Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused 2015. Kauaoodatud stuudiopildid lava tagant! Head vaatamist!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Lõuna-Eesti Lahtised Karikavõistlused 2015. Kauaoodatud stuudiopildid lava tagant! Head vaatamist!
- This topic has 411 replies, 56 voices, and was last updated 10 years, 9 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2015 at 9:55 e.l. #377506
MarkoM
MemberTervitus!
Palun mind võistluste võistlejate nimekirjast maha tõmmata: Marko Mölder, juuniorid – 75kg kulturism.
Kahjuks peab kevadhooaja vahele jätma, tugeva haigestumise tõttu. Väga kahju…Edu võistluste korraldamises ja kõike paremat võistlejatele
Markoveebruar 23, 2015 at 7:50 p.l. #377515vend vähk
ModeratorTervitus!
Palun mind võistluste võistlejate nimekirjast maha tõmmata: Marko Mölder, juuniorid – 75kg kulturism.
Kahjuks peab kevadhooaja vahele jätma, tugeva haigestumise tõttu. Väga kahju…
Edu võistluste korraldamises ja kõike paremat võistlejatele
Marko
Kurb. Ma ei tea, mis noortel meestel viimasel ajal tervisega on. Alles eile andis meie tulevikulootus Maksim teada, et samuti ei saa võistelda sellel hooajal tervislikel põhjustel.
veebruar 23, 2015 at 7:59 p.l. #377309Ott Kiivikas
MemberEndal ei ole mitte ühteki võistlust 22 aasta jooksul jäänud ära haiguse tõttu (isegi kui seis ei olnud kõige parem, tegin alati lõpuni), tänapäeval anatakse kohati ikka väga kergelt alla….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2015 at 8:21 p.l. #323843Sarge
MemberTervitus!
Kahjuks peab kevadhooaja vahele jätma, tugeva haigestumise tõttu. Väga kahju…
Edu võistluste korraldamises ja kõike paremat võistlejatele
Marko
Marius 2-3 nädalat juba voodihaige. Tule ikka lavale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2015 at 6:55 e.l. #377517Ott Kiivikas
MemberMarius 2-3 nädalat juba voodihaige. Tule ikka lavale!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei saa aru ,kuidas saab 2-3 nädalat näiteks palavikus olla nagu paljud inimesed on? Üle 1-2 päeva ei ole õnnestunud kodus haige olla, viimasestki korrast on juba üksjagu aega möödas…..
veebruar 24, 2015 at 10:36 e.l. #376883Sarge
MemberMa ei saa aru ,kuidas saab 2-3 nädalat näiteks palavikus olla nagu paljud inimesed on? Üle 1-2 päeva ei ole õnnestunud kodus haige olla, viimasestki korrast on juba üksjagu aega möödas…..
Mul oli üle-eelmine aasta 3 nädalat palavik, aga verenäitajad olid korras. Ei viitsinud enam kodus passida ja läksin trenni, siis läks palavik ära. Nüüd aastal 2014 olin 2 korda niimoodi voodihaige, et läks terve august raisku (3 nädalat palavikku) ja lisaks sel talvel ka 2 nädalat kõrges palavikus ning külmavärinates. Ja nüüd jälle olen 2 nädalat sellise piiri peal, et ei ole päris haige, aga ei ole ka terve. Kõik haigusnähud olemas peale palaviku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul kursavend ka selline raudmees, et pole elus vist kunagi palavikkugi olnud, rääkimata köhast, nohust vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Eks mul see ka, et ma töötan lasteaias, siis olen kohe haiguskolde lähedal. Pole ühtegi päeva, kus keegi haige ei oleks. Alati on kümneid lapsi kodus haigena ning haigus levib veel 2 nädalat pärast näilist tervenemist. Laps saab terveks, aga kahe nädalaga suudab järgmiseid nakatada. Muidugi neid haiguseid, viiruseid jne on nii palju, et kõigi vastu immuunsust ei jõua tekkida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.veebruar 24, 2015 at 10:42 e.l. #376884MariusL
MemberMa ei saa aru ,kuidas saab 2-3 nädalat näiteks palavikus olla nagu paljud inimesed on? Üle 1-2 päeva ei ole õnnestunud kodus haige olla, viimasestki korrast on juba üksjagu aega möödas…..
