lisandite tarbimine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » lisandite tarbimine
- This topic has 12 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Leraak.
-
AutorPostitused
-
august 29, 2009 at 12:28 p.l. #18093
Anonüümne
Guestkas on mingit vahet kui tarbida ntx beta-alaniini või kreatiini nii, et paned pulbri lusika peale – paned suhu ja jood vett peale? Või peab ilma tingimata segama seda?
Teise variandina mõtlesin ma seda, et kui panna 5g kread pitsi ja vett peale – see alla neeleta ja hiljem mahla peale juua. On mingit vahet kui sheikerist?
august 29, 2009 at 12:41 p.l. #216232Kristjan-Johannes Konsap
Memberkas on mingit vahet kui tarbida ntx beta-alaniini või kreatiini nii, et paned pulbri lusika peale – paned suhu ja jood vett peale? Või peab ilma tingimata segama seda?Teise variandina mõtlesin ma seda, et kui panna 5g kread pitsi ja vett peale – see alla neeleta ja hiljem mahla peale juua. On mingit vahet kui sheikerist?
Ei tohiks vahet olla, olen isegi pulbreid otse suhu kallanud. Peaasi, et see sulle organismi jõuab ja küll ta juba kõhus ära lahustub, ma pakun.
august 29, 2009 at 2:23 p.l. #216241Händler
MemberEi tohiks vahet olla, olen isegi pulbreid otse suhu kallanud. Peaasi, et see sulle organismi jõuab ja küll ta juba kõhus ära lahustub, ma pakun.Oh jessver, Kirp2. Aga noh jah. Sul võib isegi õigus olla, oled ju siiamaani hinges ning muskel ka nagu enam-vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga vastuseks küsijale. Näiteks rattasõidul manustatavad geelid eeldavad lisavee pealejoomist. Soovitav on geel isegi vees natuke lahustada. Ja kui kõiksugu targad soovitavad kulturistil ka suhtelisel kõvasti vett tarbida (sõltuvalt kaalust 3-4L päevas), siis lihtsam see vesi ju shake`ina manustada. Kas su pulbridoosid pitsi üldse mahuvad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2009 at 2:55 p.l. #216243sass01
MemberOh jessver, Kirp2. Aga noh jah. Sul võib isegi õigus olla, oled ju siiamaani hinges ning muskel ka nagu enam-vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga vastuseks küsijale. Näiteks rattasõidul manustatavad geelid eeldavad lisavee pealejoomist. Soovitav on geel isegi vees natuke lahustada. Ja kui kõiksugu targad soovitavad kulturistil ka suhtelisel kõvasti vett tarbida (sõltuvalt kaalust 3-4L päevas), siis lihtsam see vesi ju shake`ina manustada. Kas su pulbridoosid pitsi üldse mahuvad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BA’d pole tarbind aga kreatiin lahustub vees nagu liiv.
august 29, 2009 at 4:05 p.l. #216250Händler
MemberBA’d pole tarbind aga kreatiin lahustub vees nagu liiv.Seega siis liiva otse kurku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2009 at 5:03 p.l. #216255marko233
Memberise olen ka nii võtnud,et lusikaga kreatiin+alaniin suhu ja siis pudelist vett peale.
august 29, 2009 at 5:43 p.l. #216260tonn999
Memberproovige BCAA5000 ka otse lusikaga suhu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ise võtan küll viinamarjasuhkruga tassi täie vee sees!
august 29, 2009 at 7:03 p.l. #216268Kristjan-Johannes Konsap
Memberproovige BCAA5000 ka otse lusikaga suhu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…ise võtan küll viinamarjasuhkruga tassi täie vee sees!
Eks puhtal kujul aminohapped ole üsnagi rõveda maitsega. Ma tõstan sinu panust, öeldes, et proovige puhast arginiini otse suhu panna. Või kunagi oli selline asi nagu glutamiin peptiit. See on meelde jäänud kui ülim maitsepungade hellitaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas peaks olulisem olema toime ja see on neil täiesti olemas.
august 29, 2009 at 7:04 p.l. #216270Raivo Piiber
MemberEks puhtal kujul aminohapped ole üsnagi rõveda maitsega. Ma tõstan sinu panust, öeldes, et proovige puhast arginiini otse suhu panna. Või kunagi oli selline asi nagu glutamiin peptiit. See on meelde jäänud kui ülim maitsepungade hellitaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas peaks olulisem olema toime ja see on neil täiesti olemas.
No tõeliselt jälk peaks olema Creatyl FX ja seda isegi veega juues
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 29, 2009 at 7:25 p.l. #216273Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo tõeliselt jälk peaks olema Creatyl FX ja seda isegi veega juues
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tarbisin seda vist koos Citrullinega, viimase hapukas maitse ilmselt pehmendas lööki kuna mälestused Creatylist väga hullud ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2009 at 12:15 p.l. #216669masterofceremony
MemberGurmaanitsejatele: Proovige 6-Methyluracil’i lusikaga 1 gr suhu ja siis ükskõik mida peale juues on ca tunnikeseks maitsemeeled halvatud. Samas lahustades ära mahlaga “pitsis” neutraliseerub maitse kuidagi ära.
september 1, 2009 at 2:59 p.l. #216689ants16
MemberNo tõeliselt jälk peaks olema Creatyl FX ja seda isegi veega juues
nõustun. creatyl FX on väga jubeda maitsega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 19, 2009 at 10:43 e.l. #220499Leraak
MemberMaitseasi, ise võtan viinamarjasuhkru ja veega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.