lõua tõmbamine
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » lõua tõmbamine
- This topic has 22 replies, 17 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
aivo1359.
-
AutorPostitused
-
mai 9, 2008 at 9:53 p.l. #153527
gates
MemberPunnitad ühe ära teha, küll siis sellepealt hakkab edasi arenema. Alustasin ise ka kunagi ~2`e pealt, kuu möödudes tegin juba 10 puhtalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sai tõmmatud igapäev paarkorda torul niipalju, kui jõudsin.mai 10, 2008 at 11:02 e.l. #153557jrx
MemberPunnitad ühe ära teha, küll siis sellepealt hakkab edasi arenema. Alustasin ise ka kunagi ~2`e pealt, kuu möödudes tegin juba 10 puhtalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sai tõmmatud igapäev paarkorda torul niipalju, kui jõudsin.-> peaaegu õige metoodika. Veel õigem oleks teha rohkem kui paar korda. Ja mitte suutlikkuseni vaid submaksimaalne seeria.
mai 11, 2008 at 6:50 p.l. #153659Madz
MemberVaata siia!tahaks teada kas üldse eestis müüakse selliseid asju. Küsisin nüüd teilt seda küsimust.
Missuguseid harjutusi tuleb teha, et ma jõuaks lõuga tõmmata. Praegu ei jõua ühtegi.
Ette Tänades
krt 8ndas klassis tõmbasin ka haledalt 3 korda koba peale ära(lõng oli ka peas, see tegi lõuatõmbamise raskemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), klassi ees ka oli vähe mark
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Peale seda hakkasin kodus iga päev kätekõverdusi tegema ja iga 2 päeva tagant lõuga tõmbama ja juba paari kuu pärast tõmbasin 9 korda lõuga ja kätekõvedusi tegin minutiga 53. Nüüd on tulemus täpselt sama, praegu käin kümnendas ja ikka 9 korda lõuga, hea seegi, sest enam pole viitsinud lõuga tõmmata ja kodus pole ka kuskil tõmmata, peaks mingi toru ostma ja paigaldama. Kätekõverduste arv minutis on langenud ainult.mai 11, 2008 at 7:24 p.l. #153663lahmaator
MemberVaata siia!tahaks teada kas üldse eestis müüakse selliseid asju. Küsisin nüüd teilt seda küsimust.
Missuguseid harjutusi tuleb teha, et ma jõuaks lõuga tõmmata. Praegu ei jõua ühtegi.
Ette Tänades
Kui ise alustasin jõusaalis käimist,siis(kui ma nüüd ei eks)ma tõmmbaisn lõuga kuskil 2-3korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nüüd on ajad muutunud olen käinud jõusaalis1,7aastat ja tõmmban nüüd kuskil
lõuga ilma jõnksuta 25korda ise olen 18a ja kaalun 76kg.
Aga nüüd teemajuurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellisied asju on küll müüa spordipoodides.
Aga soovitan teha siukseid harjutusi nagu
Rowing kangiga
Rowing hantliga (ühe käega)
ning soovitan veel ülaselga ka treenida
mai 14, 2008 at 1:00 p.l. #154036hants
MemberKui ise alustasin jõusaalis käimist,siis(kui ma nüüd ei eks)ma tõmmbaisn lõuga kuskil 2-3korda
Aga nüüd on ajad muutunud olen käinud jõusaalis1,7aastat ja tõmmban nüüd kuskil
lõuga ilma jõnksuta 25korda ise olen 18a ja kaalun 76kg.
Aga nüüd teemajuurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellisied asju on küll müüa spordipoodides.
Aga soovitan teha siukseid harjutusi nagu
Rowing kangiga
Rowing hantliga (ühe käega)
ning soovitan veel ülaselga ka treenida
Aga mis asi see rowing on veel?
mai 14, 2008 at 6:49 p.l. #154074VDO
Membermai 15, 2008 at 2:54 p.l. #154144empire
MemberUnusta allatõmbed plokil. Tee negatiive (rippest lase end aeglaselt alla), lase tõsta ennast, tee hüppega lõuatõmbeid (tõuka maast jalgadega üles, lase alla). Tee neid PALJU – mitu korda päevas, aga ühel korral ainult üks kerge seeria.Ise liigun praegu ka enda esimese lõuatõmbe suunas:) Ühe käega lõuatõmbe.
Mul ka väike unistus jõuda ühe käega lõuatõmmet teha, kuidas harjutad selleks?
september 28, 2008 at 10:08 e.l. #167240aivo1359
Member16-ne aastaselt tõmbasin lõuga 26 korda jõnksuta ja 41 korda jõnksuga.Siis tegelesin maadlusega.Iga normaalne inimene peaks vähemalt 7 korda lõuga tõmbama.Harjutamiseks on palju variante.Tuleb lihtsalt liigutada ennast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.