Skip to main content

lisandid, toidukava, kaalu tõstmine.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » lisandid, toidukava, kaalu tõstmine.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    kronik
    Member

Väga kaugele ei jõundnudki lugemisega,kuna alessandro ütles juba iva ära.Kui tegeled kas või pisutki spordiga juba see on tore.Enda puhul olen märganud,et mul ei ole vaja mingit hullu 3;4 päeva kava teha-tunnen end mõnda aega pärast seda täiesti tühjana ja lihased on valusad ja kerge stress tekkib teatud mõttes.Tulemused on märksa paremad,kui sõidan veloga ja teen päeviti või üle ühe trenni nii nagu ise tunnen vajadust olevat.Kogu keha on rõõmsam ja üldpildilt ilusam.

Ei ole kõigi puhul töötavat reeglit,minu kehale meeldib näiteks nii moodi rohkem,tunde järgi ja vabamalt.Kuid muidugi ei saavuta sellega sellist vormi nagu hr. Kiivikal on.

t6stja
    Member

Jee kaal näitas täna 59,7. muidu, keegi teab kust saab vaadata kes on võitnud vasta & võida?

vares3636
    Member

Tahta võib palju ja eesmärke võib igasuguseid püstitada. Aga vahel on hea ka natuke realistlikumalt oma elule mõelda. Kui paljud reaalselt saavad “Kiivikase suguseks”? Üks miljonist? Kui paljud seda tahavad, kui paljudel on selleks võimalusi jne? Võib muidugi elada oma mullis ja unistada sellest, et 3 aasta pärast saad sa Mr. Olympiaks, maailmameistriks jõutõstmises või rammumehes või kelleks iganes. Aga kui spordile pragmaatilisemalt läheneda ja endale aru anda, et sa ei saa mitte kunagi Kiivikas nr2-ks, kas siis tuleb sport maha jätta? Kõik või mitte midagi?

Minu arust on hea juba see, et inimene üleüldse end liigutab ja mingitki sporti teeb. Ei pea tahtma kohe Colemaniks saada.

Eesmärgid peavad olema, ilma nendeta ei jõua kuhugi.

Kas “ennast natukenegi liigutada” ei ole siis eesmärk? Kindlasti peab olema eesmärk Kiivikas #2 -ks saada? Te võite elada oma mullis ja kujutada ennast Mr. Olympiana, aga mina olen enda vastu aus ja annan endale aru, et ma ei saa mitte kunagi maailmameistriks, Mr. Olympiaks jne. Vaatamata sellele käin ma trennis ja mul on olemas oma eesmärgid. Kas ma pean siis spordi maha jätma nüüd?

matti
    Member

Tegelikult võib öelda,et mitte ükski toidulisand ei põhjusta metsikut lihaskasvu kiirenemist.

vares3636
    Member

Kas “ennast natukenegi liigutada” ei ole siis eesmärk? Kindlasti peab olema eesmärk Kiivikas #2 -ks saada? Te võite elada oma mullis ja kujutada ennast Mr. Olympiana, aga mina olen enda vastu aus ja annan endale aru, et ma ei saa mitte kunagi maailmameistriks, Mr. Olympiaks jne. Vaatamata sellele käin ma trennis ja mul on olemas oma eesmärgid. Kas ma pean siis spordi maha jätma nüüd?

Kunagi ei tohi alla anda ja tuleb püüelda parima poole. Endale ette kujutada midagi pole ka mõtet.

Need on minu põhimõtted, sry kui kellegile need ei meeldi.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.