Lisandid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » Lisandid
- This topic has 23 replies, 19 voices, and was last updated 15 years, 6 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2010 at 4:24 p.l. #257179
Larry
Membermul pole küll konkreetsel aknega kokkupuuteid olnud (ptui ptui ptui) – aga kui mõni yksik vinn või punn seljale tekib siis seda raudselt massi perioodil, kui süsikutega kokku ei hoita.
veebruar 18, 2010 at 4:42 p.l. #257184Lightheaded
Memberhttp://www.natural-acne-solution.com/acne-…bohydrates.html
Lühidalt öeldes, seletatakse siin lahti miks on akne ja süsivesikute seos müüt. Valgu kohta sellised tõesed faktid puuduvad.
juuli 15, 2010 at 3:51 p.l. #270974kkrister
MemberKasutasin samuti whey gold standardit, kahel päeval peale trenni jõin ühe sheigi ja järgmisel päeval tekkisid õlgadele ja seljale palju punnikesi. küsimus selline, et kui ma nüüd enam ei kasuta seda toodet, kas siis tõmbuvad punnid ise tagasi, ehk on see siis ajutine nähtus ainult ?
juuli 15, 2010 at 4:58 p.l. #270978wola
MemberKasutasin samuti whey gold standardit, kahel päeval peale trenni jõin ühe sheigi ja järgmisel päeval tekkisid õlgadele ja seljale palju punnikesi. küsimus selline, et kui ma nüüd enam ei kasuta seda toodet, kas siis tõmbuvad punnid ise tagasi, ehk on see siis ajutine nähtus ainult ?Ei tõmbu. Need ei tõmbu isegi tagasi siis, kui hauas oled. Pm on nii, et kui keha on juba täiesti ära lagunenud, siis punnid on ikka alles. Lahe. Mõtle enne, kui midagi ütled või küsid.
juuli 15, 2010 at 8:36 p.l. #270998tomster
MemberEi tõmbu. Need ei tõmbu isegi tagasi siis, kui hauas oled. Pm on nii, et kui keha on juba täiesti ära lagunenud, siis punnid on ikka alles. Lahe. Mõtle enne, kui midagi ütled või küsid.Mis toimub? Rohkem tolerantsust paluks kaasfoorumlaste suhtes. Tuletan meelde, et pole olemas lolle küsimusi, on vaid lollid vastused. Akne on nii mõnegi jaoks (eriti murdeeas) delikaatne probleem ja paluks sellesse teemasse delikaatselt ka suhtuda.
juuli 16, 2010 at 6:52 e.l. #271034Ott Kiivikas
MemberKasutasin samuti whey gold standardit, kahel päeval peale trenni jõin ühe sheigi ja järgmisel päeval tekkisid õlgadele ja seljale palju punnikesi. küsimus selline, et kui ma nüüd enam ei kasuta seda toodet, kas siis tõmbuvad punnid ise tagasi, ehk on see siis ajutine nähtus ainult ?Need lähevad tagasi kui lõpetad toote tarbimise – ju see toode sulle ei sobinud.
juuli 16, 2010 at 11:25 e.l. #271063AlanBStard
Moderatorhttp://www.natural-acne-solution.com/acne-…bohydrates.htmlLühidalt öeldes, seletatakse siin lahti miks on akne ja süsivesikute seos müüt. Valgu kohta sellised tõesed faktid puuduvad.
Tegelikult ta seda ei ütle, või ütleb ainult eeldusel et “I mean carbohydrates in whole foods and in their natural state“.
Pealegi paistab seal omajagu vigu olevat.
juuli 16, 2010 at 3:02 p.l. #271084wola
MemberMis toimub? Rohkem tolerantsust paluks kaasfoorumlaste suhtes. Tuletan meelde, et pole olemas lolle küsimusi, on vaid lollid vastused. Akne on nii mõnegi jaoks (eriti murdeeas) delikaatne probleem ja paluks sellesse teemasse delikaatselt ka suhtuda.Ole nüüd normaalne. Kui inimene küsib nii tobedat asja, siis tuleb samaga vastata. Ma ei kujutaks ette ka, et ma peaks üldse midagi sellist küsima. Mis sa arvad tõesti, et maailma üks enim müüdumaid proteiine oleks veel endiselt müügis, kui see tekitaks kõikdel tarbijatel eluaegseid “kahjustusi”?
juuli 17, 2010 at 8:05 e.l. #271117Ott Kiivikas
MemberOle nüüd normaalne. Kui inimene küsib nii tobedat asja, siis tuleb samaga vastata. Ma ei kujutaks ette ka, et ma peaks üldse midagi sellist küsima. Mis sa arvad tõesti, et maailma üks enim müüdumaid proteiine oleks veel endiselt müügis, kui see tekitaks kõikdel tarbijatel eluaegseid “kahjustusi”?Enim müüdud ei tähenda veel seda, et ta ei võiks kutsuda osades inimestes esile reaktsiooni akne näol. Selge on see, et kui puuduvad sellealased teadmised ja ka pikem kasutamiskogemus, siis inimene ehmatab ära. Paluks ja rohkem tolerantsust kaaskodanike suhtes – teine päev võime olla mõnes muus olukorras ise hädas ja vajame kellegi abi….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.