Skip to main content

lõunasöök

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » lõunasöök

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused

Mida süüa? Kas mingi lihatükk ja toorsalat on piisav (riisi, tatart, kartulit, köögiviljapüreed võib juurde või mitte)?Kas magusat (nt kohukest, rosinaid, pähkleid) võib ka peale süüa?Mida tarbite, asjatundjad?Milline peaks olema valkude ja süsuvesikute suhe lõunasöögis(hommikul ma saan aru, et süsivesikuid rohkem, õhtul valke)

Jama on selles, et trennikava sain enam vähem korda (teen kohe peale jõuvärki ka aeroobset nüüd, saalivabal päeval korra nädalas aga annan aeroobikat teistel, korra nädalas vähemalt on jooksutrenn ka või ujumine),hommiku-õhtusöögid on ka minu arust normis (hommikul süsivesikuid rohkem näit teraleib või helbed väherasv piimaga+kalkunisink või muna, õhtul kohupiim, kana vmt), aga lõuna on selline kahtlane värk, kuna ei saa ju kodus süüa ja spetsiaalselt valmis mõelda, mida valmistama hakkan.

Ja veel-mida vahepaladeks süüa (hommikupoole ja enne trenni ), kui ma ei tarbi toidulisasid?

Suured tänud vastajatele!

Noh kas polegi tegijaid?

Ott Kiivikas
    Member

Vahepaladeks kasutaksin sellisel juhul kohupiima segatuna banaani või jogurtiga või kodujuustu, juurde sepik meega näiteks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.