Skip to main content

Lühem puhkus

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Lühem puhkus

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Ma üks päev mõtlezsin,et võiks teha puhkeaega lühemaks.niisiis võtsin stopperi(õigemini mobiili).Tegin too päev selga,alguses tegin kitsel kallutusi raskus kukla taga,puhkeajaks võtsin alguses 1,5 ja pärast 2 minti puhkust.Väga võimas tunne oli pärast,nagu oleks suur annust tuimestit selga süstitud.Mõnus tunne.Läksin pärast kangiga kallustusi tegema,tavaliselt teen 120 kg-ga.siis vajusin juba 70 läbi.nüüd olen kõikide lihasgruppide puhul seda kasutama ja tulemus on võimas.

Anonüümne
    Guest

Mis arvate?

Bailey
    Member

Natuke liiga palju nagu tuli kilosid maha sellega, ma tegin ka puhkeaja lühemaks aga see peamiselt mõjutab viimast harjutust ja selle kilod võttis 80% peale.Oleneb inimese taastumisvõimest loomulikult ka, aga no kui tulemusi tuleb siis lase käia.

theONE1
    Member

Ma üks päev mõtlezsin,et võiks teha puhkeaega lühemaks.niisiis võtsin stopperi(õigemini mobiili).Tegin too päev selga,alguses tegin kitsel kallutusi raskus kukla taga,puhkeajaks võtsin alguses 1,5 ja pärast 2 minti puhkust.Väga võimas tunne oli pärast,nagu oleks suur annust tuimestit selga süstitud.Mõnus tunne.Läksin pärast kangiga kallustusi tegema,tavaliselt teen 120 kg-ga.siis vajusin juba 70 läbi.nüüd olen kõikide lihasgruppide puhul seda kasutama ja tulemus on võimas.

Kui mõjub, miks mitte, oluline ongi proovida ja katsetada!Põhiline on see, et endale liiga ei tee!

AA
    Member

kui pikad pausid enne seeriate vahele tegid?

Mr.Y
    Member

Väga kahtlane kuidagi… 2 minutiline puhkus ja GM tehes siis raskus vähenes 50% ? Enne 120, nüüd u 60. See küll pole normaalne… mul endal puhkus seeriate vahel 1 minut max, kipub küll vahel ka pikenema kuid üritan 1 minuti peal hoida. Vahetevahel kükil ja jõutõmbel tuleb 1,5-2 minutit ka. Oleks lahe kui ma puhkaks u 10-15 minutit ja saaksid teha seeriaid 200% oma praeguse maxiga

Bailey
    Member

Matike tundub lihtsalt väga võhmatu olevat:D

Kurupt
    Member

ma puhkan 0.5 min – 1 min. ei ytleks et jõut2itajad midagi v2ga head oleks, teen massikava ja massi tuleb igatahes v2ga h2sti nii. iga seeriaga langeb n2iteks rinnalt raskus 15kg võrra umbes et suudaksin 10 kordust teha.

Anonüümne
    Guest

Varem tegin 3-4 minutit.Jah ja 70-ga päris läbi ei vajunud see oli rohkem kujundlik,lihtsalt väga raske oli teha.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.