Lõuatõmme & kätekõverdused.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Lõuatõmme & kätekõverdused.
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
SHOXi.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2008 at 4:42 p.l. #10735
Hellboy
MemberKüsimus siis järgmine, nimelt olen näinud netis treeningvideosid vaadates, et mõned teevad lõuatõmbe ja kätekõverdusi sooritades nö. ringi, et tõmmates üles(lt)/laskudes alla(kk) liigutakse parema käe poole ja siis vaskule(või vastupidi) ja siis liigutakse algasendisse, kas sellel on mingi jõudu, lihast või midagi muud(lihtsalt eputamiseks?) arendav eelis ja mis on selle halvad küljed(näiteks liigestele vms.)?
veebruar 13, 2008 at 5:19 p.l. #140639Vägivaldur
MemberAnna mõni link videole. Kirjelduse järgi ei saa aru.
veebruar 13, 2008 at 6:57 p.l. #140649jokk
MemberNo lõuatõmbamises on võimalik kehaga kaasa aidata, st et tuleb selline nõks sisse. See ei ole eputamiseks, vaid lihtsalt viimaseid seeriaid, kus oled väsinud, kergem lõpetada.
Kätekõverdustega tuleb äkki see nõks siis sisse, kui teed mingit superseeriat ja oled lõpetamas. Juhtiv käsi teatavasti ikka pisut tugevam ja aitad sellega ennast rohkem püsti.
veebruar 13, 2008 at 7:04 p.l. #140652maximus89
MemberSa vist mõtled seda, et raskuskese kandub ühe käe pealt teise peale ja siis teed nagu ringe?Üldiselt seda on ju raskem teha kui tavalisi lõuatõmbeid, niiet miks mitte vahelduseks teha?Aga üldiselt ma leian, et see teeb pigem vastupidavust.
veebruar 13, 2008 at 9:27 p.l. #140684Hellboy
MemberSa vist mõtled seda, et raskuskese kandub ühe käe pealt teise peale ja siis teed nagu ringe?Üldiselt seda on ju raskem teha kui tavalisi lõuatõmbeid, niiet miks mitte vahelduseks teha?Aga üldiselt ma leian, et see teeb pigem vastupidavust.Jah sa vist mõtled sama asja, mis mina. Olin trennis ja ei jõudnud otsida videot, ei mäleta kah, mis video täpselt oli youtubis, aga otsin midagi sarnast.
E: Niih leidsin õige asja:
veebruar 13, 2008 at 9:38 p.l. #140686Hellboy
MemberJa kätekõverduste puhul proovisin sama moodi umbes, et lasin alla ja siis paremale käele liikusin ja siis vasakule, mida märkasin et õlgades tuli nats valu sisse, aga midagi hullu polnud. Või on keegi proovinud ja teab, et nii ei ole õlaliigesele või millegile muule kasulik(?), et midagi sarnast nagu plokil tõmbed kukla taha(selg), pidavat ka natuke halb olema.
veebruar 13, 2008 at 9:41 p.l. #140687Hellboy
MemberNo lõuatõmbamises on võimalik kehaga kaasa aidata, st et tuleb selline nõks sisse. See ei ole eputamiseks, vaid lihtsalt viimaseid seeriaid, kus oled väsinud, kergem lõpetada.Kätekõverdustega tuleb äkki see nõks siis sisse, kui teed mingit superseeriat ja oled lõpetamas. Juhtiv käsi teatavasti ikka pisut tugevam ja aitad sellega ennast rohkem püsti.
Jah, sellest olen teadlik, 2,5 aastaga olen sellest aru saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2008 at 12:58 p.l. #140891maximus89
MemberJah seda ma mõtlesingi.Kui sa arvad, et oled nii tugev siis võid ju teha sellist asja.Lisaksin sellise video ka
veebruar 15, 2008 at 1:09 p.l. #140893SHOXi
Membersee viimane video on päris hea. lisaks rohkem tegevust, vähem möla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.