lockerz
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » lockerz
- This topic has 26 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
sandman1111.
-
AutorPostitused
-
november 9, 2009 at 12:55 p.l. #233350
sandman1111
MemberNo nemad saavad raha müües oma vastuseid.
november 9, 2009 at 1:04 p.l. #233357Bulletproof
MemberNo nemad saavad raha müües oma vastuseid.selge. on seal mingid kindlad tooted, mida on võimalik tasuta saada? oled ise saanud juba midagi?
november 9, 2009 at 1:12 p.l. #233362sandman1111
Memberei ma ei ole ise saanud midagi. Alles alustasin. Seal on suhteliselt palju tooteid. Piisava punktikoguse eest võid saada näiteks burtoni lumelaua, paintballi püssi, mälupulgad, välise kõvaketta, apple läpakaid igasuguseid, fotokaid, kaamera, teleka, isegi roller on olemas, psp, erinevad ipodid, ps3, xbox360, wii jne. Listi tuleb ka uusi asju.
november 9, 2009 at 1:34 p.l. #233363waldof
Membertervist !!
Olen ise seal saidil ka ringi vaadanud ja konks on selles, et neil tuleb kaupa võibolla korra kvartalis(ise pole kordagi näinud, et midagi oleks võimalik tellida) ja kes esimesed on need saavad ma arvan et midagi nii, aga kindel pole ja oma silmaga ka pole näinud et seal oleks kaup olemas kõik asjad on freshly out või siis more soon ! Oman tuttavaid ka kes seal saidil on kasutajaks registreerinud ning täpselt samamoodi pole näinud et keegi oleks midagi tellida saanud !!
Ei tea kas asi on seotud pettusega või lihtsalt pole õigel ajal olnud saidil!
november 9, 2009 at 1:58 p.l. #233369sandman1111
MemberAlles oli psp mida ma sain tellida. Ja kui sa punkte kogud, ega sul siis ei ole ju neid niipalju, et sa koguaeg asju saad tellida. Kui korra kvartalis lükkavad lao täis siis ongi paras aeg midagi sealt saada. Kuigi kuna ma uus ja uurind läbi neti(enda kogemus puudub) ei oska ma päris täpselt öelda kui palju, millal, ja mida sinna juurde pannakse. Ma ise vaatan seda sellisest vaatenurgast, et mul pole midagi kaotada ja kui ühel heal päeval mul on piisavalt palju punkte ja tuleb sinna midagi head, mida ma saan välja ”osta” siis ma olen suht rahul omadega.
november 9, 2009 at 2:08 p.l. #233373Hi
MemberTundub, et iga foorum on täis seda lockerzi jama, mingi kergeusklik spämmib seda igalepoole.
november 9, 2009 at 2:14 p.l. #233376sandman1111
MemberTundub, et iga foorum on täis seda lockerzi jama, mingi kergeusklik spämmib seda igalepoole.kui sa ütled, et on jama, kas sa siis oskad ka öelda miks? Jah enamus foorumid on seda täis, selles on sul õigus, miks see sind peaks segama? Ma vaatan, et paljud vist teavad minust rohkem, kuna nad kirjutavad väga negatiivselt sellest asjast, vb valgustate mind ka?
november 9, 2009 at 2:15 p.l. #233377Sakurai
MemberSüsteem töötab, kui ei taha uskuda siis pohhui. Üks tegijatest on amazoni omanik, ei tea ma arvan küll et usaldusväärne.
november 9, 2009 at 2:46 p.l. #233385Rebane
KeymasterNo kui kindla peale minna, siis ole siin foorumis aktiivne – kogud fitte ja saad ka poest päris kindlasti midagi nende eest osta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2009 at 2:59 p.l. #233395sandman1111
MemberNeid mitte ei sa asjalike postituste eest? Igaljuhul tore teada..
november 10, 2009 at 4:04 p.l. #233616gymer
MemberKutseid saab siit! PS! Soovitatavalt GMAIL või Hotmail aadressid. Hot’i ei puugi kohale tulla.
See teema on liikunud netis juba mõnda aega, YT’is on ohtralt videosid kättesaadud pakkidest, ka Eesti foorumites on lugeda, et asi toimib.
edit: tänan, et teema ümber tõsteti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2009 at 4:15 p.l. #233619sandman1111
Membernjaa järgmine, kes oskab minu teksti kopida. SIIT KUTSED
Pean ikka kordama, et enamusele .ee lõpuga aadressidele ei saa saata kutset. Enamus saadab ikka hot.ee aadresse, need ei kõlba.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.