lõuatõmme
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » lõuatõmme
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
neer.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2006 at 11:34 p.l. #7253
ronija
MemberProovisin juba algatatud teemas, aga sealt vastuseid ei saa. S.t. postitasin küsimused, aga vastati teema algatajale tema küsimustele.
Mis vahe on lõuatõmbel kui pulgast haaran pealt haardega või taganthaardega?
Kui erinevus suur siis kas taganthaardega (peopesad minu poole) lõuatõmbed arendavad seda ka mingil määral, et ma hiljem jaksaks eesthaardega lõuatõmbeid paremini teha`?
Loodan, et on arusaadav.
aprill 1, 2006 at 11:59 p.l. #78365savi_
Memberarusaadav loomulikult .. peopesad enda poole tõmbab biitsepsi rohkem… teistpidi on jälle rohkem selga. Üldiselt kasutavad mõlemad ka selga, aga teine variant rohkem.. haarde laius mängib ka. Muidu esimene variant lihtsam, sest käed üldjuhul ikka paremini arenenud … mul hetkel on jälle teine probleem… käed on natuke maha jäänud
aprill 2, 2006 at 9:46 e.l. #78393jrx
Memberpealthaardega on funktsionalsem liigutus. Sa ei pea eales end kuskilt althaardega üles tõmbama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan rätikuga ka teha. Viskad rätiku üle pulga ja võtad pulga lähedalt kummagi käega kinni ja tõmbad pea ühele ja pea teisele poole. Randmele, sõrmedele ja küünarvarrelihastele kõva koormus
aprill 2, 2006 at 8:04 p.l. #78484tõstuk
Memberkui sa ei jõua õieti lõuatõmbeid teha siis las keegi algul aitab sind jalgadest tõsta ja pärast hakkad ise arenema, lõuatõmbamine areneb üpriski kiirelt ja arendab käsi ikka põhiliselt.Mul endal kogu aeg kunagi tõstetreeningutel treener aitas jalgadest ja kui keegi küsis, miks ta mul jalgadest hoiab siis ütlesin, et muid mul liiga kerge teha, et tõmbab mind allapoole
aprill 3, 2006 at 7:14 p.l. #78622neer
Memberaga kui inimene jõuab teha max mingi 4 kordust, kuid kavas on 3*8-10? kas siis eiran seda ning teengi 3*4? või teen selle asemel hoopis ploki allatõmbeid laialt?
üldiselt, kas selline seljakava on normaalne? ( tahan just arendada lõuatõmbeid pealthaardes )
1. ploki tõmbed laialt vastu kõhtu 3*10
2. kangi tõmbed ettekallutatult vastu kõhtu 3*10
3. ploki tõmbed ülalt kitsas pealthaare 3*10
kas soovitate esimese harjutuse vahetada kukla taha? mis vahe neil on? treener rääkis midagi ammu, kuid meelde ei jäänud.
sorry OT pärast, kuid sellepärast uut teemat teha on ka mõttetu.
aprill 3, 2006 at 7:31 p.l. #78625Mr.Y
MemberPoel mõtet üldse nii täpselt seda kava järgida. Teed algul kasvõi 4, varsti teed juba 10. Igatahes lõuga tõmmates jõuad kiiremini oma 10ne juurde kui plokiga mängides. Plokil võid muidugi teha kuid kui kiiremini tahad palju lõuga tõmmata siis tõmba lõuga
aprill 11, 2006 at 2:29 p.l. #79730neer
Memberaga selline kava on muidu hea selja jaoks?
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.