Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Lõuna Eesti Lahtised KV abs võitja Nikolai Kornõshev. Protokollid, järelkaja
Tagged: algajatele ja edasijõudnutele
- This topic has 357 replies, 57 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
vAleksei.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2012 at 5:35 p.l. #148104
Sarge
MemberAhjaa: ürita kõht-jalad poosis ka selga esile tuua: siis ei näe kere siuke ühtlane vorst välja.
Aga panen su siis EKVle kirja? Veel aega veidi pelmeenidega kuivatada ja läheb küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei pane midagi veel kirja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Silvar ütles ka, et käed rohkem laiali poseeriks. Peab peegli ees sisse harjutama.
aprill 7, 2012 at 6:32 p.l. #148057haubits
MemberJep ma olen endiselt Savisaar, pole siin meesteranda sõudmise plaane haudunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vägev võistlus, hää publik, kõrgetasemelised asjaajajad – mis veel tahta.
aprill 7, 2012 at 7:34 p.l. #147982vend vähk
ModeratorUh, seekord siis jälle üks põnev võistlus selja taga. Juba on esimesed meeleheitlikud avaldused minuni jõudnud, et grimmiga oli jamamist jne, aga ütlen ausalt- ega minule endale ka see viimastel aastatel kasutusele võetud Jan Tana grimm ei meeldi. Vana Dream Tan oli minu jaoks kordades parem, aga mis teha.
Üldine seis oli superlahe!
Erakordselt suured tänud kõikidele toetajatele ja abilistele, kes selle suure ürituse toetamiseks õla alla panid! Minule ürituse korraldajana tuli ikka viimasel päeval ka palju tagasilööke, aga olin sellega arvestanud. Kurvastas see, et kõik need tuhanded abilised, kes lubasid aidata lava püsti panna ja kokku panna, olid kuhugi kadunud, samuti igasugused täiesti ootamatud probleemid, kus näiteks ühel võistlejal oli markeriga nimi ja kategooria cd-le kirjutatud sellele poolele, mis peaks minema lugejasse ja kust poolt peaks tulema muusika…Arusaadav, et kui seda poolt vildikaga kahjustada, siis ei tule piiksugi. Lisaks veel täiesti uskumatuid olukordasid, kus kõige kiiremate toimetamiste ajal keegi helistab ja teatab, et kuule vähk, sina tunned kulturiste, nemad pidid palju veiseliha sööma ja mina just eile veristasin veise ja hakka nüüd kõigile seda teadet edasi jagama, lisaks üks vana punase näoga mees, kes samuti uskus siiralt, et kõige kiiremal ajal on paras aeg hakata meenutama vanu aegu ja et mees tundis minu kadunud isa ja et minu isal olid väga tugevad käed ja et tal käesurumises naljalt vastast ei leidunud ja siis veel palju-palju igasuguseid teisi põnevaid vahepalasid!

Võistlejate vorm oli ka muidugi seinast-seina ning kaugemalt tulnud pealtvaatajatele-arvustajatele niipalju teadmiseks, et vähemalt päris algajate võistlejate seas olid enamus teinud ära väga suure töö ning uskuge mind- nad olid ennast 10000000 kordselt ületanud! Olid ka mõned üllatused vanemate võistlejate kategooriates kus paar võistlejat olid teinud enda kohta väga kehva vormi ja samas mõned võistlejad kindlasti elu parima vormi ning see tõsiasi sai määravaks ka lõpptulemustes.
Loodan südamest, et tänasest päevast jäi kõigile sisse selline ilus mälestus ja palju motivatsiooni tegeleda oma lemmikspordialadega veel aastakümneid! Püüan võimalusel ka enda kaameraga tehtud pildid peagi kuhugi üles panna ja kui teised kaameramehed ka enda materjali üles paneksid rahvale vaatamiseks, siis oleks superlahe! Üritasin magada, aga väike tips ajas üles! Nüüd hakkame perenaisega õudusfilmi vaatama ja teile ka kõigile toredat õhtut!
