LÕUNA-EESTI III LAHTISED KV: galerii, järelkajad…
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » LÕUNA-EESTI III LAHTISED KV: galerii, järelkajad…
- This topic has 185 replies, 29 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 17, 2011 at 3:05 p.l. #297996
renku
MemberMis grimm see Tarul peal oli? Sellist asja ei ole ma enne veel näinud,et nii laiguliseks läheb.
Ja jooksis ka korralikult.
aprill 17, 2011 at 3:16 p.l. #297998Draakon40
MemberEsialgsed tulemused (täisprotokol kah saadetud info@fitness.ee)
Algajad noored – 70 kg
Rauno Karro Planet Sport 1
Edgar-Norman Kaasik Planet Sport 2
Ergo Tüür Planet Sport 3
Algajad Noored – +80 Kg
Gert Nurk Planet Sport 1
Algajad Juuniorid + 80 kg
Aleksei Värä Planet Sport 1
Algajad Mehed Klas kulturism +180 cm
Antti Kalmu Kimberi klubi 1
Edasijõudnud noored – 75 kg
Rainer Neemsalu TÜ ASK 1
Sander Gorgišeli Planet Sport 2
Edasijõudnud Juuniorid -80 kg
Taavi Taros TÜ ASK 1
Paul-Eerik Rosenberg Planet Sport 2
Edasijõudnud Juuniorid +80 kg
Jevgeni Kuzmin Reval Sport 1
Siim Kelner Reval Sport 2
Edasijõudnud Mehed -80 kg
Siim Savisaar Planet Sport 1
Klassikaline kulturism -180 cm
Marti Taru Reval Sport 2
Nikolai Kornishev Arctic 1
Taavi Merisalu Planet Sport 3
Klassikaline Kulturism + 180 cm
Rait Veski Sõmerpalu 1
Noored ja juuniorid algajad ABSOL
Rauno Karro 1
Aleksei Värä 2
Gert Nurk 3
Noored ja juuniorid edasij ABS
Jevgeni Kuzmin 1
Rainer Neemsalu 2
Taavi Taros 3
ABSOLUUT kõik koos
Nikolai Kornishev 1
Marti Taru 2
Jevgeni Kuzmin 3
Taavi Merisalu 4
Rainer Neemsalu 5
Rauno Karro 6
Kassikalise kulturismi ABSOL
17 Nikolai Kornishev
Parim Vabakava
1 Marti Taru
aprill 17, 2011 at 3:20 p.l. #297999SanderG
MemberPunkte ka võimalik kusgil näha?
aprill 17, 2011 at 3:22 p.l. #298000Sarge
MemberMis grimm see Tarul peal oli? Sellist asja ei ole ma enne veel näinud,et nii laiguliseks läheb.Ja jooksis ka korralikult.
Minu teada Jan Tana.
aprill 17, 2011 at 3:32 p.l. #298001Draakon40
MemberPunkte ka võimalik kusgil näha?Saatsin protokolli, kui keegi mahti saab, pannakse kindlasti üles.
aprill 17, 2011 at 3:39 p.l. #298003timo116
MemberVõistlus oli tore kuid mis mind häiris oli see, et fotograafid seisid keset kusemist ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2011 at 3:46 p.l. #298007renku
MemberVõistlus oli tore kuid mis mind häiris oli see, et fotograafid seisid keset kusemist ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu ees seisis pidevalt fotograaf, kelle p….se oli enamus ajast nii paljas, et p……evahe paistis.
Aga korraldus oli ladus, oleks vaid vähem seda Imre möla olnud.
aprill 17, 2011 at 3:50 p.l. #298009Sarge
MemberMinu ees seisis pidevalt fotograaf, kelle p….se oli enamus ajast nii paljas, et p……evahe paistis.Aga korraldus oli ladus, oleks vaid vähem seda Imre möla olnud.
