LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED
- This topic has 304 replies, 54 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2010 at 9:59 e.l. #282572
Jackie
MemberSaare poiss ikkagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu on ka noormehel uhkelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäletan, kui Raimo mingi aeg Kimberis treenis… lust oli vaadata, kui pühendunud ta on!
detsember 5, 2010 at 11:29 e.l. #282574savi_
MemberVõib-olla on tegu Off-Topic teemaga, aga kui on vaja suuures koguses pilte mingisse kindlasse mõõtmesse saada, siis Microsofti PowerToys pakub välja vist kõige lihtsama lahenduse ImageResizer tool – http://download.microsoft.com/download/whi…wertoySetup.exe
Ja ei maksa midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 1:20 p.l. #282578Sarge
MemberImre, järgmine kord võiks olla eraldi katekooria off-season kat. Sest kui noored peaksid koguaeg kuust kuusse dieeditama, siis ei ole aega kasvamiseks. See on ka põhjus, miks ma kaks aastat ei plaani võistelda. Kuid, kui sa lubad kevadel mul off-season vormiga lavale tulla, siis võistlen ise ka.
detsember 5, 2010 at 1:32 p.l. #282579aln
MemberKeegi ei keelagi offseason vormiga lavale tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See idee on küll jama…detsember 5, 2010 at 1:37 p.l. #282580savi_
MemberImre, järgmine kord võiks olla eraldi katekooria off-season kat. Sest kui noored peaksid koguaeg kuust kuusse dieeditama, siis ei ole aega kasvamiseks. See on ka põhjus, miks ma kaks aastat ei plaani võistelda. Kuid, kui sa lubad kevadel mul off-season vormiga lavale tulla, siis võistlen ise ka.Offseason vorm on minu arust suhteline mõiste… ma kujutan ette, et sa oled off-seasonil ka suht koht kuiv .. erinevalt mõningatest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 1:42 p.l. #282582ROtter
MemberNüüd siis särisevat ahjupraadi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõigi osalejate ees aga müts maha… leiaks isegi kunagi selle vormi ja julguse esimest korda midagi sellist teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida või keda sa kardad?
detsember 5, 2010 at 1:45 p.l. #282584aln
MemberKas protokollis saaks parandada vea? Nimeks on Allan Gaidunko, mitte Allan Gaidulenko. Aitäh!
detsember 5, 2010 at 2:36 p.l. #282594Kristjan-Johannes Konsap
MemberImre, järgmine kord võiks olla eraldi katekooria off-season kat. Sest kui noored peaksid koguaeg kuust kuusse dieeditama, siis ei ole aega kasvamiseks. See on ka põhjus, miks ma kaks aastat ei plaani võistelda. Kuid, kui sa lubad kevadel mul off-season vormiga lavale tulla, siis võistlen ise ka.??
Võtsid eile peale veel?
detsember 5, 2010 at 2:37 p.l. #282595Erkko
MemberImre, järgmine kord võiks olla eraldi katekooria off-season kat. Sest kui noored peaksid koguaeg kuust kuusse dieeditama, siis ei ole aega kasvamiseks. See on ka põhjus, miks ma kaks aastat ei plaani võistelda. Kuid, kui sa lubad kevadel mul off-season vormiga lavale tulla, siis võistlen ise ka.Seal oli niigi neid vendasid, kes uduse vormiga lavale läksid.
Lõpuks kõik ongi ainult seal off-seasoni katis, sest ei viitsi korralikku vormi teha.
On mõnel teisel võistlusel sellist jaburdust nähtud ?
Keegi ei keelagi offseason vormiga lavale tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. See idee on küll jama…+1
detsember 5, 2010 at 2:40 p.l. #282596renku
MemberOff-Seasoni vormiga lavale tulekuks peaksite olema sama võimsad nagu Hiiglane. Kleenukesi off-seasoneid ei taha keegi näha, neid kõik saalid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 2:46 p.l. #282599Erkko
MemberOff-Seasoni vormiga lavale tulekuks peaksite olema sama võimsad nagu Hiiglane. Kleenukesi off-seasoneid ei taha keegi näha, neid kõik saalid täis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui jah, siis tõesti publikule show eesmärgiga sobitada mõne tühja koha peale quest posingu, kus kõik soovijad saavad ennast teistele näidata.
detsember 5, 2010 at 2:51 p.l. #282600vend vähk
ModeratorHetkel olen Fitshop Tartu Eedeni kaupluses müügimees ning juba paar eilset võistlejat on omale üle 800 pildi alla laadinud. Nende seas ka Marti Taru, kes veel täna õhtul pealinna liigub ning loodetavasti Tallinnas Arnoldiga kohtub, kes need pildid kõik kuhugi albumisse üles laseb laadida kõikidele vaatamiseks. Püüan Taruga saata ka viimase Klassikalise kulturismi MM-i pildid kui võimalik. Materjali on päris palju!
Muide, eilsed fotograafid olid Risto Mets(Postimehe ajakirjanik) ning Reio Laurits(vabakutseline fotograaf)
detsember 5, 2010 at 2:58 p.l. #282602timo116
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa ikka suudad koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit: Edasijõudnud noored olid minuarust kõik ühed Off-season põrsad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 3:38 p.l. #282610Sarge
MemberSa ikka suudad koguaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Edit: Edasijõudnud noored olid minuarust kõik ühed Off-season põrsad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juuniorid ka.
Kirp, ei võtnud peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah, lihtsalt oli ideevool ja mõtlesin, et lajatan siia midagi. No, ütleme siis nii, et kui ma vedelat kogemata juurde ei võta, siis olen arvatavasti laval olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jalg veel triibutab ja rätseplihas on väljas, kuid mingi asi voolab üle püksi ääre kui pikali olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Nagu targad mehed Ott ja Marek ütlesid, et saab ka rasva kogumata lihast kasvatada, olles ainult paarisaja kaloriga plussis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 5, 2010 at 4:18 p.l. #282619timo116
MemberJa nii ongi mõistilik härra Merisalu. Milleks koguda asjatult 20kg juurde ja siis pikalt dieediga piinelda?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.