ma ei taha enam paksmagu olla
- This topic has 51 replies, 23 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
Killhoven.
-
AutorPostitused
-
aprill 5, 2011 at 2:36 p.l. #296037
Nesatur
MemberVäga alla ei oleks midagi vaja võtta, lihtsalt on vaja pekki kulutada aeroobse trenni ja õige toitumisega, ja ka jõutrenni teha, et lihaseid asemele saada.
aprill 5, 2011 at 4:06 p.l. #296053kaheksakaheks
Membersaalis pole aega käia, aga toitumiskava ja koduse trenniga peaks korda saama asja ajapikku?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 4:24 p.l. #296057vrsm
Membersaalis pole aega käia, aga toitumiskava ja koduse trenniga peaks korda saama asja ajapikku?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>noh…. ajapikku vast aga enne järgmist aastat ära siis väga nähtavaid tulemusi oota. toitumist jälgi tõesti RANGELT ning kui usud, et on piisavalt tahtejõudu, et ka kodustes tingimustes korralikku trenni teha, siis pane oma igapäevased treeningsessioonid kindlalt paika ja kuku kütma.
kaalu kohta – täiesti nõus eeskõnelejaga, kaal on sul täiesti ok, võiks isegi rohkem kaaluda. probleem on lihtsalt selles, et lihaskaal on praegu kardetavasti väga väike, samas kui rasva% on tõenäoliselt suur. ja rasv kaalub vähem kui lihas.
aprill 5, 2011 at 4:45 p.l. #296063kaheksakaheks
Memberaga palju ma kütma peaks et asi ajapikku jumet hakkaks võtma, 2×50? 4×50? 2×50 hommikul 2×50 õhtul?
aprill 5, 2011 at 4:57 p.l. #296064smack
MemberToo palun meile ntx eilse ja tänase päva toitumine välja. Saame parema ülevaate.
aprill 5, 2011 at 5:33 p.l. #296069PumaZ
Memberaga palju ma kütma peaks et asi ajapikku jumet hakkaks võtma, 2×50? 4×50? 2×50 hommikul 2×50 õhtul?Saad sa aru, sellest pole kasu palju sa kütad endale neid kõhulihaseid, tee pigem 4×50 kükki kodus keharaskusega,kätekõverdusi, lõuatõmbeid – küta neid.
Su suhtumine on selline “o jou kled ma ei saa saalis käia, palju ma kõhtu treenima pean, et suveks sikspäkk välja saada” – sellise suhtumisega sa oma sikspäkki nii pea ei näe. Kuluta oma aeg artiklite lugemisele ja pöördu konkreetsete küsimustege foorumi inimeste poole või võta ühendust personaaltreeneriga.
Nagu eelnevalt mainitud, siis postita enda ühe päeva toitumine siia, siis vats keegi oskab sind natukene rohkem suunata.
aprill 5, 2011 at 5:38 p.l. #296071kaheksakaheks
Membereile sõin ühepajatoitu ja õhtu mingid vorstisaiad teega.. täna panin peekonit ja muna hommiku ja paar tundi tagasi friikaid lihaga ja rohkem pole midagi söönd
mitte et ma üldse ei saaks saalis käia aga kui ma järgmine nädal lähen kuuks ajaks eestist 4000 km kaugusel siis väga ei ole võimalik käia ju….
aprill 5, 2011 at 6:36 p.l. #296082vrsm
Membereile sõin ühepajatoitu ja õhtu mingid vorstisaiad teega.. täna panin peekonit ja muna hommiku ja paar tundi tagasi friikaid lihaga ja rohkem pole midagi sööndmitte et ma üldse ei saaks saalis käia aga kui ma järgmine nädal lähen kuuks ajaks eestist 4000 km kaugusel siis väga ei ole võimalik käia ju….
ohhoo… väga hästi ei kõla. kaks söögikorda ja kõik. peekon rasvane, liha, võib karta, oli ka rasvane, friikartulid pole kunagi hea mõte. ainuke kasulik asi täna oli muna.
eile – ühepajatoit on vast ok, vorstisaiad võid kohe aknast välja visata.
söö kohupiima, kodujuustu, mune, juur- ja köögivilju, joo rohelist teed ja vett, saiatooted unusta, kaerahelbeid võib süüa, lõhe, tuunikala, kanafileed jne. aga jah, paraku on ka mul tunne et it’s not gonna happen.
aprill 5, 2011 at 6:36 p.l. #296083Archangel
Membereile sõin ühepajatoitu ja õhtu mingid vorstisaiad teega.. täna panin peekonit ja muna hommiku ja paar tundi tagasi friikaid lihaga ja rohkem pole midagi sööndmitte et ma üldse ei saaks saalis käia aga kui ma järgmine nädal lähen kuuks ajaks eestist 4000 km kaugusel siis väga ei ole võimalik käia ju….
No sellise toitumisega võid küll und näha sixpackist.
Pead endale selgeks tegema, miks selline toitumine nagu sul praegu halb on… Ning siis seda muutma.
