LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED
- This topic has 304 replies, 54 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
Sarge.
-
AutorPostitused
-
detsember 2, 2010 at 4:17 p.l. #192319
Sarge
MemberVäino, sa grimmi jagada tahad ? Mu õpilasele oleks vaja veitsa. Siim hüppas ka alt ära grimmiga, et jah… Oleks gut, gut kui jagaksid
detsember 2, 2010 at 4:32 p.l. #192257V.K
MemberVäino, sa grimmi jagada tahad ? Mu õpilasele oleks vaja veitsa. Siim hüppas ka alt ära grimmiga, et jah… Oleks gut, gut kui jagaksid
detsember 2, 2010 at 6:48 p.l. #191430markzzz
MemberKahjuks pean kurbusega teatama, et ei saa osaleda v6istlustel, kuna olin kaks n2dalat haige ja ei olnud jaksu hakata tegema vabakava ja dieeti pidama

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 2, 2010 at 9:32 p.l. #189077vend vähk
ModeratorKahjuks pean kurbusega teatama, et ei saa osaleda v6istlustel, kuna olin kaks n2dalat haige ja ei olnud jaksu hakata tegema vabakava ja dieeti pidama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurb, aga pole hullu! Tuled siis rõõmsalt teistele kaasa elama!
detsember 2, 2010 at 11:45 p.l. #188901Sarge
MemberKahjuks pean kurbusega teatama, et ei saa osaleda v6istlustel, kuna olin kaks n2dalat haige ja ei olnud jaksu hakata tegema vabakava ja dieeti pidama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Osale ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olin nädal aega haiglas 6 päeva ennem Eesti MV ja sain okeilt hakkama 
Haige olla ongi dieet omaette.
Ikka saab jh, Marko käest saadud grimmiga määrib kaks meest ilusti ära! Eks koha peal möllab sellega siis, arvestan.Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, kas muusika USB pulgal võib olla ?
detsember 3, 2010 at 6:27 p.l. #180837rait83
MemberNii, mina homseks ühtegi abilist ei saanud. Loodan väga, et keegi aitab grimmi peale kandmisega natukenegi…Edu kõigile
detsember 3, 2010 at 7:29 p.l. #182824Ott Kiivikas
MemberMis ma oskan noortele meestele öelda, kes esimest võistluste teevad – head rahuliku und! (mäletan ise ööd enne esimest võistlust kui eilset päeva ega sõba eriti silmale saanud….), peaasi ,et keegi tulemuses ei pettuks ja saaks pigem lisamotivatsiooni edasi tegutseda.
detsember 3, 2010 at 7:33 p.l. #182723Anonüümne
GuestHomme läheb Paugutamiseks
!detsember 3, 2010 at 7:46 p.l. #181596Kristjan-Johannes Konsap
MemberNii, mina homseks ühtegi abilist ei saanud. Loodan väga, et keegi aitab grimmi peale kandmisega natukenegi…Edu kõigileMa usun, et eks võistlejad ikka üksteist aitavad. Nii suur konkurents vist ka pole

Ise olen ka juba üpris varakult seal. Kui kellelgi katus ära sõidab ja ei tea, mida teha, siis aitan nii nõu kui jõuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2010 at 8:06 p.l. #181551renku
MemberMis ma oskan noortele meestele öelda, kes esimest võistluste teevad – head rahuliku und! (mäletan ise ööd enne esimest võistlust kui eilset päeva ega sõba eriti silmale saanud….), peaasi ,et keegi tulemuses ei pettuks ja saaks pigem lisamotivatsiooni edasi tegutseda.Teil on hea võistelda, te ei saa nulli saada

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 3, 2010 at 8:07 p.l. #102094rait83
MemberMa usun, et eks võistlejad ikka üksteist aitavad. Nii suur konkurents vist ka pole
Ise olen ka juba üpris varakult seal. Kui kellelgi katus ära sõidab ja ei tea, mida teha, siis aitan nii nõu kui jõuga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No jätan meelde, Kirbu abi ja nõu kuluks igatahes ära!
detsember 3, 2010 at 9:09 p.l. #181150vend vähk
ModeratorOsale ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olin nädal aega haiglas 6 päeva ennem Eesti MV ja sain okeilt hakkama
Haige olla ongi dieet omaette.
Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, kas muusika USB pulgal võib olla ?
Ei ole kindel nendes pulkades. MM-il ka siiani esitavad kõik ikka cd.
detsember 3, 2010 at 9:25 p.l. #176169vend vähk
ModeratorVeel võistlustest.
Tähelepanu!
Alustame kaalumist ja registreerimist Maaülikooli Spordihoones juba kl 10:00! Registreerimisele palun võtke kaasa võistluspüksid ja cd võistluslooga. Kaalume võistleja ära, anname numbri ja täidate võistleja ankeedi ning saate hakata võistlusteks valmistuma.
NB! Kui pealtvaatajatest kellelgi võimalik, siis palun võtke kaasa arvuti ja tehke otsereportaaz laval toimuvast. Mina ise arusaadavatel põhjustel paraku arvutile lähedale ei saa.
Lähikondlased võivad ikka pildistada ja filmida tervet võistlust, aga palun tungivalt võistlejaid ja kohtunikke mitte segada! Et keegi ei hakkaks mingisugust dokumentaalfilmi kusagil lava taga tegema kui võistlejad konsentreeruvad võistlusteks.
Omalt poolt tegin sellise olulise otsuse, et nende võistluste plakatit ikka Näituste halli jõululaadale ei pannud, kuna niisama uudishimulikke ei tahaks seal kõva häälega idiootsuseid kommenteerimas näha ja paraku see nii on, et kui midagi kuskil tasuta jagatakse, siis on igasuguseid kõvatajaid ja muidu lamedaid tegelasi kõik kohad täis. Usun, et neid võistluseid tulevad vaatama ikkagi valdavalt need, kes on sellest spordialast huvitatud.
Oluline informatsioon: Ärge siis unustage kaasa võtta kõik oma üleliigsed mündid vend vähi mündikogu toetuseks. Selleks pannakse üles ka spetsiaalne korjanduskarp.
Mina nüüd magama…pikk päev oli selja taga.
Võistlejatele vesi naha alla ja kohtumiseni laupäeva hommikul Maaülikooli spordihoones!
detsember 4, 2010 at 6:55 e.l. #179261haubits
MemberTere hommikust, lähen nüüd kööki kohe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hommikusöögile.detsember 4, 2010 at 8:05 e.l. #179176MikroToitaine
Memberning mina magasin sisse.. nüüd jooksuga tulen
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.