Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
- This topic has 219 replies, 102 voices, and was last updated 7 years, 7 months tagasi by
kivo.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2009 at 12:00 p.l. #245606
gmaster
MemberSelline on üks korralik liigesetoetaja komplekt : Jointment Sport
Kõige tähtsamad siit Glucosamine, Chondroitin Sulfate ja Methylsulfonylmethane (MSM) (kui võimalik, osta toode, kus need 3 sees)
Muud vitamiinid pole nii tähtsad kui need ained.
veebruar 9, 2010 at 6:14 p.l. #255230Amarillo
Memberkasutusjuhendis kirjas et 1tbl päevas, aga võib 3tbl ka võtta ve?, sest võrreldes teiste samalaadsetega on seal päris vähe seda glükosamiini, on ka effectiivsem??
tänud
veebruar 10, 2010 at 12:10 p.l. #255331xerox
MemberKui ma õlavigastusest taastusin võtsin 2tk päevas, nüüd korras enam vähem ja võtan 1tbl päevas. Niimoodi soovitas apteeker.
veebruar 10, 2010 at 12:16 p.l. #255333Djud
Memberolen võtnud aastaid ja noh,ega erilist vahet pole ma tundnud kasutamisest või mittekasutamisest aga viimasel ajal olen võtnud 2tabletti päevas ja tegelt on isegi põlv olnud enamvähem hea.
veebruar 15, 2010 at 3:13 e.l. #256236AlanBStard
ModeratorSelleks et tunda oleks, on mitu grammi vaja.
veebruar 15, 2010 at 5:05 e.l. #256239jorsik
MemberPerearst ütles, et n.ö. liigeste hoolduseks käib see 500mg annus päevas küll, kui on vaja vigastusest taastuda, siis oleks vaja rohkem ja kirjutas Arthryl pulbri välja, mis sisaldab 1,2g glükoosamiini. Niiet võib rohkem võtta küll.
veebruar 15, 2010 at 5:50 e.l. #256241AlanBStard
Moderator“A typical dosage of glucosamine salt is 1,500 mg per day”, viki.
Is pole ma muidu mingit efekti täheldanud, aga kui 100 g purgi ostsin ja iga päev lusikaga võtsin, siis oli efekt tunda küll.
veebruar 17, 2010 at 4:45 p.l. #256841Lightheaded
MemberTunnen trennides, et jõupotentsiaali maksimaalset kasutamist pärsivad justnimelt liigesed. Lihased on arenenud arvatavasti kiiremini kui liigesed ning nüüd on viimased tunda hakanud andma. Paar kuud tagasi ütles parem õlg lõplikult üles, nii et surumist ja teatud harjutusi ei saa näiteks üldse teha. Täna trennis tundsin ka põlvedel liigset koormust ning ka vasak õlg hakkab tunda andma. Siinkohal ootaksin teilt kogemusi, mida võiks apteegist või poest soetada ning sisse kühveldada, et taolisi probleeme leevendada? Ise kaalun bioglükosamiini ostu, kuid enne tahaks teiste vigade/õnnestumise pealt veidi õppida.
Lisaksin veel, et hetkel käin ortopeedi ja füsioterapeudi soovitusel ultraheliravil ning ees seisam ka kaks võimlemise tundi. Ortopeed tundus kuidagi kidakeelne selle teema kohalt. Järgmine kord küsin kindlasi üle, kuid sooviks ikkagi teiste arvamusi teada.
veebruar 17, 2010 at 4:50 p.l. #256845Djud
MemberBioglükosamiin on kõige kindlam sellessuhtes,et see minuteada kõige lihtsam ja esmane,mida arstid soovitavad liigestevalude korral..Kui see ei aita,siis tuleks võtta kangemat kraami..ja trennisiseselt võtta väiksemad raskused,pikemad seeriad ja kasutada ära ka harjutuses negatiivset faasi(kangi rahulikult rinnale lastes rinnalt surumisel näiteks).See viimane oli selline tuntud tõde,sest noh,kes tahaks neid raskusi ikka alla lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2010 at 5:06 p.l. #256853Aken
MemberArthostopi ja bioglükosamiini proovind, mingit mõju ei ole tundnud. A mul päris sellist probleemi ka ei olnud, ainult põlv ragises väga väga valjult teatud asendis ning see ära ei kadunud.