Pidage vastu ja kindlasti võtke osa ka kahe nädala pärast Eesti Karikavõistlustest 2012!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2012 at 7:41 p.l. #147951lkv
MemberAthleticu protokoll
aprill 7, 2012 at 8:18 p.l. #147911vend vähk
Moderatoraprill 7, 2012 at 8:20 p.l. #147905vend vähk
Moderatoraprill 7, 2012 at 8:34 p.l. #147893vend vähk
ModeratorEsimesed pildid orkuti kasutajatele vaatamiseks leiate siit:
http://www.orkut.com/Main#Album?uid=1075919201743459721&aid=1333805054
aprill 7, 2012 at 8:49 p.l. #147879MariusL
MemberMina olin pealtvaatajate seas ning minu jaoks oli võistlus küll väga vägev! Käisin esimest korda vaatamas ning sain päris hea kogemuse, kuidas asjad käivad jne.
Noorte absoluudis tuli küll võitja minu jaoks üllatusena, ise olin kindel, et Marko võidab ära.
Vanemates oli päris vägev vastasseisusi vaadata, kõik olid üpris tasavägised, eriti Kuusnõmmed ja Savisaar-Merisalu.
Absoluudi võit läks ka õigetesse kätesse, Kornishevil oli vorm võrreldes Reval Cupiga kõvasti parem, vähemalt piltide järgi vaadates.
Elasin publiku seas päris kõvasti kaasa ka, võistluse lõpuks oli hääl pisut ära ja kurk valus..kuid kõik tasus ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minule jäi võistlustest väga hea mulje ning olen ka järgmine kord kindlasti kohal, eks näis kas laval, või taas publiku seas…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2012 at 9:03 p.l. #147865vend vähk
ModeratorTeine album sai orkutisse üles:
http://www.orkut.com/Main#Album?uid=1075919201743459721&aid=1333806247
aprill 7, 2012 at 9:17 p.l. #147860vend vähk
ModeratorPanin sinna just veel 100 pilti juurde ja veel 100 hakkas laadima!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2012 at 9:25 p.l. #147848taros
MemberKui õigesti mäletan, siis aastal 2009 käis vend Vähk välja mõtte, et teeks oma treeningrupi sisese võistluse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On hea meel näha, kuidas see võistlus on suureks kasvanud.
Kahjuks ei olnud mul võimalik vaatama tulla aga elasin siit kaugemalt kaasa.
Õnnitlused võitjatele ja korraldajatele!
aprill 7, 2012 at 9:37 p.l. #147822vend vähk
ModeratorKui õigesti mäletan, siis aastal 2009 käis vend Vähk välja mõtte, et teeks oma treeningrupi sisese võistluse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On hea meel näha, kuidas see võistlus on suureks kasvanud.
Kahjuks ei olnud mul võimalik vaatama tulla aga elasin siit kaugemalt kaasa.
Õnnitlused võitjatele ja korraldajatele!
hr Tarost oleks muidugi olnud suur rõõm näha publiku seas peenikese häälega kaasa elamas. Loodetavasti võtab mees ennast kokku ja paiskab veelkord ühel ilusal päeval lavale kogu selle emakese looduse poolt kingitud kuivuse ning head proportsioonid ning teeb tuule alla peenikestele ja paksudele!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2012 at 9:48 p.l. #147808vend vähk
ModeratorMinu kaamerast siis kõik 652 pilti orkuti albumites kõigile saadaval, kes orkutis kasutajad. Kindlasti ei ole need kõige parema kvaliteediga teosed, aga midagi ikka! Head vaatamist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.orkut.com/Main#Album?uid=1075919201743459721&aid=1333809755
aprill 8, 2012 at 5:13 e.l. #147646aprill 8, 2012 at 8:18 e.l. #147554vend vähk
ModeratorOhoo, siin oli palju üllatusi, eriti finaalis, kus absoluutne 1 ja 2 mees said võrdsed punktid! See oli võimas lahing Nikolai ja Siimu vahel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.