Linnugripi tundemärgid
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Linnugripi tundemärgid
- This topic has 31 replies, 18 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
bacardi.
-
AutorPostitused
-
märts 17, 2006 at 9:56 p.l. #76076
bohemianrhapsody
Memberaga kui tööl ei käi siis ei saa linnugrippi?Saad küll kui sa kodus väga palju muned
märts 17, 2006 at 10:07 p.l. #76080joker
Memberbacardi …. koomikud elust enesest … nende vasatu ei saa miski
märts 17, 2006 at 10:36 p.l. #76083bacardi
Memberei näe teid erilisi koomikuid siin küll ausalt öeldes:)
ise väga naljaarmastaja, aga naljadel võiks vahel ka piirid olla;)
kui keegi ütleb et ma tõsine inimene olen, siis palun väga.Igal ühel oma arvamus:)
märts 17, 2006 at 11:09 p.l. #76085Vägivaldur
MemberKas sa ei mõtle mis tunne on inimesel kes on linnugripis ja loeb seda?Ma arvan, et üsna segane tunne, kuna ta ei oska eesti keelt…
märts 18, 2006 at 6:44 e.l. #76090Andreaz
Memberhea nali küll. aga mis see linnugripp meid inimesi ikka puudutab, enamik meist pole ka linnukasvatajad. seega täiza pinda käib et sellest nii palju räägitakse. kauge võõras teema. kuskil kaugel afrikas või mai tea kus pärapõrgus mini lind on aige ja inimesed paanikas. mai tea mind üldse ei koti.neid kotib kel omal isiklikke muresid pole
märts 18, 2006 at 8:15 e.l. #76096alz1
Memberhea nali küll. aga mis see linnugripp meid inimesi ikka puudutab, enamik meist pole ka linnukasvatajad. seega täiza pinda käib et sellest nii palju räägitakse. kauge võõras teema. kuskil kaugel afrikas või mai tea kus pärapõrgus mini lind on aige ja inimesed paanikas. mai tea mind üldse ei koti.neid kotib kel omal isiklikke muresid polekauge võõras mure???
mõne kuu pärast on ka eestis linnugrippi haigestunud linnud
märts 18, 2006 at 8:20 e.l. #76097MuskulaarKobras
Memberhea nali küll. aga mis see linnugripp meid inimesi ikka puudutab, enamik meist pole ka linnukasvatajad. seega täiza pinda käib et sellest nii palju räägitakse. kauge võõras teema. kuskil kaugel afrikas või mai tea kus pärapõrgus mini lind on aige ja inimesed paanikas. mai tea mind üldse ei koti.neid kotib kel omal isiklikke muresid polekauge võõras mure???
märts 18, 2006 at 8:35 e.l. #76098TANK
MemberMidagi sellist?
märts 18, 2006 at 9:02 e.l. #76101Vahue
MemberNaiivsed olete, kes te peate seda tühiasjaks.
märts 18, 2006 at 9:08 e.l. #76102Kurupt
MemberMinuarust olete nagu eestlased ikka, mõnitage mõnitage, peaasi et endal siis hea on.Aitaks teisi kes linnugripis on, ei kus sa siis sellega, parem mõnitan, lahe ju, teistel ka nalja kui palju ja tore.
Rebane on ise rebasegripis, ja jookseb mööda metsasi emastel rebastel järel äkki?
kle see vend kes linnugripis on seda siin enam ei loe. see on kilekoti sees ärapakituna juba riigist välja saadetud;)
märts 18, 2006 at 9:14 e.l. #76108Andreaz
märts 18, 2006 at 9:28 e.l. #76116Andreaz
MemberMidagi sellist?VENDV- LINDUDE SÕBER
Kiri emale.
Armas ema!
Saadan sulle järjekordse kirja sellest hirmsast kitsefarmist, kuhu sa mind kergeusklikult suveks sulaseks saatsid. Ma ei tea, kas eelmise kirja said kätte või ei, aga minu elu on siin hirmsas kitsefarmis(loe põrgus) muutunud järjest hullemaks. Kuri peremees ähvardas minu mündikogu metalli kokkuostus maha müüa ning jõusaalist võin ainult unistada! Peremees ütleb, et parim trenn on töö ja kõige paremini toidab armastus isamaa vastu. Vaba aega on väga vähe ja kui orjatööl peaks paus olema, siis käin tiigi ääres oma sulelisi sõprasid söötmas. Linnud on minu sõbrad. Teinekord räägin nendele oma põgenemisplaanidest ja nad nagu mõistaksid mind!
Emakene! Päästa mind siit koledast kohast minema ja ma luban sulle, et hakkan koolis hästi õppima ning käin regulaarselt koeraga jalutamas! EESTI VABAKS!
sinu poeg Imre
mis nali see siis on? ei saa olla!? see küll normaalne jutt pole!
märts 18, 2006 at 9:30 e.l. #76117Vahue
MemberVend Vähil on peas linnugrippp, et sellist juttu ajab.
märts 18, 2006 at 9:37 e.l. #76119stainless
Memberhttp://img229.imageshack.us/my.php?image=linnugripp4bm.jpg
märts 18, 2006 at 9:41 e.l. #76120Proteiin
MemberNaiivsed olete, kes te peate seda tühiasjaks.Õige,mina olen küll mures ja loodan et gripp Eestisse ei jõuaks!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.