Eks Taavi pisut liialdab kah…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2015 at 11:07 e.l. #376885Ott Kiivikas
MemberEks loomariigis on ikka nii ,et tugevamad jäävad ellu ja nõrgemad võetakse kas haiguste või tugevamate poolt maha ja see ei ole muud kui olelusvõitlus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 25, 2015 at 10:48 e.l. #377543vend vähk
ModeratorEsta on olnud väga tubli ja vägev toetustetaotleja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Võistluste plakatid on läinud kujundamisele ning seekord peame need tegema ilmselt kahekeelsed nagu ka diplomid kuna võib tulla ka välisriikide võistlejaid. Paljud võistlejad on äraootaval seisukohal ning ilmselgelt kavatsevad ennast registreerida alles viimastel minutitel 15.märtsi hilisõhtul ning paljud ärkavad veel 16-17 märtsil, aga siis võib olla liiga hilja…veebruar 25, 2015 at 11:23 e.l. #377544Sarge
MemberEsta on olnud väga tubli ja vägev toetustetaotleja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Võistluste plakatid on läinud kujundamisele ning seekord peame need tegema ilmselt kahekeelsed nagu ka diplomid kuna võib tulla ka välisriikide võistlejaid. Paljud võistlejad on äraootaval seisukohal ning ilmselgelt kavatsevad ennast registreerida alles viimastel minutitel 15.märtsi hilisõhtul ning paljud ärkavad veel 16-17 märtsil, aga siis võib olla liiga hilja…Kuna tegemist on rahvusvahelise võistlusega ja rahvusvaheline keel on inglise keel, siis ma ei näe kahekeelsetel diplomitel küll mõtet. Plakat Eestis eesti keeles ja välismaale inglise keeles.
veebruar 26, 2015 at 9:00 e.l. #377565Draakon40
MemberEelvõistluse ja finaali väikese pausi ajal tulevad 4-minutilise emotsioonepakkuvat
uut aeroobset treeningstiili tuvustava kavaga välja Healthy Attitude Fitclub esindajad.
Enne seda saavad soovijad ettevalmistusalal proovida batuute ja uurida selle trenni kohta lähemalt.Jumping® on dünaamiline fitness treeningsüsteem
Jumping® treeningut viiakse läbi spetsiaalselt välja töötatud Jumping® PROFI batuutidel. Jumping® sai teoks ideest arendada välja treeningprogramm, mis aitaks tugevdada keha ning oleks ühtlasi ka lõbus.
Jumping® on kombinatsioon aeglastest ja kiiretest hüpetest, traditsiooniliste aeroobika sammude variatsioonidest, dünaamilisest kiirus- ning jõuspordielementidest. Harjutuste mitmekesisus tagab selle, et tugevdatakse kogu keha.
Jumping on kolm korda efektiivsem kui jooksmine. See on tingitud pidevatest gravitatsioonilistest muutustest, mis hõlmavad enam kui 400 lihase pingutust ja lõdvestust samal ajal. Seda on palju rohkem kui mistahes muu vastupidavusspordiala puhul.
Vaata lähemalt:
Näidisvideo:
Facebookis:
https://www.facebook…AttitudeFitclubveebruar 26, 2015 at 9:25 e.l. #377566Draakon40
MemberJa uued registreerujad:
Tatjana Kopõrina, bikini fitness -163cm algaja. Treenerid: Tatjana Kreit, Fjodor Dunik. Klubi: RevalSport
Maris Moks, bikiini fitness – 169 cm edasijõudnu. Treenerid: Tatjana Kreit, Fjodor Dunik. Klubi: Reval Sport.
Merit Saribekjan, bikiini fitness: -169 algaja. Treenerid: Tatjana Kreit, Fjodor Dunik. Klubi: Reval Sport.
veebruar 26, 2015 at 3:02 p.l. #377581Regina Krukovskaja
Membertere,
soovin registreeruda!
NIMI Regina Krukovskaja
VÕISTLUSKATEGOORIA Bikiini fitness: naised -163cm. Edasijõudnud.
KLUBI/LINN AUDENTES FITNESS/Tallinn
Treenerid: NATALIA Nazarenko-Kiivikas, Ott Kiivikasveebruar 26, 2015 at 5:14 p.l. #377587vend vähk
ModeratorVägev! Täna lisandus võistlejate nimekirja veel 4 bikini võistlejat! Huviga jälgin, kas lõpuks on rohkem bikinisid või rannafitnessi võistlejaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 27, 2015 at 8:30 e.l. #377602Draakon40
MemberJärgmine registreeruja:
Tatiyana Pudovkina , Bodyfitness, algaja, Reval Sport; treenerid: Sergei Popov ja Fjodor Dunik
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.