Ma usun, et sa olid Imre mölaga arvestanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kui Imre suu lahti teeb, siis seda on võimatu kinni panna.aprill 17, 2011 at 4:01 p.l. #298011Okk
MemberOli siis dopingukontroll ka? Või oli see lihtsalt mõnede hirmutamiseks välja mõeldud jutt?
aprill 17, 2011 at 4:19 p.l. #298014Sarge
MemberOli siis dopingukontroll ka? Või oli see lihtsalt mõnede hirmutamiseks välja mõeldud jutt?Allkirja andsime kõik, aga ma ei tea, kas kedagi võeti.
aprill 17, 2011 at 4:46 p.l. #298024Erts
MemberHea töö Nikolai!
aprill 17, 2011 at 4:47 p.l. #298025rait83
MemberOli siis dopingukontroll ka? Või oli see lihtsalt mõnede hirmutamiseks välja mõeldud jutt?Endal tekkisid täpselt samad küsimused.
aprill 17, 2011 at 4:59 p.l. #298027Ott Kiivikas
MemberOlen kodus tagasi, tore võistlus oli. Dopingukontrolli ei olnud vaja kedagi seekord võtta – mul oli kokkulepe SA Antidopinguga kui keegi kaalumisel oleks vajanud nö sihttestimist oleks see ka toimunud peale võistlust ja ma oleksin selleks ajaks juba need inimesed kohale kutsunud. Kuid osad sõbrad – jäid ise kõrvale ja see on nende endi valik.
Publik elas tormiliselt kaasa. Paaris kohas pidi mõtlema kuidas hinnata – olin ju esimest korda kohtunik…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu jaoks oli kummaline seis, see kui selgus et absoluutses juuniorite kategoorias selgus, et Kuzmin ja Neemsalu on saanud samad punktid….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu lugupidamine Raineri suhtes, kes on teinud läbi väga korraliku arengu aastaga ja kellel on kulturismi jaoks ka väga head eeldused, kuid täna oli Zenja minu arvates 5:0 punktidega parem – massi vahe on liiga suur hetkel ja kumbgi ei olnud ka kuivusega üle, vaadake neid pilte – saalist oli vaade minu jaoks sama ja ka grimm oli Zenjal parem. Ma ei saa aru, kuidas Zenjat sai näiteks kolmandaks panna juuniorite absoluudis????Zenja on küll minu õpilane, kuid kohtunikuna olin objektiivne, nii näiteks panin Hr. Taru teiseks, kuigi nädal varem oli Kornõshev talle selgelt kaotanud, lihtsalt Kolja oli parem, nii grimmilt kui ka poosides (4:3 – kui võrrelda eraldi 7 kohustusliku poosi). Taru läks muidugi alt grimmiga täielikult, esiteks oleks pidanud ,ennast karvadest puhastama (sest nädalaga need ju kasvavad pikaks) ja siis vahetult enne peale kantud grimm palvas peale ei jää – kuid sain aru, et võistluspäeva hommikul oli Marti olnud veel klassika jaoks +3 kilo, seega vannitas hommik otsa et sisse saada ja grimm kadus ka muidugi selle vannitamisegaj a vahetult enne võistlust peale pandud grimm ei püsinud.
Muid üllatusi ei olnud, poisid kõik kes varem on võistlenud on arenenud positiivses sunas – seega sügav kummardus kõigile võistlejatele ja korraldajatele, Imre oli muidugi päevajuhina nähtus omaette – mida kõike sealt suust ei tulnud,….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma siiralt looda, et see kool ka mingid Euro rahad saab, et renoveeritakse, sest nii lagunendu ja vanas koolimajas ma ei mäleta kunas ma kunagi viimati viibisin.
aprill 17, 2011 at 5:51 p.l. #298046taros
MemberÄge võistlus oli, nagu need Lõuna-Eesti Lahtised ikka olnud on.
Ootan huviga lõpuprotokolli.
aprill 17, 2011 at 6:12 p.l. #298047Ott Kiivikas
MemberKui keegi meie toimetusest on arvuti ligi – palun vaadake üldmaili ,seal on protokoll ja pange välja. Kui kellegil on pilte finaalist absoluudi võrdlustest pange välja, sest mul sai fotoka aku enne lõppu tühjaks. Esta saada ka natalya@fitness.ee peale saan sealt ise koduarvutist kätte ja võin ka üles panna.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.