Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja
Tagged: algajatele ja edasijõudnutele
- This topic has 357 replies, 57 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
vAleksei.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2012 at 8:33 e.l. #147550
vend vähk
ModeratorVaatasin veelkord punkte ja kõige suuremat imestust tekitasid just meeste kulturismi ja absoluudi valimiste punktid, mis erinesid Nikolail ja Siimul väga suuresti samade kohtunike hindamistes. Samas olin ise ka tunnistajaks, kuidas mõni võistleja silmnähtavalt laval ära väsis ja mõni mees jällegi järjest paremaks läks. Siim Savisaare ülakeha oli muidugi ülivõimas, aga jalgadega jäi vanameister Kornishevile alla.
Rõõmu tegi ka päris algajate kergete noorte meeste rebimine, kus pisikene Taavi Sarik andis oma vastasele Raulile samuti korraliku lahingu ja tema vabakava tunnistati Rauli omast paremaks. Samuti hakkas silma Sander Gorgisheli ilus vabakava ja sellise esinemise eest ka väärilised punktid. Sandri ja Edmundi omavahelise mõõduvõtmise kohta võin lisada, et ma ei ole Sandrit nii kehva vormiga varem näinudki ja samas oli ka Edmund oma elu parimas vormis! Ei kujuta ette, millist magusat saia Sander enne võistluseid öösel sõi. Pole hullu! Vigadest õpitakse ja mina isegi olen paaril korral niiöelda ülelaadimise reha otsa astunud ja seda suurvõistlustel(näiteks 2007 aastal Bakuus, Ažerbajanis kus olin eelfinaalideks nagu ümmargune vesipall). Nüüd on meestel veel aega analüüsida, mis sai valesti ning järgmistel võistlustel juba paugutatakse kolmeraudsest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2012 at 9:53 e.l. #147291Draakon40
MemberUsun ka, et hea võistlus oli, kuigi väsitav on ikka kõik see korraldus:)
Kõige suurem tänu TÜ Spordiklubi personalile vastutulelikkuse ja suure töö eest!
Fitness,ee teamile, kes koale tulid ja aitasid-toetasid!
Oli ka teisi häid toetajaid – e-poed
Muskel.ee
Workout.ee
Bodyvision.ee
Nosterrex.ee
Spordirahval tasub kindlasti nenede lehekülgi uudistada!
Tänud võistlejatele, kes kutsumise peale otsustasid osaleda. Usun, et said hea kogemuse ja osalevad edaspidigi!
Aitäh kohtunikele ja sekretäridele, grimmimise abilistele!
Rainer ja Kirp olid kõvaks abiks, tänud!
Tänud Imrele, kes karikate-diplomite eest hoolitses, pressi ja fotograafidega suhtles ja kogu päeva läbi viis!
aprill 8, 2012 at 11:27 e.l. #147172a n d y
MemberPean Imret õnnitlema, sai väga ilusasti hakkama kõigega. Mis mulle meeldis oli see, et igakord kui esitati vabakava, siis Imre jälgis uhkusega nn. oma poiste kavasid. Kahju, et ajast veidi üle jooksis ning peaaegu 6 tundi kohal olla väsitas. Hästi lahe oli Athletic Fitnessi osa, polnud sellest varem kuulnud (häbi-häbi). Tekkis endalgi isu osaleda…ehk järgmine aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kirjutasin ka artikli alla kommentaari, et 55 x Triitsepsi värgindusel end kätega üles tõsta on kka väga suur saavutus. Margo Kuiv sai sellega hakkama….nice! Samuti oli hea vaadata noori, kes taaskord julgesid esinema minna. Juba on nad kõvemad mehed kui mina! Ja muidugi Siim Savisaar oli tõesti väga heas vormis, poisil on sisu ikka kõvasti (Y). Igatahes jäin rahule, tulen ka järgmine aasta kaasa elama(Y)aprill 8, 2012 at 11:51 e.l. #147115trewe
MemberVõistluse jälgimine andis motivatsiooni kindlasti juurde, et sügisel võistelda +70 (-80) noortes. Kiiduväärt üldine korraldus, kõik toimus olulisemate pausideta, praktiliselt kogu aeg oli keegi laval. Auhinnalaud oli väga korralik, selle üle on ainult hea meel. Publikut tundus ka ligi 2x rohkem olevat kui eelmine aasta — suurem saal ja parem asukoht.
