Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja
Tagged: algajatele ja edasijõudnutele
- This topic has 357 replies, 57 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
vAleksei.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2012 at 4:12 e.l. #145928
rysykas
MemberTere!
Panin ka FB mõned sõbraga kahepeale tehtud pildid… http://www.facebook.com/media/set/?set=a.343697149021451.81270.100001435069484&type=3
Videod üritan täna ära teha.
Üks võistluskogemus käes, järgmine kord kindlasti vaja paremat grimmi ja pooset.
aprill 9, 2012 at 7:46 e.l. #145795vend vähk
ModeratorTere!
Panin ka FB mõned sõbraga kahepeale tehtud pildid… http://www.facebook….35069484&type=3
Videod üritan täna ära teha.
Üks võistluskogemus käes, järgmine kord kindlasti vaja paremat grimmi ja pooset.
Tänud järjekordsete piltide eest ning vorm oli sul hea, aga grimm ning poseerimine vajavad kindlasti parandamist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2012 at 9:56 e.l. #145650saaremets
Memberaprill 9, 2012 at 12:20 p.l. #145446htilga
Member
Paneb äkki mõne inimese (kohtuniku) südametunnistuse tööle! Sõnu pole vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2012 at 12:33 p.l. #145440Ott Kiivikas
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henri ühe pildi põhjal ei saa tulemust ennustada, Bikinis on ka mitte vähe tähtis lavaline liikumine, poseerimine jne. Alade puhul mida ei saa sentimeetri või stopperiga mõõta jääb alati üles küsimus, et miks nii, kuid sellega tuleb harjuda kui selle alaga tegelete, see on nagu koertenäitus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kus sa aru ei saa, miks minu loom kõige paremkas ei osutunud. Ise ma kohal ei olnud ja ei kommenteeri tulemusi, kuid räägin nö laiemalt olen ka ise kohtunike osas kriitikat teinud, kuid nüüd olen sellest loobunud, sest kui inimesed on sinna züriisse varasemate teemete eest valitud, siis nad on ka pädevad hindama, kas see langeb alati kokku publiku arvamusega see on iseasi, igaüks on ikka oma lähedaste poolt. Võtke rahulikult ja olgu öeldud, et tuleb olla nii hea et kõik seda märkavad ja siis ei jää ka kohad tulemata nagu elu on näidanud.aprill 9, 2012 at 12:52 p.l. #145398vend vähk
Moderatoraprill 9, 2012 at 2:04 p.l. #145295BRIKI
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike kommentaar minu, kui kohtuniku silmade läbi!
Kui sportlased on väga sarnaste vormidega ( nagu antud võistlusel oli), võetakse arvesse järgmised asjad: tatoveeringud, grimm ja ja esteetilisus. Antud võistlusel oleksid kohad võinud ka jaguneda teisiti, kuid grimm oli asi mis sai kindlasti saatuslikuks.
Tuletan meelde, et bikini fitness pole missivõistlus!
aprill 9, 2012 at 2:54 p.l. #145247rennosport
MemberPalju õnne kõigile:)
Tuleb tõdeda, et 18 aastaseid imemehi meil kunagi ilmselt olema ei saa. Sel lihtsal põhjusel, et meil on piisavalt tõhus dopingukontroll:) Isegi, kui nad on olemas, siis laval me neid ei näe.
Küll aga hakkab see ennast meeste klassis ära tasuma, kui meie mehed kõik edukalt suurvõistluste kontrollid läbivad. Ei ole ju alaliidule vaja, et meil igal tiitlivõistlusel keegi põruks. Meedia saaks jälle lõugu laksutada ja kasuks see kindlasti ei tuleks. Pikemas perspektiivis kasvab läbi selle ka ala kandepind mis on kõige tähtsam:)
aprill 9, 2012 at 3:05 p.l. #145224gmaster
MemberPaneb äkki mõne inimese (kohtuniku) südametunnistuse tööle! Sõnu pole vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hehe, mulle meenub kohe see…
aprill 9, 2012 at 6:49 p.l. #145066rait83
MemberVau, kes on nr 4?