Igasugu saiad ja värgid on halvad kuna sisaldavad liigselt lihtsüsivesikuid. Ehk mõttetu energialaadung, mis salvestatakse sul kehas rasvana kuna suureks muuks seda vaja pole. Samuti kõigub üles-alla veresuhkru tase ja sellega seotult ka insuliinieritus. Kõik mõjutab su keha ning mitte just paremas mõttes.
Friikatega sama asi, tihtipeale praetakse neid rasvas ning see pole küll see “rasv” mida sul vaja oleks.
Ühepajatoit veel on kasulik, kui õigesti tehtud. Kenasti liha ning juurvilju mida pole liigselt keedetud või praetud vms, mis neist kõik toitained välja praagiks.
Igasugu vorstid on mõttetud asjad enamasti kuna nende lihasisaldus on minimaalne ning see vähenegi on pm. ülejääk muudest lihatoodetest. Ehk suhtkoht solk.
Peekon ja muna on hommikuti hea algus. Seda võid jätkata. Ka süsivesikuid võiks hommikusööki lisada. Kas törts putru, riisi, tatart või kasvõi viil-kaks head teraleiba…
Ahjah – usu või ära usu, aga Jõusaale leidub üle terve maailma. Ning tihtipeale on mujal hinnad isegi kõvasti soodsamad. Seega võta trennikott kaasa ning astu reisil olles mõnest saalist läbi – või käi lihtsalt jooksmas.
aprill 5, 2011 at 7:14 p.l. #296086kaheksakaheks
Membersee toiduvärk on jaa nii nagu ta on praegu, aga ma võtan end kokku siin kohe kohe ja ostan toitumiskava.. tõsi ta on et jõusaal igalpool mujal maailmas ka eksisteerib… aga andke nüüd nõu milliseid harjutusi tuleks mul teha kodustes tingimustes.. keegi soovitas siin kätekõverdusi ja kükke teha aga mis veel?
aprill 5, 2011 at 7:33 p.l. #296092Gunnar
Membersee toiduvärk on jaa nii nagu ta on praegu, aga ma võtan end kokku siin kohe kohe ja ostan toitumiskava.. tõsi ta on et jõusaal igalpool mujal maailmas ka eksisteerib… aga andke nüüd nõu milliseid harjutusi tuleks mul teha kodustes tingimustes.. keegi soovitas siin kätekõverdusi ja kükke teha aga mis veel?Äkki saad lõuga tõmmata kuskil. Soeta omale kuskilt kummilint. See on väga suureks abiks, kui saalis ei saa käia ja kodus treeningvahendeid pole.
aprill 5, 2011 at 8:04 p.l. #296097Rain 6 kanget
Memberolen kodust ka 10 000 km kaugusel trennis käinud – olin küll nädala, aga selle nädala jooksul ei jätnud ühtki treeningukorda vahele. ühe trenni tegin ka näiteks gold`s Gym`is aga see selleks. kõik on juba öeldud ülalpool, kuid kui tahad saada sixpakki, siis tee parem kükki – koormab suuri lihaseid, tarbib palju hapnikku jne – kokkuvõttes -. kulutad palju energiat. kaalust pole sul kuhugi alla enam võtta. oma ainevahetusele tuleb sul anda korralik restart ning seda kohe kindlasti mitte tavapärast võikatega. lihtsam on tellida endale sobiv toitumiskava ja saadki tulemused. samamoodi saab vebtreener panna paika ka koduse treeningu. koju saab ju nüüd ukse peale käiva lõuatõmbekangi osta. lisaks eelpoolmainitud lindid. ning mis peamine – ära unusta oma enda sisemist motivatsiooni. pole mõtet unistada kuuspakist, kui sa ise ei ole valmis MUUTUMA. muutma oma mõttemaailma, muutma oma elustiili. MUUTUS kõrvade vahel on pemaine, mida vaja teha. muu on lihtsalt boonus, mis kaasneb.
edu sulle.
aprill 5, 2011 at 9:38 p.l. #296106xintoc
Membernii hullu toitumist pole juba tükk aega näinud.. soovitan väga tõsise pilguga foorumit ja artikleid sirvida. Ja raha pole mõtet toitumiskava ja jõusaali pealt kokku hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2011 at 8:01 e.l. #296136tmks88
Membersee toiduvärk on jaa nii nagu ta on praegu, aga ma võtan end kokku siin kohe kohe ja ostan toitumiskava.. tõsi ta on et jõusaal igalpool mujal maailmas ka eksisteerib… aga andke nüüd nõu milliseid harjutusi tuleks mul teha kodustes tingimustes.. keegi soovitas siin kätekõverdusi ja kükke teha aga mis veel?kui sa tahad rasvast lahti saada siis tee lihtsalt sporti
päris raske on olla pekine, kui käia mitu korda nädalas ujumas, mängides sõpradega õhtuti palli, käies hommikul koeraga jooksmas jne.
teine oluline osa on toit, paljudel juhtudel aitab juba magusate asjade mitte söömine (kommid, krõpsud, limonaadid)
aprill 6, 2011 at 9:17 e.l. #296150smack
MemberEnne kui toitumiskava ostad, siis pead arvestama, et kas sul on piisavalt raha, et seda järgida. Kvaliteetsem toit on kallim toit.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.