lisandid, toidukava, kaalu tõstmine.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » lisandid, toidukava, kaalu tõstmine.
- This topic has 20 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
vares3636.
-
AutorPostitused
-
september 24, 2008 at 4:30 p.l. #15031
t6stja
Membertere. olen 13 a poiss. kaalun ~57, 58kg ning tahaksin tõsta kaalu. olen 174 pikk, ning enda arust kõhn siiski. toidukava umbkaudselt selline: hommik, puder + 2 võileiba, või 2 muna.. koolilõuna kell 10.45 ning seal söön koolitoitu. peale kooli ~ 2, 3 paiku söön sooja toitu. mingi 6, 7 ajal söön uuesti sooja toitu.. siis kui kell jõub umbes 9 peale, söön uuesti sama toitu, ning ligi pool tundi hiljem 1 jogurti. siinkohal tekib küsimus, et kas asendada jogurt (400g) kohupiimaga (250g)? kui trennipäev, siis söön umbes 6 ajal sooja toitu ning peale trenni uuesti sooja toitu ning hiljem jogurt. tahaks teada, et kas on mõtet hakata tarvitama lisandeid (nt mass2), et massi saada? kas see on tervislik ning ei muutu pärast lisandi kasutamist mingiks suureks ebardiks?
tänud, kes vastab.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2008 at 4:43 p.l. #166818Alexander Andrusenko
ModeratorNjaa. “Soe toit” on muidugi väga konkreetne. Sellest ei saa mitte midagi järeldada. Mikrolaineahjus soojendatud burger oleks ka nagu soe toit..
september 24, 2008 at 6:32 p.l. #166836t6stja
MemberNjaa. “Soe toit” on muidugi väga konkreetne. Sellest ei saa mitte midagi järeldada. Mikrolaineahjus soojendatud burger oleks ka nagu soe toit..Ei see on ikka kala+kartul, kartul+hakkliha jne.. näiteks
september 24, 2008 at 6:46 p.l. #166837vares3636
Membertere. olen 13 a poiss. kaalun ~57, 58kg ning tahaksin tõsta kaalu. olen 174 pikk, ning enda arust kõhn siiski. toidukava umbkaudselt selline: hommik, puder + 2 võileiba, või 2 muna.. koolilõuna kell 10.45 ning seal söön koolitoitu. peale kooli ~ 2, 3 paiku söön sooja toitu. mingi 6, 7 ajal söön uuesti sooja toitu.. siis kui kell jõub umbes 9 peale, söön uuesti sama toitu, ning ligi pool tundi hiljem 1 jogurti. siinkohal tekib küsimus, et kas asendada jogurt (400g) kohupiimaga (250g)? kui trennipäev, siis söön umbes 6 ajal sooja toitu ning peale trenni uuesti sooja toitu ning hiljem jogurt. tahaks teada, et kas on mõtet hakata tarvitama lisandeid (nt mass2), et massi saada? kas see on tervislik ning ei muutu pärast lisandi kasutamist mingiks suureks ebardiks?tänud, kes vastab.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes suureks ebardiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa nii noor et ei oska öelda aga väike lisavalk ei tee halba ma arvan.
september 24, 2008 at 6:50 p.l. #166839t6stja
MemberMis mõttes suureks ebardiks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sa nii noor et ei oska öelda aga väike lisavalk ei tee halba ma arvan.
Keha areneb suuremaks ning luud ei jõua järgi. kardan seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 24, 2008 at 6:52 p.l. #166842vares3636
MemberKeha areneb suuremaks ning luud ei jõua järgi. kardan seda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea ei usu et selline asi võib juhtuda, oleneb kes on sinu jaoks suur ebard. Kui Kiivika sugune olla ei taha siis pole minu arvates mõtet üldse jõukat teha.
See on minu arvamus.
september 24, 2008 at 8:34 p.l. #166857Alexander Andrusenko
ModeratorEi tea ei usu et selline asi võib juhtuda, oleneb kes on sinu jaoks suur ebard. Kui Kiivika sugune olla ei taha siis pole minu arvates mõtet üldse jõukat teha.See on minu arvamus.