aprill 9, 2012 at 7:05 p.l. #145039vend vähk
ModeratorHehe, mulle meenub kohe see…
Titus läks vist tapmise pärast päris pikaks ajaks vangi?
aprill 9, 2012 at 7:15 p.l. #145023vend vähk
ModeratorPalju õnne kõigile:)
Tuleb tõdeda, et 18 aastaseid imemehi meil kunagi ilmselt olema ei saa. Sel lihtsal põhjusel, et meil on piisavalt tõhus dopingukontroll:) Isegi, kui nad on olemas, siis laval me neid ei näe.
Küll aga hakkab see ennast meeste klassis ära tasuma, kui meie mehed kõik edukalt suurvõistluste kontrollid läbivad. Ei ole ju alaliidule vaja, et meil igal tiitlivõistlusel keegi põruks. Meedia saaks jälle lõugu laksutada ja kasuks see kindlasti ei tuleks. Pikemas perspektiivis kasvab läbi selle ka ala kandepind mis on kõige tähtsam:)
Jah, 90-datel veeres lavale ikka päris pirakaid noori ja juunioreid. Samas päris paljudest tolleaegsetest härgadest ei ole enam midagi kuulnud. Ei tea, kas elavad enam.
aprill 9, 2012 at 7:39 p.l. #144925A.Sirel
MemberSee võistlus andis mulle väga hea esimese kogemuse:) Suured tänud korraldajatele ja toetajatele!
Kindlasti oli see võistlus mulle ka õppimise koht, eriti grimmi osas. Sain juba häid nõuandeid ja kindlasti olen järgmine kord selles osas targem.
Samuti on see ala üsna subjektiivne ja hinnatakse väga palju erinevaid nüansse. Seega tuleb igast kogemusest midagi õppida, et toimuks iga korraga edasiminek:)
aprill 9, 2012 at 10:16 p.l. #144832Marko Terasmaa
MemberVäike kommentaar minu, kui kohtuniku silmade läbi!
Kui sportlased on väga sarnaste vormidega ( nagu antud võistlusel oli), võetakse arvesse järgmised asjad: tatoveeringud, grimm ja ja esteetilisus. Antud võistlusel oleksid kohad võinud ka jaguneda teisiti, kuid grimm oli asi mis sai kindlasti saatuslikuks.
Tuletan meelde, et bikini fitness pole missivõistlus!
Kuna protokollis võistlejate numbreid ei ole, siis ei oska öelda kes keda võitis ja mille peale pahane ollakse. Nimesid ka kahuks ei tea näo järgi. Küll aga sinu jutust on jäänud välja aspekt, mis on ikka tähtsam (minu arvates) kui kõik sinu ülesloetletud asjaolud. Proportsioonid nimelt! Mõni kohtunik hindab muidugi (hetke)vormi rohkem, aga ilusaid proportsioone saavutada on ikka palju keerulisem (vahel ka võimatu) kui kõike muud.
Muidugi tätokat maha võtta on ka suht võimatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2012 at 5:50 e.l. #144776BRIKI
MemberKuna protokollis võistlejate numbreid ei ole, siis ei oska öelda kes keda võitis ja mille peale pahane ollakse. Nimesid ka kahuks ei tea näo järgi. Küll aga sinu jutust on jäänud välja aspekt, mis on ikka tähtsam (minu arvates) kui kõik sinu ülesloetletud asjaolud. Proportsioonid nimelt! Mõni kohtunik hindab muidugi (hetke)vormi rohkem, aga ilusaid proportsioone saavutada on ikka palju keerulisem (vahel ka võimatu) kui kõike muud.
Muidugi tätokat maha võtta on ka suht võimatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loomulikult on see väga tähtis asi hindamisel, kuid ma ei pidanud vajalikuks seda siia nimekirja lisada hetkel.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.