Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
- This topic has 219 replies, 102 voices, and was last updated 7 years, 7 months tagasi by
kivo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 18, 2010 at 10:44 e.l. #257044
Anonüümne
GuestOlen ise ka olnud põlvedega hädas ja liigesetoitusid pea järjepidevalt kasutanud. Alustasin Bio-Glucosamine tabletidega (Katrin Karisma reklaamib neid teles), aga erilist mõju nad mulle ei avaldanud. Hiljem kuulsin, et ühest päevas ei aita ja vaja rohkelt ka vett juua, mis mul reeglina ei õnnestu. Siis ostsin Arthrostoppi ja minu arust oli see eelnevast parem – paki peal koguni kirjas, et need toimivad nii hästi, et võib pärast kuuri mitu kuud vahet pidada. Nii ka tegin ja kaebusi ei olnud. Kasutasin ka Pilatese treeneri soovitusel juurde seleeni, ta mainis seda korduvalt ja nii sai selline valik tehtud.
Vahepeal tarbisin ka Viru keskusest Apothekast ostetud mingi koorikloomade (vist) ja kalaõlidega toote (päevane annus 3 kapsilt) – nime kahjuks ei mäleta, aga minu arust on see seal siiamaani müügil (hinnast üle poole all- u 150 krooni kanti – ühe kuu annus).
Hetkel tarbin EFA omegat (ehk siis kalaõli – ka treeneri soovitusel) ja Arthrobalance’i ja ei kurda (koormust on ka piisavalt).
veebruar 18, 2010 at 11:00 e.l. #257049Samakamees
Memberolen ka plaaninud osta midagi liigestele, kuid ei tea kas mõikavad
veebruar 18, 2010 at 11:02 e.l. #257051Jarmo Oberst
Memberolen ka plaaninud osta midagi liigestele, kuid ei tea kas mõikavadGlükosamiin pole eriti kallis, et mitte katsetada kas toimib või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 11:08 e.l. #257053rinaldo
MemberSeda olen tarvitanud, kuid vist liiga lühikest aega, et kasu saada. Õlavalu kestis edasi. Mis aga aitas oli surumistehnikate parandamine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 11:12 e.l. #257055Alexander Andrusenko
ModeratorJa unustasin mainida – selleks, et mõju oleks tuntav, olen võtnud 2-3 tabletti päevas neid preparaate. 1tbl päevas ei ole mõjunud.
veebruar 18, 2010 at 1:07 p.l. #257097Ott Kiivikas
MemberVarasemas eas kasutasin järjepidevalt Portein No1 -see aitas ka. Viimasel ajal olen kasutanud FASTI Joint+ (mulle mõjub see paremini kui eraldi glükosamiin ja kondroitiinsulfaat)
veebruar 18, 2010 at 1:26 p.l. #257104gmaster
MemberVahepeal tarvisin pidevalt artrostop kreemi ja tablasid, samal ajal ka kalaõli või linaseemneõli ja justkui aitas küll.
veebruar 18, 2010 at 1:34 p.l. #257107ROtter
MemberMina kasutan seda toodet:
veebruar 18, 2010 at 1:55 p.l. #257113Lightheaded
MemberSoetasin omale bioglükosamiini, eks vaatab kas mõjub või mitte. Võtan lisaks veel kalaõli ning tulemusi nähes (või mitte nähes) annan ka siia teemasse teada.
veebruar 18, 2010 at 2:10 p.l. #257122gmaster
MemberJa mina pigem soovitan mingit ravivõimlemist. Enne on sellest kasu, kui mingitest apteegipudidest.
Proovi saada taastusraviarsti jutule. Kui hästi läheb, määrab võimlemise vms.
Ise käin ka just ja vahe on tunda küll.
