Liigese valud
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Liigese valud
- This topic has 10 replies, 8 voices, and was last updated 21 years, 10 months tagasi by
Bert.
-
AutorPostitused
-
märts 15, 2004 at 5:31 p.l. #2132
Bert
MemberTervitus.. mul suur probleem! Ma pole nädal aega trenni teinud ja see nädal ka ei tee, kuna olin just haige. Probleem selles et juba haiguse ajal hakkasid liigesed vahetama, kuid valu läks üle.. aga viimastel päevadel on ühe rohkem ja rohme juurde tulnud.. praegu täiesti võimatu olla.. valutavad järgmised kohad: vasaku käe ranne (lliges), vasak öüünar liiges, parem küünarliiges ja parema ja apõlvliiges… ja see valu on kuidagi selline imelik.. ta pole nagu selline väga äkiline ja terav, vaid kuidagi hästi valu teev.. aeglaselt vms S: Igastahes, kes vähegi oskab head nõu anda, millest see olla võib ja kuidas saaks seda ravida ja et seda enam ei korduks?! Suured tänud teile juba ette!
märts 15, 2004 at 6:23 p.l. #36972Anonüümne
GuestNjah isegi selle postituse kirjapildist on aru saada et kirjutajal on väga valus…
Igatahes, ega sa üle pole treeninud? Või äkki ongi see valu tingitud sellest haigusest.
märts 15, 2004 at 6:31 p.l. #36973Bert
Membersaad sa aru, mul on nii valus, et karjun üle maja, kui ennast liigutan..
ma ei usu, et olen üle treeninud, sest siis oleks ju trennide ajal ka koguaeg mdgi tunda andnud.. üldse väga kahtlane värk on.. ja mul oli gripp.. gripp ananb kyll kondi ja muid valusid, kuid haiguse lõppedes peaks ju ikka valud ka kaduma.. sellepärast ma ei saagi aru..:S
märts 15, 2004 at 6:40 p.l. #36974Proffa
Membermees…kui asi nii hull,siis mine arsti juurde…alusta nt pereartsist,tema soovitab kelle poole pöörduda. Edu!
märts 15, 2004 at 6:40 p.l. #36975mystikal
MemberSoovitan sellise tõsise valu puhul pöörduda spordiarsti-ortopeedi poole, ise oskan soovitada Artrospordi kliinikut, täpsemalt Eldur Annust, kes mulle asjalku nõu andis ja füsioteraapiasse saatis!
märts 15, 2004 at 6:45 p.l. #36976Bert
Membernojah, ma alles tulin spordiarsti juurest.. audentesest.. mul seal oma arst.. ma olin 5+ vormis, aint et sydamega nati.. aga see juba teine teema.. aga noh siis nii järsku.. liiga jube, ma ei usu tõesti et see treenimise tulemus oleks.. siis ta oleks ju ennem tunda andnud…
märts 15, 2004 at 7:05 p.l. #36977hatebreed
MemberOsta ultra gel siit smast weebipoest. minul näiteks võttis pool aastat piinanud õlavalu ära:D
märts 16, 2004 at 6:43 e.l. #36978Ott Kiivikas
MemberTean omast kogemusest, et liigesed hakkavad valutama kui haigestud, loomulikult saavad treeningutel liigesed suure koormuse. Soovitan kasutada ka erinevaid liigesetoite, ise olen aastaid kasutanud Protein No1, lisaks liigesetoidule katab ka lisavalgu vajaduse. Siiani on aidanud, raskused on aina suurenenud, sobib ka Ultra gel, põhitoimeaine kollageeni hüdrolüsaat on neil ühesugune.
märts 16, 2004 at 12:20 p.l. #36979ronts
Memberpaistab et Ott-il õigus peale seda kui hakkasin kasutama Protein No 1 on liigeste valud kadunud
märts 16, 2004 at 2:26 p.l. #36980Kuup
Memberhaiguse ajal on ikka liigesed-kondid nõrgemad ja võivad valutada, aga kui see nii valus on siis on vesi ahjus.
Kerge professionaali abi kuluks ära küll.
märts 16, 2004 at 3:29 p.l. #36981Bert
MemberKõige suuremad tänud Otile ja ka teistele!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.