Siis veel see, et on üks ääretult kõhna kutt, ca 50 või 60 kg, kes ca 100 kilostele staazikatele meestele õpetusi jagab, et kuidas seda või toda harjutust teha!
Kuulge parandage palun see pealkiri ära…eesti keeles öeldakse ikka LUGUSID, mitte lugusi…jube lohakas on see keel üldse siin portaalis…mõtlen tegijate poole pealt…Vähemalt pealkirjad võiksid olla õigesti kirjutatud! Ja kui ise ei tea,küsi/uuri järele…netis ju ka sõnastikke üles riputatud!
jah,samuti mullegi meenub jõusaali”instruktori”,pühad sõnad oma õpilase poole.nagu jaapani samurai filmides ,õpetaja om peenike , meeter1,50;õpilane kõrval suu ammuli õpetussõnu kuulamas,jämme,2,00.naljakas,aga,arvan,et mõnel mehel on taipu seda jagada,teisel aga .omada
Käib natuke treenerite professionaalsuse kohta. Teen mina parajasti oma elu teist kreatiinikuuri, kui ühes trennis vajub treener külje alla ja hakkab ajama mingit ümbernurga juttu, et tema seda asja juba teab ja tunneb sellised mehed juba kaugelt ära jne. Ma siis ääri-veeri tunnen huvi, et millest jutt käib. Kui selle peale hakkab tulema kõiksugu meditsiinis kasutatavate preparaatide nimetusi, siis on mul muidugi pilt selge. IRW, kõva treener küll, kui ei suuda kreatiini ja keemia kuuril vahet teha.