Senikaua proovi väga korralikku soojendust teha nendele probleemsetele piirkondadele. Soovitatavalt mitu korda päevas. Parandab vereringet selles piirkonnas, mis kiirendab taastumist.
aa, käid ravivõimlemises:) Väga hea. Proovi seda punast hobusepalsamit ka. See soojendab ja parandab vereringet.
veebruar 18, 2010 at 2:12 p.l. #257123Alexander Andrusenko
ModeratorMina kasutan seda toodet:Kas seda Eestis ka müüakse?
veebruar 18, 2010 at 2:17 p.l. #257131Lightheaded
MemberJa mina pigem soovitan mingit ravivõimlemist. Enne on sellest kasu, kui mingitest apteegipudidest.Proovi saada taastusraviarsti jutule. Kui hästi läheb, määrab võimlemise vms.
Ise käin ka just ja vahe on tunda küll.
Senikaua proovi väga korralikku soojendust teha nendele probleemsetele piirkondadele. Soovitatavalt mitu korda päevas. Parandab vereringet selles piirkonnas, mis kiirendab taastumist.
aa, käid ravivõimlemises:) Väga hea. Proovi seda punast hobusepalsamit ka. See soojendab ja parandab vereringet.
Kaks ravivõimlemist on määratud. Ei tea kas neist piisab, aga õnneks pole nad tasulised ja äkki saab juurde küsida. Kolm korda olen ka ultraheliravis käinud ja homme seisab ees võimlemine.
Hobusepalsamit määrin enne trenni ja ööseks peale. Viimati peale trenni sauna minnes imestasin, miks õlgadel nii jube kuum on. Siis tuli meelde, et olin seda peale määrinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks küsimus veel, et mulle osteti nood glükosamiinitabletid kuskilt soodukaga ära. Telefoni teel öeldi, et need apteekrite sõnul pidi see kõige parem olema, kuna seal on 100% bioklükosamiini, teistel aga 50-50 mingi teise ainega. Kui nüüd seal kondroitiinsulfaati sees pole, siis tasub seda eraldi võtta? Taastumiseks tundub ideaalne aine olevat.
Studies with animals have shown that chondroitin may help in the healing of bone. Chondroitin Sulphate has also been shown, in numerous trials to relieve symptoms and possibly slow the progression of osteoarthritis or even reverse it.veebruar 18, 2010 at 2:24 p.l. #257132ROtter
MemberKas seda Eestis ka müüakse?Jah, hästivarustatud apteekides peaks olema müügil.
Ise kasutan ja väga rahul.
veebruar 21, 2010 at 3:12 p.l. #258036gmaster
MemberKaks ravivõimlemist on määratud. Ei tea kas neist piisab, aga õnneks pole nad tasulised ja äkki saab juurde küsida. Kolm korda olen ka ultraheliravis käinud ja homme seisab ees võimlemine.Hobusepalsamit määrin enne trenni ja ööseks peale. Viimati peale trenni sauna minnes imestasin, miks õlgadel nii jube kuum on. Siis tuli meelde, et olin seda peale määrinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks küsimus veel, et mulle osteti nood glükosamiinitabletid kuskilt soodukaga ära. Telefoni teel öeldi, et need apteekrite sõnul pidi see kõige parem olema, kuna seal on 100% bioklükosamiini, teistel aga 50-50 mingi teise ainega. Kui nüüd seal kondroitiinsulfaati sees pole, siis tasub seda eraldi võtta? Taastumiseks tundub ideaalne aine olevat.
Olen aru saanud et just parem kui on kondroitiini ka. Sest ega tegelt ei teata mis neist mida päris täpselt teeb. MSM ei tee ka halba.
veebruar 22, 2010 at 8:13 e.l. #258235maddox
MemberEndalgi olnud arvatavasti tänu mandlitele liigeste probleeme ülearu ja aidanud siinkohal nii glükosaamiin+kondroitiinsulfaat ja omega 3, hakanud mõjuma nii n2dalap2rast umbes ja kui v6tmise l6petad ja liigestele koormus taha tuleb sis j2lle vana jama , nõiaring.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.