Lockerz
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Lockerz
- This topic has 52 replies, 26 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2010 at 10:56 e.l. #258804
Snoopie
MemberHiljaks jäin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2010 at 11:05 e.l. #258808siiim-
Memberselline kysimus veel selle kohta ,et seal vasakul ääres mingi 10 accepted friends 10 to go.
et kui ma olen kõik need 20 liiget juurde saanud mis sellest kasu siis on pealeselle ,et saan 40 ptz?
ja kuidas sealt see tellimine välja näeb siis ,et kui panen ylevalt redeem siis saan aint asju vaadata aga kus saaks tellida?..nendel mingi teatud aeg ka ,et tellida ju.
veebruar 27, 2010 at 11:11 e.l. #258812Snoopie
Memberselline kysimus veel selle kohta ,et seal vasakul ääres mingi 10 accepted friends 10 to go.et kui ma olen kõik need 20 liiget juurde saanud mis sellest kasu siis on pealeselle ,et saan 40 ptz?
ja kuidas sealt see tellimine välja näeb siis ,et kui panen ylevalt redeem siis saan aint asju vaadata aga kus saaks tellida?..nendel mingi teatud aeg ka ,et tellida ju.
10 to go on see, et saada Z listi. Siis saad t-särgi omale väidetavalt ja need punktid, ma ei tea kas sa ka mingi lisa ülesandeid saad, et punkte teenida.
nendel tellimistel on jah teatud aeg (eile oli suur jagamine) ja paljud ei saagi midagi tellitud. Aga jutud käivad, et nad teevad hiljem selle tellimise kogu aeg avatuks, aga lihtsalt hinnad 4x kallimaks.
veebruar 27, 2010 at 11:22 e.l. #258818siiim-
Memberaga kui see uus tellimise aeg jälle tuleb siis kuidas ma seda kaupa sealt tellida saan?..sealt samast redeem alt??
tänud (:
veebruar 27, 2010 at 12:44 p.l. #258838Snoopie
Memberaga kui see uus tellimise aeg jälle tuleb siis kuidas ma seda kaupa sealt tellida saan?..sealt samast redeem alt??tänud (:
Jah sealtsamast. Osadel veab ja nad saavad midagi, teistel ei vea ja saavad erroreid/ei lae leht ära. Eks proovi järgi.
veebruar 27, 2010 at 1:22 p.l. #258849jaagok
MemberOh jah teid kergeusklikke. Arvata on, et selliste lehtede pealt ei saa mitte midagi. Samamoodi need teised rahateenimiselehed, kus pidi midagi klikkima vist. Kasutatakse lolle raha teenimise eesmärgil ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Ok uurisin natuke. Mõni üksik on saanud midagi, kuid siiski see tõenäosus on nii pisike, et ei näe küll mõtet tõmmelda.
veebruar 27, 2010 at 1:35 p.l. #258853Snoopie
MemberOh jah teid kergeusklikke. Arvata on, et selliste lehtede pealt ei saa mitte midagi. Samamoodi need teised rahateenimiselehed, kus pidi midagi klikkima vist. Kasutatakse lolle raha teenimise eesmärgil ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
EDIT: Ok uurisin natuke. Mõni üksik on saanud midagi, kuid siiski see tõenäosus on nii pisike, et ei näe küll mõtet tõmmelda.
Lugesid teema läbi? Tubli.
Ma ei tea, kui sul on võimalus saada tasuta ipod selle eest, et sa teed paar klõpsu päevas ja hiljem oled õigel ajal õiges kohas korraks.
Miks ka mitte, kui sul just vanemad/töökoht raha ei pritsi
veebruar 27, 2010 at 2:02 p.l. #258861matti
MemberTehes mitte midagi/äärmiselt vähe, on ka tulemus vastavalt, mitte midagi/äärmiselt vähe. Lihtne füüsikaseadus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mitte keegi ei hakka teile midagi niisama kinkkima, kõige vähem hakkab seda tegema inimene, kes on suutnud üles ehitada sellise ülieduka saidi nagu amazon
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõelge peaga ka natukeEdit: midagi reaalselt väärtuslikku saab sealt ehk üks miljonist, sedagi üksnes selleks, et hoida külastajate voogu kõrgel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.