Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits
- This topic has 219 replies, 102 voices, and was last updated 7 years, 7 months tagasi by
kivo.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2010 at 3:36 p.l. #258875
Wildchild
MemberEndalgi olnud arvatavasti tänu mandlitele liigeste probleeme ülearu ja aidanud siinkohal nii glükosaamiin+kondroitiinsulfaat ja omega 3, hakanud mõjuma nii n2dalap2rast umbes ja kui v6tmise l6petad ja liigestele koormus taha tuleb sis j2lle vana jama , nõiaring.Mul sama asi. Glucosamine ei aita, peab vist vaatama Animal Flexi poole http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?id=60
veebruar 28, 2010 at 10:58 e.l. #259007maddox
MemberKaua kasutand oled, et tead, et ei mõju, omega 3 oled proovinud?
veebruar 28, 2010 at 10:59 e.l. #259008matti
MemberMida arvate UltraGel-st ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2010 at 12:18 p.l. #259025gmaster
MemberMul sama asi. Glucosamine ei aita, peab vist vaatama Animal Flexi poole http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?id=60Teil võib selle eestisse tellimisega probleeme tekkida:)
veebruar 28, 2010 at 2:36 p.l. #259072kuuliks
MemberMul lihtsalt null tulemus ja raha kadumine. Parem õiged ravimid ja elu elamine. Minu ravimite annus on 53 tbl nädalas.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2010 at 12:35 p.l. #259881qps
MemberEndal põlvedega jama. Sõin 6 nädalat Bio-glucosamine. Ei saa küll aru, et midagi aidanud oleks. Nüüd söön natukene paremat Arthostopi. Igatahes koormuse vähendamine teeb liigestele ainult imet !!
oktoober 22, 2010 at 8:29 e.l. #280011Risto Uuk
MemberMa olen ise igasuguste tablettide suhtes väga skeptiline. Kui palju on Glucadoli uuritud, oskab keegi mingi hea uuringu esile tuua? Mulle endal kirjutati täna retsept selle ravimi jaoks, aga mitte ei kisu seda ostma…
oktoober 22, 2010 at 9:03 e.l. #280015PT London
MemberMa olen ise igasuguste tablettide suhtes väga skeptiline. Kui palju on Glucadoli uuritud, oskab keegi mingi hea uuringu esile tuua? Mulle endal kirjutati täna retsept selle ravimi jaoks, aga mitte ei kisu seda ostma…mul võttis kunagi põlvevalu väga kiiresti ära.
oktoober 22, 2010 at 1:18 p.l. #280052AlanBStard
ModeratorMiks ta retseptiga on, tavaline glükoosamiin ju ?
Glükoosamiini imendumine ei sõltu füüsilisest vormist, vabalt võib tableti pulbriks teha kui isu on.
Täis-tühjast kõhust ka mitte.
oktoober 22, 2010 at 2:24 p.l. #280066Sarge
MemberOsad on retseptiga ja osad mitte. Endal ka retseptiga.
oktoober 22, 2010 at 4:37 p.l. #280087AlanBStard
ModeratorSee on siis umbes sama vahe nagu tavaline vesi ja pühitsetud vesi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 22, 2010 at 6:20 p.l. #280093gmaster
MemberMiks ta retseptiga on, tavaline glükoosamiin ju ?Glükoosamiini imendumine ei sõltu füüsilisest vormist, vabalt võib tableti pulbriks teha kui isu on.
Täis-tühjast kõhust ka mitte.
Glükosamiin+kondroitiin, tavaline kombo.
Eks retseptiga ikka selle pärast, et ületab soovitatavat päevakogust!
Muidugi võiks mingi hinnaarvestuse teha, et kuidas siis odavam on.
Nii, aga teadjamehed, siit uuringust “Süsteemne biosaadavus on ühekordse suukaudse annuse järel 25 %. See on tingitud esmasest maksapassaažist, kus üle 75% glükoosamiinist metaboliseeritakse” – kas oleks mingi loogika, et peale sööki on väiksem võimalus metaboliseerumiseks?
Samuti vist poleks selle loogikaga hea enne trenni võtta, kuna siis ju võib trenni ajal rohkem metaboliseeruda, kuna sv vajadus suureneb?
Kommenteerige.
oktoober 23, 2010 at 12:17 e.l. #280110AlanBStard
ModeratorEks retseptiga ikka selle pärast, et ületab soovitatavat päevakogust!Tavalised 400 mg tabletid ju ?
Ja nn “ravimiks” muutub asi siis, kui ta toimima hakkab, mitte siis kui ületab mingi “soovitatava” koguse.
Muidugi võiks mingi hinnaarvestuse teha, et kuidas siis odavam on.Kõige odavam oleks Eestist ära kolida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, aga teadjamehed, siit uuringust “Süsteemne biosaadavus on ühekordse suukaudse annuse järel 25 %. See on tingitud esmasest maksapassaažist, kus üle 75% glükoosamiinist metaboliseeritakse” – kas oleks mingi loogika, et peale sööki on väiksem võimalus metaboliseerumiseks?Sama suur võimalus et vastupidi vist.
oktoober 23, 2010 at 4:24 p.l. #280190Risto Uuk
MemberTänud selle eest! Jätan vast seekord ikkagi vahele, kuna ilmselt dramatiseerisin üle oma probleemi. Kummaline võtta tablette, kui tegelikult tunduvad viimasel ajal hüppeliigeseprobleemid olema vaid peale 4h intensiivse jalka mängimist. Kes normaalne 4h jalkat järjest üleüldse mängib???
oktoober 23, 2010 at 8:51 p.l. #280215AlanBStard
ModeratorMa olen ise igasuguste tablettide suhtes väga skeptiline. Kui palju on Glucadoli uuritud, oskab keegi mingi hea uuringu esile tuua? Mulle endal kirjutati täna retsept selle ravimi jaoks, aga mitte ei kisu seda ostma…Ravim on muidugi kõva sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vabas maailmas kutsutakse seda toidulisandiks. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.