Lõuatõmbed ja kätekõverdused
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Lõuatõmbed ja kätekõverdused
- This topic has 18 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Vahue.
-
AutorPostitused
-
veebruar 12, 2006 at 8:05 p.l. #6665
plastik
MemberTere! Viimasel ajal on minu kinnisideeks saanud lõuatõmbed. Nimelt oleks nii äge, kui mul oleksid tugevad käed ja saaksin lõuga tõmmata ja vabalt kätekõverdusi teha. Aga no ei jõua ju! Hantlitega olen 4-5 kuud tegelenud ja käed hästi vormis.
Olen põlvede peal kõvasti kätekõverdusi teinud. Aga kui asi läheb päris lõuatõmmeteni, siis pean end ära katkestama, et 1-2 ära teha. Kas mingeid vahepealse raskusega harjutusi pole, millega saaks lõuatõmmeteks paremini ette valmistada? sama kätekõverduste kohta. tundub et põlvede peal tehes oleks nagu hoopis teised lihased töös, päris kätekõverdusi tehes on vahel tunne, et veresooned tahavad peas lõhkeda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2006 at 8:07 p.l. #70713Vahue
MemberSäärasel juhul on tõmbed plokil just sinu jaoks. See harjutus võimaldab suurendada jõudu enne lõuatõmmete treeningkavasse lülitamist.
veebruar 12, 2006 at 8:08 p.l. #70714painkiller
Memberlõuatõmbeid saad imiteerida plokil, aga kätekõverduste juures küll abi ei oska anda, tee kuidagi kergemalt vb sa teed nii puhtalt et sa lihtsalt ei jõua jalgadel teha aga rinnalt surumine tglt võiks küll aidata.
veebruar 12, 2006 at 8:12 p.l. #70719Arnold
Memberveebruar 12, 2006 at 8:12 p.l. #70720-Raix-
Memberkätekõverdusi on lihtsam teha kui toetad käsi kuskile natuke kõrgemale
loodan et said kirjeldusest aru
lõuatõmmete jaoks kindlasti plokk
veebruar 12, 2006 at 8:29 p.l. #70724kurekraaks
MemberRaskemad mehed teevadki enamasti seda harjutust:Kas raskemad mehed siis ei peagi lõuatõmbeid tegema??? ikka klassikaliselt – rippes. Aga päris huvitav on see, et peale minu ei tee selles jõusaalis keegi laia haardega pealt lõuatõmbeid, imelik, kas ei viitsita või lihtsalt ei jõua.
Hea harjutus on plokk vastu kõhtu nö. aerutamine
veebruar 12, 2006 at 8:33 p.l. #70725jrx
MemberLõuatõmmete jaoks KINDLASTI MITTE plokk!
Okei. Tegelikult on nii:
Esimene ja PARIM variant lõuatõmmete jaoks on see, et lased kellelgi end jalgadest hoida ja tõsta just täpselt NIIPALJU, et sa veel piiri peal jaksaks teha. Rohkem aitab üles ja alla lased aeglaselt võimalikult palju ise.
TEINE variant on panna kast alla ja hüpata üles (kätega loomulikult kaasa aidates) ja lasta alla end nii aeglaselt kui jõuad.
Paremuselt alles KOLMAS variant on plokk, mida soovitan alles siis kui mingil põhjusel esimesed kaks ei sobi.
Kätekõverduste jaoks jah pane ülakeha kuskile kõrgemale peale.
Lisaks veel see, et katsu kodus hankida võimalus lõuga tõmmata ning tõmba see 1-2 lõuga võimalikult tihti – näiteks OLETAME et kui lõuatõmbepuu on magamistoa ja elutoa vahepeal, siis alati kui päeva jooksul lähed elutoast magamistuppa, tõmba üks lõug. Või kui sellist võimalust ei ole, siis tee jõusaalis olles nii, et eraldi kui lõuatõmbe päeva ei ole, siis muude harjutuste vahepeal tõmba lihtsalt see üks kord.
