Skip to main content

Lisa küs HERC (1100g) – Koelbel kohta

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Lisa küs HERC (1100g) – Koelbel kohta

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    Oleg109
    Member

Kas ma pean oma toitumisrutiini muutma kui ma hakkan rasvapõletajat kasut kuid kui sellel rasvapõletajal on kirjas ka see et ta kasvatab rasvavaba lihasmassi.?

Praegune toitumine on siis sihuke:Hommikul praetud mina väheses õlis koos võilebadega ja teega;Päeval enne trenni proteiini jook;peale trenni proteiini jook ja siis 1h peale seda praad koos lihaga ja salatitega;Õhtul siis midagi kergemat mingeid kellokseid kohupiima ja kohukesi. Milline võiks olla nyyd siis see toitumine just siis kui ma kasutan sihukese nim rasvapõletajat nagu HERC (1100g) – Koelbel???

hugo boss
    Member

ma arvan et sa ei tunne absoluutselt mingit vahet vähemalt rasvapõletuse osas.lugedes aineid mida toode sisaldab siis nagu plegi seal midagi ju. aga toitumine ma küll õhtul kelloksit ei sööks. äkki öösel ei tarbi ära ja läheb rasvaks or something.

Raivo Piiber
    Member

midagi kergemat – kohukesi ja Kellogsit?naljamees, need ju puhas rasv ja süsivesikud.kohukesed unusta üldse ära, kui sul pole just ainevahetus nagu pardil ning kui helbeid sööd, siis ainukesed on nime all Fitness ning ka neid söö hommikupoole ja mitte hiljem kui lõuna ajal, sealt alates katsu juba süsivesikute hulka toidus vähendama hakata (v.a. trennijärgne sheik).

Ott Kiivikas
    Member

Ega jah sul on toitumine täiesti paigast ära ja Herc ei ole mingi rasvapõletaja vaid toidulisand mida võib käsitleda dieettoiduna, nagu ka paljusid muid toidulisandeid. Sul oleks vaja personaalset abi, paistab et omapeaga sa hakkama ei saa.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.