Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
- This topic has 219 replies, 102 voices, and was last updated 7 years, 7 months tagasi by
kivo.
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2011 at 1:24 p.l. #291944
Bulletproof
MemberJoint+Ainuke, mida enda lühikese elu jooksul olen kasutanud liigesetoiduks ja sügisene meeletu põlvevalude ja hädade kadalik lõppes kenasti ja nüüd saan joosta, treenida, ei ole üldse enam tunda. Võrreldes sügisega, kus käisin mingi aeg päkkadel isegi, kuna ei kannatanud täisjala peal käia, oli selline tunne nagu mingi hundikoer lõugadega ragistaks hetkel põlvi, on olukord väga paranenud!
mul praegu põlved ragisevad. ei osanud tähelepanu pöörata enne teema lugemist, kuna valu põlved ei tee.
peaks ka seda Joint+ proovima, kui kõik kiidavad
märts 17, 2011 at 3:13 p.l. #293340Anonüümne
GuestTere!
Kuna mul kondid teevad häält siis läksin arstile ja seal soovitatu mulle ultra gel’i. Karbil on kirjas, et võtta 1 mõõdulusikatäis(12g) päevas. Probleem aga selles, et mõõdulusikat pole. Kas keegi teab milline see olema peaks ning kust seda saaks?
märts 17, 2011 at 3:23 p.l. #293347Aile
MemberTere!Kuna mul kondid teevad häält siis läksin arstile ja seal soovitatu mulle ultra gel’i. Karbil on kirjas, et võtta 1 mõõdulusikatäis(12g) päevas. Probleem aga selles, et mõõdulusikat pole. Kas keegi teab milline see olema peaks ning kust seda saaks?
Ma olen seda vist kunagi isegi tarvitanud… Kas sa näppudega pulbri sisse kaevusid? Ei leidnud?
märts 17, 2011 at 7:40 p.l. #293382Undionu
MemberKuna koormused viimasel ajal suurenenud ja põlved hakkasid valutama, siis ostsin ka Joint+. Kaks päeva tarvitamist ja juba valu oluliselt vähenenud, loodetavasti pole tegu minu peast tuleneva hetkelise platseeboefektiga.
mai 5, 2011 at 7:29 e.l. #300626realreal
MemberEndal poolteist aastat mureks õlaliigese valu. Mitu kuud järjest sai juba korralikult treenida, kuid hiljuti kaldpingil hantlitega surudes hakkas uuesti valutama. Kui tegemist on sellise kummitava vigastusega, kas siis kasulikum oleks liigesetoitu stabiilselt süüa või piisab ka ühest kuurist ?
mai 26, 2011 at 3:07 p.l. #303934Gympans
MemberTere!
Kumb neist oleks parem liigeste jaoks?
http://fitshop.fitness.ee/spetsiaal/0/readmore/100/JOINT+/
või
mai 26, 2011 at 3:23 p.l. #303938nightq
MemberEnamus võtavad Jointi
mai 26, 2011 at 5:11 p.l. #303960AlanBStard
Moderatornightq
MemberLolz
mai 26, 2011 at 6:21 p.l. #303971gmaster
MemberEndal poolteist aastat mureks õlaliigese valu. Mitu kuud järjest sai juba korralikult treenida, kuid hiljuti kaldpingil hantlitega surudes hakkas uuesti valutama. Kui tegemist on sellise kummitava vigastusega, kas siis kasulikum oleks liigesetoitu stabiilselt süüa või piisab ka ühest kuurist ?Igaks juhuks ühega ei piirduks. (nii pika probleemi puhul)
mai 26, 2011 at 7:05 p.l. #303977realreal
MemberPole veel liigesetoitu endale soetanud. Omega3 tabletid said juba mitu kuud tagasi otsa, see eest olen hakkanud rohkem kala sööma – hea seegi. Rinna päeval hantleid ei kasuta, teen vaid horisontaalil, siis positiivsel ja viimaseks deck peck. Lisaks annab tunda ka military tehes, aga muudel päevadel saan hakkama. Teine variant oleks kergeid raskusi ja aeglast liigutust kasutada. Eks paistab
mai 26, 2011 at 7:06 p.l. #303978Nesatur
MemberEndal poolteist aastat mureks õlaliigese valu. Mitu kuud järjest sai juba korralikult treenida, kuid hiljuti kaldpingil hantlitega surudes hakkas uuesti valutama. Kui tegemist on sellise kummitava vigastusega, kas siis kasulikum oleks liigesetoitu stabiilselt süüa või piisab ka ühest kuurist ?Poolteist aastat on köömes.
juuni 2, 2011 at 9:20 e.l. #304885jorsik
MemberPoolteist aastat on köömes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul vasak õlaliiges 3-4 aastat häda teinud, nüüd, kui õlga olen saalis rohkem treeninud, on esimest korda märgata paremaks minemise märke.
2 kuud tagasi sai ka kompuutris käidud ja vastus oli selline:
“Rotaatori intervalli piirkonnas korakohumeraalsidemest eesmisel on ca 5-6 mm suurune piirdunud vedelikukogum – ilmselt ganglion.”
Vot nii, sain siis saatekirja ortopeedi juurde, aga sinna veel läinud pole, tundub, et ei lähe ka hetke seisu arvestades.
Keegi midagi kosta oskab selle tõsiduse kohta siis võib sõna sekka öelda.
Olen mõelnud ka Joint+ soetamist, aga ei tea kas see sinna midagi aitaks. Samas lihtsalt liigeseid tugevdata oleks ka tore ja kasulik.
Ja miks sa ei lähe ortopeedi juurde? Sest momendil on kõik OK? See on ju rumalus. Mul oli ka ganglion peopesa liigese peal, alguses süstiti steroide vmt. , siis kadus ära tükiks ajaks aga kuna ma tegin kätega füüsilist tööd, siis tuli tagasi. Lõpuks opereeriti ära aga ikka kippus tagasi tulema. Nüüd kui enam füüsilist tööd ei tee, pole muret valmistanud. Aga asjatundja konsultatsioon ei jookse kunagi mööda külgi maha.
juuni 2, 2011 at 1:01 p.l. #304912Kristjan-Johannes Konsap
MemberJa aitab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt valu ei tunne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liigesetoite soovitatakse ikka võtta pikema perioodi vältel, sest liigeste ainevahetus ei ole nii kiire kui nt lihastel ja ülejäänud organismil.
Fitshopist on leida Gelenk Nahrungi, mis on hüdrolüüsitud kollageen ja JOINT+, mis on loomse ja taimse glükosamiini, antioksüdandi jt kasulike ainete segu. Omega3 vähendab jah üldiselt põletikku ja seda võiks võtta pidevalt juba üldise tervise huvides, aga sellest üksinda kardan et jääb väheseks.
juuni 2, 2011 at 1:24 p.l. #304916AlanBStard
ModeratorVähemalt valu ei tunne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult peaks aitama küll.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.