Mine kuhugi ehitus või rauapoodi ja osta sobiva pikkusega toru (kroomitud oleks ilus). Kindlasti on poes ka kinnituseks mingeid spets vahendeid, kui ei siis kasvõi ise puust klotsid alla panna (seest kumeraks jne.).
Mine kuhugi ehitus või rauapoodi ja osta sobiva pikkusega toru (kroomitud oleks ilus). Kindlasti on poes ka kinnituseks mingeid spets vahendeid, kui ei siis kasvõi ise puust klotsid alla panna (seest kumeraks jne.).
Pole vaja puiduga nikerdada, see võib jääda silma torkima..
On ka sellised spets kinnitused, mille paned toru otsa ja kruviga seina, endal oli kunagi nii.
Ise ostsin Rimi spordiosakonnast kunagi sellise,mida saab kruttida pikemaks,otsad olid kummist.Korra kukkusin ka alla sellega kui liiga kõvasti pingutasin.Peale seda panin kruvid ukse seesmisesse piidasse ja keerasin siis selle toru parajaks ning rohkem alla ei kukkunud.Põhimõtteliselt jäi ukse kõrgus ja laius liiga väikeseks ja lõpuks hakkas segama,nüüd tõmban lõuga mujal.Ise pigem soovitaks ukse ülesse betoonisse panna ja sellise,mis ulatub natuke eemale(võib olla ainult sellist mõtlesitegi) võimalik ka et mu jutt tuli segane jube raske on sellist jama kommenteerida. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ühesõnaga saab ikka kui hästi vaja on….
Mul täitsa selline asi olemas. PS ja võin pmst ära anda kuna endal pole teda tarvis.
Asja miinusest ka. Ise elan puitmajas/palkmajas. Ei tasu juurde keerata kui asi hakkab alla vajuma kuna mina suutsin niimoodi endal uksepiida paigast lükata. Minul hakkas elamist segama seetõttu ja seisab asi kasutult.