Loaded Cup 2014 – Ott Kiivikas silver medal!
Avaleht » Forums » International » Võistlused / Events » Loaded Cup 2014 – Ott Kiivikas silver medal!
- This topic has 92 replies, 20 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
AnneP.
-
AutorPostitused
-
aprill 19, 2014 at 10:03 p.l. #364609
Ott Kiivikas
MemberOijah tänud! Sain just lava tagant hotelli 14 tundi kestis päev lava taga. Nüüd mehed, kes küsivad täpsemat ajakava kohalikel võistlustel, siis ärge minu juurde selle jutuga tulge….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hull värk, seda on ennegi olnud, et eelvõistlus ja finaalid samal päeval, kuid see on täpselt sama kui kaks eraldi võistlust teha samal päeval. Hommikul 4 tiiru poose nii ,et vesi lendas, õhtuks uuesti grimm peale uuesti pumpad, kaks tiiru poose, vabakava + posedown põhimõtteliselt uuesti 4 tiiru ja saal on nii palv, nagu saunas seda teeks – uskuge mind, ma ei tea palju laval sooja oli ,kuid lava taga oli uks lahti ja kui seal ees seisid, tundistd kuidas soe õhk nagu saunast õue läheb, meeletu! Väga raske võistlus, kuid arvan ,et päris õnnestunud start, kõva konkurents ja hea oli teada, et ainult absoluudi võitnud mees jäi ettepoole! 2012 kui võitsin selle turniiri ei olnud nii tugevat taset kategoorias, iga aastaga on see turniir tugevamaks muutunud ja sel aastal oli igas katis maailma tasmel vendi, nii sai absoluudis 2 koha Paul Polzek, kes võitis selle turniiri 2012 ja mees on kahel järjestikusel aastal olnud Arnold Amateuri raskekaalu hõbe! Seega superhea start ja sain vormi osas palju positiivset tagasisidet, mis annab kõva motivatsiooni EM -ks teha siiani ehk parim vorm. Tänud kõigile, kes pika päeva kaasa elasid, olen väga tänulik!aprill 19, 2014 at 10:14 p.l. #364613Tim.
MemberVäga kõva vorm ning absoluudi võitja kõrval ei jäänud absoluutselt häbisse. Kõva algus hooajale ja arvestades, et paljud neist EM-il ei osale siis tundub asi väga paljulubav olevat! Tundub, et äripartneri näol, kes sind täna grimmis jne tabasid samuti jackpoti, on piltide põhjal olnud palju võistlusi, kus kogu kompott palju kehvem.
aprill 19, 2014 at 10:38 p.l. #364614Ott Kiivikas
MemberVäga kõva vorm ning absoluudi võitja kõrval ei jäänud absoluutselt häbisse. Kõva algus hooajale ja arvestades, et paljud neist EM-il ei osale siis tundub asi väga paljulubav olevat! Tundub, et äripartneri näol, kes sind täna grimmis jne tabasid samuti jackpoti, on piltide põhjal olnud palju võistlusi, kus kogu kompott palju kehvem.
Tänud jah ma pean tunnistama, et rootslastele olen täna küll kõvasti tänuvõlgne, mees keda ma eile esimest korda kohtasin oli täna koos minuga 14 tundi lava taga ja aitas kogu aeg kui vajasin! Sellised inimesed elavad ilmas ja kui vastad ise samaga aidatakse ka sind – soovitan selle meelde jätta ja kui vähegi saate, siis aidake inimesi kes seda vajavad. Olen ise korduvalt aidanud lava taga grimmida võhivõõraid inimesi, pannes ennast situatsiooni, kus kedagi sul kaasa ei ole ja siis aidatakse sind ennast ka. Lisaks viidi – toodi mind võistluspaika, oodati järgi kui alles pesin, seega järgmine nädal kui Rootsi lähen (nagu selgus hiljem ,sama mees kes mind aitas päev otsa, istub kohtunikuna järgmine nödal mind Rootsi GP hindama….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Tahad või ei kuid elus on huvitavaid kokkulangevusi ja nii nagu sina külale, nii küla sinule…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Homme selgus, et nad autoga sõidavad Kopenhaagenisse ja pakkusid ise, et võivad mind lennujaama ära visata- no mis nii viga reisida, siin oleks ainuüksi takso sõidu peale edasi -tagasi kulunud kahe päeva jooksul 150€….aprill 19, 2014 at 10:47 p.l. #364615Ott Kiivikas
MemberNagu selgus ka, siis absoluudi võitnud mees kaasa ei tee nagu ka paljud teised, kes tegelikult võiksid taseme poolest seal kaasa teha. Kuid seda parem mulle, kuid nagu elu on näidanud, siis ega ka EM -l konkurentidest puudus ei tule.
aprill 19, 2014 at 10:54 p.l. #364616Ott Kiivikas
MemberSellist meest õnnestus ka võita – isegi Miku jalad jäävad siin peeneks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 20, 2014 at 5:33 e.l. #364618Ott Kiivikas
Memberjust nii suur on Green minu kaalu võitja kõrval. Peagi on tunduvalt suurem….
aprill 20, 2014 at 5:36 e.l. #364619Ott Kiivikas
MemberGreene ja Dana Linn Baily poseerimine videosalvestusena : http://clips.team-andro.com/watch/39629d904e4883eabc65/kai-greene-dana-linn-bailey-posing-at-the-2014-loaded-cup-saturday
aprill 20, 2014 at 5:43 e.l. #364622AnneP
MemberOver all comparison video // http://clips.team-andro.com/watch/759bcdd1a4fd491927f6/overall-mens-bodybuilding-loaded-cup-2014
Photos from the finals // http://www.team-andro.com/coppermine/thumbnails.php?album=2150
aprill 20, 2014 at 6:15 e.l. #36462447
MemberSellises kollide kompaniis teisena välja tulla – supertulemus!
aprill 20, 2014 at 6:23 e.l. #364625Arnold
MemberHea algus!
aprill 20, 2014 at 6:40 e.l. #364626Draakon40
MemberRaske, väsitav aga hea võistlus.
Ülekanne oli kah väga hea ja sai võistlust näha.
Ülihea vorm juba:) Õnnitlused!!!
aprill 20, 2014 at 6:49 e.l. #364627AnneP
Memberaprill 20, 2014 at 6:57 e.l. #364631Sarge
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 20, 2014 at 7:00 e.l. #364632Ott Kiivikas
MemberTänud kõigiel ,head soovide eest! Hommikusöök söödud ja asjad pakitud ja hakkan sättima kodupoole! Koju jõuan 17.40 Eesti aja järgi ,seega normaalsel ajal.
aprill 20, 2014 at 7:12 e.l. #364634Akrapovic
MemberÕnnitlused
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.