veebruar 17, 2010 at 7:56 p.l. #256908Fitnesspurk
MemberPõlved on sellised kahtlased, ragisevad ka kükkimise ajal. Vahel on ka vasak natuke valus kükkamise ajal üles lükkamisel.
veebruar 17, 2010 at 9:01 p.l. #256922Alexander Andrusenko
ModeratorOlen kasutanud aastaid igasuguseid glükosamiinil põhinevaid preparaate – bio-glucosamine, arthrostop, arthrobalance jne. Võrrelda neid omavahel ei oska, aga mõju olen tundnud küll. Vahepeal on isegi sõltuvus tekkinud neist – kui need ära jätan, siis igasugused valud tulevad liigestesse ja kohe tahaks uuesti kasutada.
PS: unustasin mainida. Need preparaadid on aidanud valude vastu, mitte ragisemise vastu. Ragisemine mul oli, on ja jääb.
veebruar 18, 2010 at 5:19 e.l. #256966MoloM
MemberOlen kasutanud aastaid igasuguseid glükosamiinil põhinevaid preparaate – bio-glucosamine, arthrostop, arthrobalance jne. Võrrelda neid omavahel ei oska, aga mõju olen tundnud küll. Vahepeal on isegi sõltuvus tekkinud neist – kui need ära jätan, siis igasugused valud tulevad liigestesse ja kohe tahaks uuesti kasutada.PS: unustasin mainida. Need preparaadid on aidanud valude vastu, mitte ragisemise vastu. Ragisemine mul oli, on ja jääb.
Ei tea, kas kokkusattumus, kuid ka minul liigesed elu aeg ragisenud, kuid nüüd, kui olen hakanud kalaõli tarbima, on ka ragisemine jäänud minimaalseks ja enamasti ei ragise liigesed enam üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2010 at 8:40 e.l. #257008Alexander Andrusenko
ModeratorEi tea, kas kokkusattumus, kuid ka minul liigesed elu aeg ragisenud, kuid nüüd, kui olen hakanud kalaõli tarbima, on ka ragisemine jäänud minimaalseks ja enamasti ei ragise liigesed enam üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kalaõli olen tarbinud, aga vähe. Liigestele mingit mõju ei tundnud, kui proovisin. Aga ma söön aastaläbi iga päev kala. Arstid tegid mulle selgeks, et see ragisemine on lihtsalt füsioloogiline eripära ja sellega ei saa midagi teha. Aga valude vastu glükosamiin aitab, selles olen ma kindel.
veebruar 18, 2010 at 9:49 e.l. #257033Andrei8
MemberKui miskit on juba üles öelnud, siis tuleks sellst röntgen teha ja vaadata, mis seal juhtus.
Oma 18 aastase saaliskäimise juures ei ole ma kohanud kedagi, kes naturaalselt treenides end sedasi vigastanud oleks. Keemikute seas küll, sest massi kasv on ikka jube kiire ja muu ei tule järgi. See ei olnud solvang, esineb ju ka erandeid, inimesed on erinevad.
Ise olen võtnud Arthrostopi ja on aidanud.
Muide kui valud on, siis peaksid laskma arstil retsepti alusel glükosamiini välja kirjutada või siis tarvitad näiteks Arthrostopi 2-3 tk päevas ja seda kuu aega järjest ja siis võtad koguse 2 peale tagasi. Walmarki netipoes on see hetkel 100+10tk hinnaga 256.- krooni.
Need võimlemised jmt ei tarvitse aidata.
Kalaõli siia juurde, näiteks Lysi on hea hinnaga, ja oledki oma liigeseid päris palju aidanud.
Peaasi, et endale lõplikult liiga ei tee, sest kui mehaanika ikka juba puruks, siis on jama ka käes, sest kogu see asi paraneb ikka jube kaua ja aeglaselt. Ma oma õlavigastusest sain täitsa lahti kunagi miski ~4-6 kuud. Praegu on ok aga aastas 1-2 kuuri ikka teen Arthrostopi ja õliga – profülaktika ja aitab muide

PS! Kaalu ka manuaalteraapia külastust, väänatakse ja krutitakse sind seal natuke, mul pandi selg sedasi paika.
Edu sulle
Andrei
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.