Tahta võib palju ja eesmärke võib igasuguseid püstitada. Aga vahel on hea ka natuke realistlikumalt oma elule mõelda. Kui paljud reaalselt saavad “Kiivikase suguseks”? Üks miljonist? Kui paljud seda tahavad, kui paljudel on selleks võimalusi jne? Võib muidugi elada oma mullis ja unistada sellest, et 3 aasta pärast saad sa Mr. Olympiaks, maailmameistriks jõutõstmises või rammumehes või kelleks iganes. Aga kui spordile pragmaatilisemalt läheneda ja endale aru anda, et sa ei saa mitte kunagi Kiivikas nr2-ks, kas siis tuleb sport maha jätta? Kõik või mitte midagi?
Minu arust on hea juba see, et inimene üleüldse end liigutab ja mingitki sporti teeb. Ei pea tahtma kohe Colemaniks saada.
september 25, 2008 at 10:14 e.l. #166915Samakamees
MemberMingid uuringud alles siin näitasid, et kehal on tegelikult kama kaks, kas on soe või külm toit. Seega soe toit pole üldsegi määrav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kurat soe toit on ikka maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poiss sa sööd minu arust päris ohtralt , massi peaks nagu tulema ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ebardi kohta ma ei oska öelda … Paksuks ebardiks võib meist igaüks muutuda , lihastes ebardiks on juba veidike harvem juhus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2008 at 10:29 e.l. #166918daemonium
MemberAga kurat soe toit on ikka maitsvam
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teaduslikkude uuringutega on kindlaks tehtud,et soe toit on soojem kui külm toit,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 25, 2008 at 10:34 e.l. #166919miis
MemberKle Vares3636! Enamus ei tee sporti sellepärast, et Oti moodi olla või naistel sarnaneda siin foorumis näidatud nais-meestega. Enamusel on jõusaal treeninguvahendiks, et oma harrastataval alal paremaid tulemusi saavutada või tavainimesel lihtsalt heas vormis ja toonuses püsida. Pealegi on see igasuguste lisandite ja purakat-andvate ainete tarvitamine oma organismi ja keha vägistamine, mis hiljem võib kätte maksta. Oma 35-aastase jõusaaliskäimise jooksul on igasugust näha olnud.
september 25, 2008 at 10:44 e.l. #166923AlanBStard
ModeratorPealegi on see igasuguste lisandite ja purakat-andvate ainete tarvitamine oma organismi ja keha vägistamine, mis hiljem võib kätte maksta.Amfetamiin ei ole lisand, kui sa seda mõtlesid
september 25, 2008 at 12:44 p.l. #166936t6stja
MemberEih, ma ei mõtle ebardi all lihamäge.. mõtlen seda, et keha võib minna proportsioonidest välja, kui ma lisandeid hakkan tarvitama.
september 25, 2008 at 1:37 p.l. #166948AlanBStard
Moderatormõtlen seda, et keha võib minna proportsioonidest välja, kui ma lisandeid hakkan tarvitama.
september 25, 2008 at 1:49 p.l. #166957miis
MemberAmfetamiin ei ole lisand, kui sa seda mõtlesid
september 25, 2008 at 2:18 p.l. #166962AlanBStard
ModeratorMõeldud sai ikka kogu seda kupatust(üks tuntud tegija mainis, et kasutab mingi 17-t asja) , mida treenijad sisse kühveldavad. Kasvõi selle 13-aastase Tõstja poolt küsitud massikasvataja, mida nii noorelt küll ei maksaks kasutama hakata. Tehku trenni ja toitugu normaalselt – kui tuleb, siis tuleb ja kui ei, siis ei.Amfetamiin on keha ja organismi vägistamine. Enamiku muude kohta ma nii ei ütleks, paljud ikka just toetavad organismi. Massilisaja koormab põhiliselt rahakotti. Insuliinisüsteemi koormab ka aga kui muul ajal seda mitte koormata siis pole lahti midagi, jõutreening jälle parandab insuliinitundlikkust.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.