Soojenduseks ütlen kohe ära, et olen ka ise logo muutmise vastu. Miks seda teha oleks vaja – arumaisaa. Vana/uus logo on eksisteerinud niikuinii nii vähe aega ja on ilus ning meeldejääv. Eks ma paiskan kah siis paar oma uitmõtet välja.
1) KUI logo muuta, siis tõesti seda ainult teha veebis. Ja mitte päriselt muuta vaid tõesti ‘mängida’ sellega, nagu on teinud/teeb seda GOOGLE – ehk siis kajastada mingit sündmust (EMV’d, suve/sügise algust, jaani, uut aastat vms). Sellist ideed toetaks ehk ka ise.
2) 100% selle vastu, et teha mingi uus värviline käkerdis. Milleks seda vaja? Vana logo töötab ilusti, näeb hea välja, pole liiga kirev (vaid on seff ja seksikas) ning sobib üldse enamalt jaolt nagu rusikas silmaauku. Pole vaja mu meelest ratast hakata leiutama
3) Logo uuendamine tuleks kõne alla vaid juhul, kui ta näeks aegunud välja (arhailine ja möga ning aastast 1700). Antud juhul asi seda nagu minu meelest ei ole. Kui on isu, võiks logo ‘kujunduse’ kui sellise üle vaadata 5-10 aasta pärast. Ise arvan, et isegi siis pole vaja seda teha.
Aga noh, ideed ideedeks. Eks te siis laske oma omadel lennata ja järsku keegi tõesti suudab millegi ilusa ja vaimukaga lagedala tulla.