.l. #108181thunder
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=1IEP9ZFEIR8&NR
Minu tagasihoidlik soovitusoleks valida neid, kes vähem rikutud:
IRL, SDE, Rohelised
märts 2, 2007 at 6:51 p.l. #108184matti
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=1IEP9ZFEIR8&NR
Minu tagasihoidlik soovitusoleks valida neid, kes vähem rikutud:
IRL, SDE, Rohelised
Olen IRL poolt.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.