aprill 8, 2012 at 12:54 p.l. #147031JACKO
MemberImre, järgmine kord vähem juttu. Venis kuidagi liiga pikale see asi. Suutsin isegi toolil vahepeal magama jääda:P
aprill 8, 2012 at 12:57 p.l. #147014Aimar Kuusnõmm
MemberPalju Õnne Imrele kordaläinud võistluse puhul. Olen väga rahul ning usun, et osalen ka järgmine aasta sel võistlusel, kuid siis juba kuiva vormiga sest kuivus maksab
Seekord olin pehme naq ahjusoe sai
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest ka tulemus.aprill 8, 2012 at 1:06 p.l. #146977KristoR
MemberTubli töö Imrele võistluste eest ! Väga tore üritus oli ja sain meeldiva võistluskogemuse sellest !
Suured tänud !
aprill 8, 2012 at 1:44 p.l. #234363lkv
Memberaprill 8, 2012 at 2:00 p.l. #234373Sarge
MemberAitäh, Liisu. Sain nüüd oma vead ja head ära nähtud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.aprill 8, 2012 at 2:59 p.l. #146946Janar Rückenberg
MemberTäpselt nii Aimar, kuivus oli see, mis tõepoolest vajaka jäi. Te vennad olete kõik fantastiliste kehadega, väga ilusad proportsioonid, väga korralik lihasmass, kuid tõsi, pisut pehme. Kui istusin kohtunike laua taga ja hinnanguid tegin, siis, no näen kõike seda, seda massi, neid ilusaid proportsioone, polnud ka poseerimisel midagi viga, samas, tõepoolest, pehmeks jäi veidi. Ähmaselt hoomatav separatsioon, andis tublisti aimu sellest, mis selle nahakihi all tegelikult kõik on ja mis võiks olla lõpptulemus, kui saaks kuivust juurde. Potentsiaal teha supertulemus ja võimas vorm on, no tohutu suur. Paraku jah, hinnanguid potentsiaali eest panna ei saa. Aga väga tublid vennaga mõlemad.
aprill 8, 2012 at 6:13 p.l. #146503aprill 8, 2012 at 7:17 p.l. #146193Arnold
MemberJanar alustab oma tuntud tagasihoidlikuses ( toim.)
Kindlasti ma ei ürita teha järgi Maestro Otsust, aga, kuna ma sellel võistlusel üks kohtumõistja olin, siis kindlasti mingid emotsioonid mul kohtunikuna ka ju tekkisid. Üritan teile neid mõtteid võimalikult lühidalt ja hästi mõistetavalt ka edasi anda. Kõige pealt ütlen ära, et see kohtuniku töö on üks väga tänamatu töö. Ei tahaks kellelegi liiga teha. Tean, mida tähendab võistlusteks valmistumine, sellest tulenevalt on kõik võistlejad suurt tunnustust väärt. Loe edasi…
aprill 8, 2012 at 7:46 p.l. #146093pizza13
MemberPanin meie tiimi lehele feisis ka pilte sellest vüistlusest aga panen neid millalgi juurde nii et kes soovib võib sinna aegaejal piiluda.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.266576650101625.61921.191112080981416&type=1
aprill 8, 2012 at 7:59 p.l. #146076vend vähk
ModeratorSuured tänud kõigile, kes on viitsinud oma pilte üles panna. Ma tean, et üks hobifotograaf tegi eile umbes 1500 pilti ja lubas need minuni toimetada paari päeva jooksul. Eks annan siis teada, kus neid vaadata saab.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2012 at 9:13 p.l. #145943vend vähk
ModeratorPalju Õnne Imrele kordaläinud võistluse puhul. Olen väga rahul ning usun, et osalen ka järgmine aasta sel võistlusel, kuid siis juba kuiva vormiga sest kuivus maksab
Seekord olin pehme naq ahjusoe sai
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellest ka tulemus.Hetkel ei hakka midagi lubama, aga võimalik, et ka selle aasta detsembriks organiseerin järgmise sellise võistluse. Hetkel veel kõik lahtine ning viimase võistluse logistilised momendid vajavad veel tagant järgi kokkuvõtete tegemist. Igal juhul oli tore Team Kooviti võitlejaid sellel võistlusel nii võimsalt paugutamas näha!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.