Lisandid
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Verivorst.
-
AutorPostitused
-
aprill 20, 2008 at 11:52 p.l. #13364
Verivorst
MemberTahaks natue nõud saada toidulisandite suhtes. Olen siin artikleid ja postitusi lugenud aga, olen endiselt nautke segaduses.
Kõigepealt minust. Olen 19 aastane ja olen just jõusaalis käima hakkanud. Muidu olen elu aeg sporti teinud ja viimase aasta kodus treeninud. Kaalun 64 kilo, pikkust 182 rasvaprotsent on 7 ning rinnalt tõukan 70 kilo. Eesmärgiks on just massi lisamine ja lihaste kasvatamine.
Olen aru saanud et, tõhus oleks tarbida kreatiini koos süsivesikute ja proteiiniga. Nii 30g proteiini iga annuse kreatiiniga. Kreatiini 2 x 5g treeningupäevadel ja 1 x 5g tavapäevadel. Siis olen veel lugenud et, pärast trenni on vaja kiiresti imenduvat valku aga muidu öösel aeglast. Kust või kuidas ma seda aeglast saan? Võibolla on see loll küsimus aga, mis see glükoos täpselt on ja kust seda saab? Mille peale peaks veel mõtlema? Sammuti, milliseid/milliste firmade tooteid peaks tarbima, poodies on neid kole palju? Millega lisandeid segada? Kas põhimõtteliselt võib kreatiini koos proteiini ja kogu moosiga piima käärata ja siis ära juua? Ja millal täpselt on parim sheike tarbida?
aprill 21, 2008 at 12:25 e.l. #151209Toivo295
MemberTahaks natue nõud saada toidulisandite suhtes. Olen siin artikleid ja postitusi lugenud aga, olen endiselt nautke segaduses.Kõigepealt minust. Olen 19 aastane ja olen just jõusaalis käima hakkanud. Muidu olen elu aeg sporti teinud ja viimase aasta kodus treeninud. Kaalun 64 kilo, pikkust 182 rasvaprotsent on 7 ning rinnalt tõukan 70 kilo. Eesmärgiks on just massi lisamine ja lihaste kasvatamine.
Olen aru saanud et, tõhus oleks tarbida kreatiini koos süsivesikute ja proteiiniga. Nii 30g proteiini iga annuse kreatiiniga. Kreatiini 2 x 5g treeningupäevadel ja 1 x 5g tavapäevadel. Siis olen veel lugenud et, pärast trenni on vaja kiiresti imenduvat valku aga muidu öösel aeglast. Kust või kuidas ma seda aeglast saan? Võibolla on see loll küsimus aga, mis see glükoos täpselt on ja kust seda saab? Mille peale peaks veel mõtlema? Sammuti, milliseid/milliste firmade tooteid peaks tarbima, poodies on neid kole palju? Millega lisandeid segada? Kas põhimõtteliselt võib kreatiini koos proteiini ja kogu moosiga piima käärata ja siis ära juua? Ja millal täpselt on parim sheike tarbida?
Aeglasti imenduv valk on piima kaseiin või soijavalk.
Glükoos on viinamarjasuhkur. Poes leidub seda näiteks Trauben Zuckeri nime all.
Toitumise peale on vaja mõelda. Korralik toitumis- ja treeningkava on lihase kasvatamise aluseks.
http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Eks neid firmasi ole jah palju, ise eelistan Fasti tooteid.
Lisandeid on kõige parem segada sheikeris.
Võid küll kogu kupatuse kokku lükata, kuid parem oleks kõigepealt juua proteiin koos süsivesikutega ja pool tundi hiljem võtad kreatiini.
Sheiki võtad peale trenni. Sheik võiks sisaldad 1 osa proteiini ja 2 osa süsivesikuid, ehk seda samust glükoosi.
aprill 21, 2008 at 5:04 e.l. #151217ristokru
MemberTahaks natue nõud saada toidulisandite suhtes. Olen siin artikleid ja postitusi lugenud aga, olen endiselt nautke segaduses.Kõigepealt minust. Olen 19 aastane ja olen just jõusaalis käima hakkanud. Muidu olen elu aeg sporti teinud ja viimase aasta kodus treeninud. Kaalun 64 kilo, pikkust 182 rasvaprotsent on 7 ning rinnalt tõukan 70 kilo. Eesmärgiks on just massi lisamine ja lihaste kasvatamine.
Jäta see kreatiin küll välja! Vähemalt algul.Algul lihas kasvab ka selleta hästi ja hiljem siis hea seda võtta alles!!
aprill 21, 2008 at 10:40 e.l. #151237Verivorst
MemberJäta see kreatiin küll välja! Vähemalt algul.Algul lihas kasvab ka selleta hästi ja hiljem siis hea seda võtta alles!!Jah, ma olen küll lugenud et, peaks ootama enne. Aga ma olen korralikult üks jagu kodus treeninud, seal on mul lai valik hantleid ja paar spetsiifilist pinki. Aga noh kui peaks veel ootama siis ok.
Toitumine peaks minul korras oleama. Söön juba pikemat aega nii 5-6 korda päevas korralikut tasakaalustatud toitu.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.