Selle metoodikaga sai mõnda aega tagasi minu 16-aastane vend kuu ajaga lõuatõmbemaksimumi ÜHELT 15nele ja mina kolme nädalaga VIIELT kahekümnele.
Saatsin sulle sõnumi ka.
veebruar 12, 2006 at 9:16 p.l. #70735Corrosion
MemberSelle metoodikaga sai mõnda aega tagasi minu 16-aastane vend kuu ajaga lõuatõmbemaksimumi ÜHELT 15nele ja mina kolme nädalaga VIIELT kahekümnele.Tohoh, mul läheb saalis 3-s kuu ja ka ikka vähemalt 4X nädalas seeriate kaupa lõuga tõmmatud, pluss plokil ette ja kukla taha. Ennem praktiliselt üldse ei jõudnud, nüüd pealthaardega tuleb 10 ja kukla taha tuleb isegi kergemalt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andekad vennad siin siis.veebruar 12, 2006 at 9:26 p.l. #70739jrx
MemberMetoodika! Metoodika!
Võibolla koormad lihase üle? Võibolla pole seeriad õiged sinu jaoks? Raske öelda.
Me oleme vennaga suhteliselt kerged ja lühikesed ka mõlemad muidugi (tema 60 ja nac peale, mina 70 ja nac peale, mõlemad ca 170 cm pikad). Ja minul oli see 20 kunagi varem ka (sõjaväes) olemas – täiesti uskumatu minu jaoks oli see, et 2,5 aastaga kukkusin 20 pealt viie peale hoolimata sellest, et kogu aeg tegin aktiivselt trenni ja välja näen üsna “turske” (tõsi lõuga ei tõmmanud selle aja jooksul vist kordagi). Aga noh venna tulemus on igati “legitiimne”.
veebruar 12, 2006 at 9:44 p.l. #69476rait83
MemberEga lõuatõmbamises pole ainult käed olulised. Biitseps muidugi saab suure vati. Minuarust on kogu ülakeha tähtis. Kõhtu võiks treenida, sest olen tundnud, kuidas kõht jääb lõuatõmbamisest valusaks. Ja loomulikult lailihas ise…Seda ka vaja teha. Proovi erinevaid haardeid.
veebruar 13, 2006 at 7:34 e.l. #70763ROtter
Memberkätekõverdusi on lihtsam teha kui toetad käsi kuskile natuke kõrgemaleloodan et said kirjeldusest aru
lõuatõmmete jaoks kindlasti plokk
Nt. seisad seina juures, toetad käed seinale ja teed siis kätekõverdusi. Edasi, olles tugevamaks saanud, toetad käed kirjutuslaua äärele; järgmisena toolile ja lõpuks teed maas. Siis hakkad kätekõverdusi tegema nii, et jalad on kõrgemal toe peal.
veebruar 13, 2006 at 7:47 e.l. #70750jrx
MemberSelles 10×3 rasvaõletuskavas, mille ma eile Treeningute alla panin (
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), öeldi põgusalt, et raskusega (hantel jalge vahel) lõuatõmbed 5×5 pidid kõhu metsikult läbi võtma…veebruar 13, 2006 at 6:29 p.l. #70796hawker
MemberNaistel ongi palju raskem lõuatõmbeid ja kätekõverdusi teha. Isegi paar lõuatõmmet on juba päris hea saavutus.
veebruar 13, 2006 at 7:40 p.l. #70825Proteiin
MemberNaistel ongi palju raskem lõuatõmbeid ja kätekõverdusi teha. Isegi paar lõuatõmmet on juba päris hea saavutus.Olen näinud naist kes teeb 1 käega kätekäverdusi
aprill 1, 2006 at 5:33 p.l. #78333ronija
MemberMis vahe on lõuatõmbel kui pulgast haaran pealt haardega või taganthaardega?
Kui erinevus suur siis kas taganthaardega (peopesad minu poole) lõuatõmbed arendavad seda ka mingil määral, et ma hiljem jaksaks eesthaardega lõuatõmbeid paremini teha`?
Loodan, et on arusaadav.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.