Skip to main content

Lõuatõmbed

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Lõuatõmbed

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    rasmus16
    Member

Hetkel läheb lõuatõmbes 10 tk yles aga soov oleks tõmmata suvelõpuks ligi 20 tk või rohkem. Tahaks teada millised harjutused aitavad sellele kaasa ja palju neid tuleks teha?

Lõuatõmmetega on nagu kätekõverdustega..mida rohkem sa teed, seda rohkem sa jõuad.

aivo1359
    Member

Üks võimalus on tömmata nõksuga üles ja alla lasta aeglaselt.Eesmärgiks võtta ikka mingi teatud arv kordasid ja proovida summaarselt ära teha.

rasmus16
    Member

Kui ma n2dalas teen jõukas juba 1 korra selga ,mitu p2eva võiks siis kangil turnida?

Mart Muru
    Member

Pööra lõuatõmmetele rohkem tähelepanu..

Tee tihedamalt max peale

asdfghjkl
    Member

Nagu eespool öeldi,

siis see töötab küll,

et iga harjutust tehes see harjutus areneb-pareneb soorituselt.

Võtsin ühe isoleeritud seadme 2008 sügisega ette, tegu oli neutraalse laiema haardega allatõmmetega ülalt rinnani- mõneti nagu hantliga/kangiga ületõmmete motoorika sarnane,

esimesed kuud tegin vaevu 60kg allatõmmet, 3-4 kuu pärast tegin juba 115kg-ga samal seadmel allatõmmet,

tõdesin imestusega, et tõesti harjutus millele põhirõhku paned, ka areneb.

Lõuatõmmetega sama teema- nagu öeldi, siis mida rohkem teed, seda rohkem areneb see asi,

abistavaid harjutusi otseselt nagu ei soovitakski.

rasmus16
    Member

tänud info eest:D

hipi
    Member

endal on nii olnud, et kui punnitad poolteist peale, siis järgmine kord on ühte juba kergem juurde tõmmata.

ei teagi kuidas sa lõuga tõmbad. kas lased täiesti rippu end ja ilma nõksuteta tõmbad või tõmbad koos kõhulihastega?

käed koos – pealt või alt haardega või käed harali? oleneb kuidas soovid 20 ära tõmmata

Mcken
    Member

Proovi teha rahulikult aga korralikult, ilma nõksuta.

Üles tõmba kiiremini ja alla lase vaiksemalt

Võid koolikoti veel selga panna ja teha vähem kordusi aga suurema raskusega

Mul aitas kõvasti.

Ahto112
    Member

Ma ise tegin kunagi nii, et kehtestasin endale lõuatõmbe summa, et ilma selle saavutamata ma sealt ära ei lähe. Näiteks oli see 50, siis ma tegin 10+9+8+8+8+7( esimene tõmme oli alati max) ja kui esimene max mul alati suurenes, tõstsin ma lõuatõmmete koguarvu…..ehk kui alguses ma jõudsin teha 10 lõuga max, siis pärast 4 kuud jõudsin ma neid teha 42x puhtalt jõuga(ma muidugi käisin ka jõusaalis ja tegin kergejõustikku, aga ise arvan, et hästi suuurendas neid kangiga rinnalt surumine, mida nooremana sai põhiliselt tehtud) Parima tõmbe seeria oli kunagi siis selline 36+27+22+17+15+10+10+7+10+10+10+10+10+10 ja nii ma tegin neid seal kuskil 50 minti ja pausid olid kuskil 1,5-2 min(tavaliselt oli see õhtul peale jooksmist kuskil 2-3x nädalas)……vahepeal tegin ka 10 kg seljakotiga

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.