Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
- This topic has 219 replies, 102 voices, and was last updated 7 years, 7 months tagasi by
kivo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 25, 2004 at 9:16 e.l. #41332
Mart Parve
MemberOlen liigestega ka pidevalt hädas olnud, aga need mured on ununenud peale Protein No1 avastamist.
See segu sisaldab hüdrolüüsitud kollageeni (mis muide on ultrageli peamine komponent), mida nimetatakse ka “liigesetoiduks”. See hüüdnimi kirjeldab kollageeni toimet hästi.
Umbes nädala jooksul peale No1 söömise alustamist läheb liigesevalu üle. Mõnikord, kui ma No1 söömise ära unustan, tuleb valu tagasi ja tuletab meelde: aeg on uus kott osta.
Mart P.
veebruar 7, 2005 at 9:14 e.l. #47204wtrix
MemberÕlad ragisevad natuke. Olen tähele pannud, et kui hommikul teha üks õlasoojendus ilma trennita, siis õhtul enne trenni sooja tehes on raginat vähem ja trenni ajal probleeme pole.
veebruar 7, 2005 at 1:56 p.l. #47210eints
MemberMul õlgadega tõsine jama, terve trenni ajal praksuvad ja valutavad
veebruar 7, 2005 at 2:27 p.l. #47211hercules
MemberSoovitan haikõhre väga hästi aitab
veebruar 7, 2005 at 2:39 p.l. #47214Tim
Membernjah, sama siin, et õlad viimasel ajal valutama hakanud. Nüüd hakkan tegema Bio-glükoosamiini kuuri, eks näis kas läheb paremaks.ja üldiselt öeldakse, et kui liiges juba mõnda aega raksub, siis on vigastus tulekul.
miks ainult kuuri? suurte raskustega treenijad peaksid pidevalt liigesetoitu kasutama, et ennetada liigeste vigastusi.
veebruar 7, 2005 at 3:42 p.l. #47191freshman
MemberSelline küsimus siis et kas se on ainult minu häda või mõnel veel luud prakse ja krakse teevad
nt õla soojendamisel ringe tehes jne?
Ei, kindlasti pole see ainult sinu probleem. Mu paljudel tuttavatel on sama häda. Endal on vasaku õlaga probleeme vahest. Liigesetoidud tuleks kindlasti kasuks. Samuti tuleks vältida hantlite surumisi suurte raskustega (kui ei suuda enam liigutust kontrollida). Aga igal juhul saab sellest jagu
mai 4, 2006 at 6:55 p.l. #82367Anonüümne
GuestOlen tegelenud jõusaalis iseendaga umbes kaks pool aastat.Selle aja jooksul on mul olnud neli kergemat vigastust,kuid iga vigastus on hoidnud mind eemal jälle kuukese.Ja jälle hakkan otsast peale.Kuna kaalun palju(95kg),siis kipuvad ka raskused suured olema,vähemalt minu jaoks.Olen mõelnud et kasutaks mingeid liigesetugevdavaid aineid,kuid olen selle koha pealt võhik.Küsimus niisiis suurele ringile:mis vigastused on teil olnud ja mida olete pärast seda kasutanud.Ja mis aitaks kõige paremini?Kuna mul neid vigastusi on olnud, siis oskan juba ennast natuke hoida.Aga sihuke tunne et liigesed ei pea kohe mitte vastu.
mai 4, 2006 at 7:42 p.l. #82379birra
MemberGlükoosamiin
soovitan ArthroStop+ kujul. See aitab ka valude vastu.
Üldiselt kui kasutama hakkad pead andma ka koormust. Reaalselt pead võtma pideval vähemalt aasta, et pikaajaline toetav toime mõjule pääseks.
Omalt poolt lisan, et aitab ja päris hästi, kuid kuu ajaga ei saa veel muud kui leevenduse
oktoober 21, 2006 at 11:38 e.l. #92973V.K
MemberTervist, mureks selline asi, et viimasel ajal on trennis hakkanud õlg kergelt valu tegema ning pikka aega praksunud. Mõtlesin, et peaks mingit toidulisandit ostma liigestele, et äkki Bio-Glycosamine ajaks asja ära?
Et on keegi tarbinud seda ja oskab öelda kus seda osta saaks ja palju maksab?
Ettetänades.
oktoober 21, 2006 at 11:49 e.l. #92974mull
MemberApteegist käsimüügist. Tootjaid on palju erinevaid, aga hinnaklass on enam-vähem sama. 90 tabletti on kusagil 250 krooni ringis. Kui muidugi just mingit eripakkumist pole. Eelmisel nädalal oli Viru keskuse apteegis Futura glükoosamiini 100+60 tabletti 199 krooni.
Ahjaa, ja kui pead seda pidevalt võtma (nagu ma ise), siis on soovitatav kolme kuu tagant kuuajaline paus sisse teha. Tavaliselt soovitatakse pakendil kasutada üks 500 mg-ne tablett ööpäevas, parima tulemuse pidi andma veel kalaõlikapslitega. Oleneb Su olukorrast, aga kui probleem on tõsine (mille puhul tuleks kindlasti lasta asi arstil üle vaadata), siis on võimalik, et arst kirjutab välja kaks tabletti ööpäevas.
oktoober 21, 2006 at 11:50 e.l. #92977ROtter
MemberArthrostop Plus peaks olema parem.
oktoober 21, 2006 at 12:09 p.l. #92978shreku
Memberultra Gel peaks ka hea olema
oktoober 21, 2006 at 12:15 p.l. #92980tomster
MemberOlen ka ise igasuguseid liigesetugevdajaid kasutanud ning omast kogemusest võin öelda, et Arthrostop (Plus) mõjub tõepoolest paremini kui tavalised Bio-Glycosamine tabletid. Kuid ka hinnaklass on sellevõrra kallim. Kuid kui raha jätkub, siis parem rõhuda juba kvaliteedile.
oktoober 21, 2006 at 12:46 p.l. #92984mull
Memberkas see on ka apteekides müügil?on küll. toetava tootena võid tablettidele lisaks kasutada ka arthostop kreemi.
oktoober 21, 2006 at 6:27 p.l. #93017FitMan
Membersõin ka seda bio – glükosamiini ( mul oli Plus). Sel vist oli soovitatav aeg ka väehmalt kolm kuud, aga selle aja jooksul mul tast kasu polnud ja sõin siis veel , kokku 5 ja pool kuud, ja sain lahti põlve ja küünarliigese valudest mis just jõusaali treeninguga esile kerkisid.
Nüüd söön profülaktika mõttes Arthryli (vist kirjutati nii), see ka liigestele, pulbri kujul , aga see aint retseptiravim ja kallis ka 14 päeva norm maksab 130 krooni, aga see pidi tõesti hää kraam olema.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.